Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2011 - Anul XVI, nr. 109 (4707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Efecte

Firmele ISPA, împinse de la spate cu amenzi să refacă străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

După ce toate eforturile de a-i pune în mişcare cu vorba bună au eşuat, constructorii ISPA s-au apucat în sfârşit să refacă străzile distruse ale Sucevei, mânaţi din spate cu „biciul” de autorităţile locale.

Mai exact, firmele care lucrează pe ISPA au fost amendate zilnic, de cum erau prinse că nu lucrează la asfaltarea străzilor pe care le-au distrus, încât acestea s-au mobilizat, iar efectele au început să fie vizibile.

De exemplu, cei de la Pfeiffer, care au fost şi ei amendaţi săptămâna trecută, au finalizat reparaţiile pe strada Gheorghe Doja, care de doi ani este coşmarul şoferilor.

La fel, cei de la TMUCB, care au fost amendaţi zilnic săptămâna trecută, au lucrat pe Calea Unirii, au finalizat ieri strada I.G. Sbierea, traversările la Dragoş Vodă şi s-au apucat de ieri de lucru pe strada Petru Rareş.

La comandamentul ISPA de ieri dimineaţă, primarul Ion Lungu i-a întrebat din start pe inspectorii din primărie ce amenzi le-au mai dat celor care lucrează pe ISPA, cerându-le să nu-i scape din ochi nici în perioada următoare.

“Au avut efect acele măsuri coercitive luate săptămâna trecută, când trei zile la rând am tot amendat firmele care lucrează pe ISPA.

Dar nu vrem nici să cădem în panta cealaltă. Dacă au utilaje şi lucrează nu-i mai amendăm. Nu vreau să fim absurzi, ci să vedem că se lucrează. Când n-au lucrat, i-am amendat trei zile la rând şi îi vom mai amenda până la loc comanda”, a spus Lungu.

În acelaşi timp, Ion Lungu le-a bătut obrazul reprezentanţilor firmelor ISPA pentru că nu au făcut la timp lucrările pe care le aveau prinse în contract, iar acum sunt nemulţumiţi că sunt amendaţi.

“Toate străzile sunt priorităţi şi sunteţi în întârziere cu repararea lor. Cum nu lucraţi pe ele, cum vă amendăm”, a zis Lungu, care le-a reamintit străzile pe care apar cu lucrări restante.

Astfel, TMUCB mai are de intervenit pe străzile Tudor Vladimirescu, Lalelelor, Cernăuţi, Gării, Prieteniei, Cuza Vodă, Ecaterina Teodoroiu, calea de acces la cartierul Dealul Mănăstirii şi pe Aurel Vlaicu, în vreme ce Pfeiffer trebuie să mai refacă străzile pe Aleea Lalelelor, Ostra, Petru Rareş (parţial), Aurel Vlaicu (parţial) şi Saturn.

Pe lângă amenzile de câte 3.000 de lei/zi date de municipalitate firmelor care lucrează pe ISPA, alte amenzi au mai fost date de Poliţia Rutieră aceloraşi firme, pentru “neaducerea străzii la starea iniţială”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmele ISPA, împinse de la spate cu amenzi să refacă străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Firmele ISPA, împinse de la spate cu amenzi să refacă străzile Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru autorul acestui articol trimis de
(12 mai 2011, 11:07:37
Stimate domn,poate ca ar fi bine sa scrieti un articol in care sa prezentati si situatia spatiului verde distrus in urma lucrarilor!Pe strada Saturn, fostul spatiu verde din fata blocurilor este transformat in parcare,vin soferii pana langa blocuri,uneori nici nu mai putem iesi din bloc...poate asa ne dau si cei de la primarie un raspuns clar...cine si cand va reface acele spatii verzi?Multumesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei