Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mai 2011 - Anul XVI, nr. 108 (4706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Părinţi distruşi

Tatăl tânărului găsit înecat în râul Suceava crede că acesta a fost omorât

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Familia tânărului în vârstă de 18 ani găsit înecat în râul Suceava acum două zile nu se împacă cu ideea că acesta s-ar fi sinucis (varianta cea mai probabilă luată în calcul de anchetatori), tatăl său fiind de părere că băiatul nu ar fi putut recurge la un asemenea gest şi că a fost atras într-o cursă.

Totuşi, părintele îndurerat nu are elemente concrete care să-i susţină varianta, condiţii în care anchetatorii, în primul rând pe baza rezultatelor autopsiei cadavrului, nu au motive, deocamdată, să creadă că au de a face cu o moarte violentă.

 

Concluziile de până acum ale anchetei

Duminică dimineaţă, puţin după ora 8.00, un pescar aflat pe râul Suceava, la aproximativ 500 de metri în amonte de podul de la Bazar, a observat îngrozit, aproape de mal, un cadavru care plutea cu faţa în jos. La faţa locului au ajuns criminaliştii poliţiei, s-a efectuat o anchetă, iar în câteva ore avea să se stabilească identitatea cadavrului.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani, Marius Duţuc, din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, care era dat dispărut de pe data de 27 aprilie a.c., când plecase de acasă fără a mai da vreun semn de viaţă familiei.

Tot duminică s-a efectuat şi autopsia cadavrului, care nu a scos în evidenţă nici un fel de elemente care să-i facă pe anchetatori să creadă că ar avea de a face cu o moarte violentă. Pe corp nu au fost identificate nici un fel de leziuni, care ar fi trebuit să apară dacă acesta ar fi fost forţat să ajungă pe malul apei.

Pentru excluderea variantei ca acesta să fi fost sub influenţa unor sedative, ori sub influenţa altor substanţe sau băuturi alcoolice, s-au recoltat probe de laborator, al căror rezultat va fi cunoscut peste câteva săptămâni. 

 

Un băiat foarte timid şi retras

Tânărul de 18 ani provenea dintr-o familie numeroasă, care nu a făcut niciodată probleme, oamenii fiind cunoscuţi drept foarte credincioşi.

Părinţii băiatului spun că fiul lor nu a plecat de acasă după o ceartă cu ei, singurele discuţii avute fiind legate de un loc de muncă, pe care adolescentul şi-l căuta de ceva vreme.

„Cel mai bun băiat a fost, cel mai cuminte, cel mai liniştit.... Pe 27 aprilie a plecat de acasă şi nu a mai dat nici un semn. Am aşteptat o zi, două, l-am căutat noi pe la cine bănuiam că ar putea fi, iar apoi am anunţat poliţia”, povesteşte Lenuţa Duţuc, mama băiatului, care îşi caracterizează copilul ca un băiat bun, „foarte timid şi retras”.

 

„Credem că a fost dus la apă sau împins de cineva şi înecat”

Petru Duţuc, tatăl adolescentului, povesteşte că acesta a plecat de acasă fără absolut nici un bun, nici măcar cu telefon sau buletin, condiţii în care este convins că fiul său nu avea de gând să dispară şi se întreabă dacă nu cumva Marius a căzut într-o cursă.

„Mă gândesc că a căzut într-o capcană legată de găsirea unui loc de muncă, a fost supus la nişte probleme pe care nu le-a acceptat, aşa că au găsit de cuviinţă să-l înece.... dacă rămânea în viaţă putea vorbi. Credem că a fost dus la apă sau împins de cineva şi înecat”, şi-a spus durerea tatăl tânărului, care aşteaptă ca ancheta poliţiei să elucideze cum a murit fiul său şi unde s-a aflat în lungul interval de timp în care a fost dat dispărut.

Anchetatori au apreciat că tânărul de 18 ani era înecat de cel puţin patru-cinci zile atunci când a fost descoperit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl tânărului găsit înecat în râul Suceava crede că acesta a fost omorât.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Tatăl tânărului găsit înecat în râul Suceava crede că acesta a fost omorât4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nasol trimis de
(10 mai 2011, 11:40:17
multa minte n-are tat"su, dar ii intelegem durerea!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei