Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mai 2011 - Anul XVI, nr. 104 (4702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Serviciu externalizat

Mâncarea bolnavilor de la Spitalul Suceava va fi gătită de o firmă privată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mâncarea bolnavilor internaţi la Spitalul Suceava va fi pregătită în viitor de o firmă particulară, cu care conducerea unităţii va încheia un contract de prestări servicii. Aşa a informat directorul Vasile Rîmbu, care a arătat că intenţionează să externalizeze blocul alimentar, chiar anul acesta, din raţiuni ce ţin mai mult de calitate şi imagine decât de partea financiară.

Şeful Spitalului Suceava a explicat că, în 2008, bucătăria unităţii a fost complet renovată şi dotată, cu excepţia unor spaţii, cum ar fi cele de depozitare şi păstrare a alimentelor, şi a precizat că reabilitarea încăperilor care n-au fost supuse atunci modernizării va constitui una dintre condiţiile impuse firmei care va câştiga licitaţia. El a subliniat că societatea desemnată să se ocupe de hrana bolnavilor va trebui să preia şi personalul angajat la bucătărie.  

 

Mâncarea va ajunge la bolnavi în caserole

„Externalizarea bucătăriei nu ne avantajează prea mult economic, însă va fi extraordinar din punct de vedere al calităţii hranei şi a imaginii spitalului. Noi, acum, negociind singuri pentru alimente, facem nişte economii, însă când vom lucra cu alţii va trebui să avem ca reper alocaţia legală de hrană. Şi la ora actuală mâncarea este corespunzătoare, atâta vreme cât în meniu avem caş proaspăt, crenvurşti sau pulpă dezosată. Nu ne comparăm cu pensiunile sau hotelurile, ci cu spitalele din ţară şi judeţ, şi de aceea zic că hrana este bunişoară. Totuşi, eu am avut multe nemulţumiri la acest capitol şi cred că, pe viitor, prin externalizarea serviciului de bucătărie, anumite probleme vor fi îndepărtate”, a spus Vasile Rîmbu, adăugând că mâncarea va ajunge la bolnavi în caserole.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâncarea bolnavilor de la Spitalul Suceava va fi gătită de o firmă privată.
 Vizualizări articol: 2749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 8 voturi
Mâncarea bolnavilor de la Spitalul Suceava va fi gătită de o firmă privată3.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfirsit!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 5 mai 2011, 12:17:10
" Dupa lupte seculare........." se va aduce mincarea la bolnavi in caserole si nu in acele castroane ruginite si infecte, puse cite 20 pe un carucior si plimbate toata sectia de .............chirurgie, infectioase etc..............
era si timpul, ca uite asa intrai cu o boala in spital si ieseai ci 5! macar se va reduce la 2
2.   Greu nea Vasile, greu trimis de
( 5 mai 2011, 13:25:27
era demult timpul să externalizaţi această activitate. se termină cu sacoşele şi aranjamentele la achiziţii publice de alimente.
3.   Bravo trimis de
( 5 mai 2011, 15:59:01
in sfarsit ,v-ati trezit? faceti economie ne mai platind vreo 10 bucatarese grase si obosite de atata carat acasa mancare......
4.   Comentariu trimis de
( 5 mai 2011, 21:04:46
In sfirsit sunt bani pentru firme capusa probabil tot de culoare portocalie.Insasi domnul director o recunoaste - nu aduce nici un beneficiu financiar spitalului din contra va plati mai mult pentru hrana ,dar ma rog ,daca au bani si le ajunge pentru toate necesitatile.... MA INTREB DE CE TOTUSI alte spitale din judet ,ca de exemplu cel de la Radauti despre care se spune ca este urmatorul ca marime , teritoriu arondat si cantitatea serviciilor medicale oferite nu are bani nici macar pentru medicamente iar pacientii sunt pusi sa-si plateasca invesatigatiile si sa-si cumpere medicamente??...
4.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 mai 2011, 08:20:10
vezi că eşti pe lâgă subiect! alocaţia de hrană se acordă pe cap de bolnav, adică din suma alocată trebuie asigurat numărul de calorii. pt. cultura ta generală să ştii că şi cei de la arest au externalizat halea arestaţilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei