Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2011 - Anul XVI, nr. 103 (4701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Problemă

Mirosul infect de pe străzile pe care a fost reabilitată canalizarea, reclamat de asociaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mirosurile din canalizare, care se fac simţite mai ales pe străzile pe care au fost înlocuite conductele vechi, prin programul ISPA, a ajuns să-i exaspereze pe locuitorii din zonele afectate, care se tem că în vară situaţia va fi mai urât mirositoare.

Aceştia au sesizat conducerea Primăriei Suceava de problema cu care se confruntă, în cadrul şedinţei cu reprezentanţii asociaţiilor de locatari, de ieri dimineaţă.

“Miroase pe stradă de parcă s-ar revărsa acolo canalizarea. Faceţi ceva, că nu ştim ce va fi mai încolo, în vară, ne vom asfixia în casă, că nu vom putea deschide geamurile” s-au plâns cei care locuiesc pe strada Mărăşeşti, dând tonul unui număr mai mare de nemulţumiri formulate pe aceeaşi temă.

Primarul Ion Lungu le-a dat dreptate în această privinţă, spunând că şi pe strada pe care merge el spre casă, Alexandru cel Bun, miroase a canalizare, după lucrările de înlocuire a conductelor, finalizate anul trecut.

Apoi, şeful municipalităţii sucevene l-a sunat pe directorul ACET, Ştefan Groza, cerându-i explicaţii asupra acestui fenomen neplăcut, dar mai ales, dându-i termen să găsească o soluţie pentru remedierea acestor efecte neaşteptate ale lucrărilor ISPA.

“E greşit proiectul. Am înţeles că apele pluviale sunt acum puse la un loc cu cele de canalizare. Găsiţi o soluţie acum, cât mai sunt constructorii aici”, i-a spus Lungu lui Groza, dându-i ca termen limită data de 31 mai.

Una dintre explicaţiile date de directorul ACET edilului sucevean ar fi aceea că noile conducte au o capacitate mai mare decât primele, nu sunt încă folosite la capacitatea lor, încât se creează un flux de aer care iasă din când în când pe gurile de canalizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirosul infect de pe străzile pe care a fost reabilitată canalizarea, reclamat de asociaţii.
 Vizualizări articol: 1623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Mirosul infect de pe străzile pe care a fost reabilitată canalizarea, reclamat de asociaţii4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Primar de =miros de ! trimis de
( 4 mai 2011, 12:30:48
acest proiect gresit a fost avizat inainte de darea in executie??daca da, cine e de vina??toate lucrarile executate in "regimul"lungu au fost cu hibe in ceea ce priveste proiectarea, executia, termene, etc. nimic nu a fost ca lumea.orasul arata ca orasele bombardate din afganistan si irak.mizerie cit incape si peste limitele suportabilitatii.asta din cauza stilului de munca pompieristic si plin de sine al edilului sef care latra peste tot ca va lua masuri, dar firmele executante nu-l baga in seama tratindu-l de papagal.SUCEAVA=cel mai jegos oras din tara!!!asteptam alegerile pt a inscauna un alt primar cu adevarat gaspodar chiar din pdl.vezi piatra neamt , botosani si gura humor unde tot au fost lucrari ca la sv si orasele arata bec!cum am mai spus:primar de  ☭ =oras de  ☭ !!
2.   Imbecil, idiot, incompetent trimis de
( 5 mai 2011, 12:54:39
Trei atribute perfect valabile pentru actualul conducator al comunei Sushiava. Pana si capitala tarii arata mult mai bine decat Suceava, cu toate ca e ditamai orasul de 2 mil de locuitori cu tot cu suburbii. Si spectacolul cu telefonul la ureche nu tine decat la taranii tai din Prelipca jegosule. Invata barem sa te exprimi corect si sa ai cat de cat o dictie pe masura unui primar al unui oras istoric. Nu balbaiala chinuita si execrabila debitata la foc automat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei