Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 mai 2011 - Anul XVI, nr. 102 (4700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Seara frumoaselor

Sabina Zaharia, câştigătoarea concursului Miss Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Emoţii, încântare, fete frumoase, uimitoare demonstraţii de dans, cântece antrenante, dar şi costumaţii provocatoare, acestea au fost ingredientele unui spectacol reuşit, în cadrul căruia a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Bucovina, iar Andreea Bălan a putut fi admirată în numeroase ipostaze, de la cea de zână bălaie, la cea de fată rea.

 

320 de concurente pentru titlul de Miss Bucovina

Duminică seara, la Shopping City Suceava a avut loc finala concursului de frumuseţe Miss Bucovina 2011, în care 16 fete, selectate dintre 320 de concurente, au urcat pe podium, pentru a demonstra publicului şi juriului că merită să primească titlul de Miss.

Cele 16 concurente, Cristina Vaman - 17 ani (Vatra Dornei), Elena Chiforescu - 17 ani (Vatra Dornei), Lavinia Spătariu - 19 ani (Paşcani), Teodora Crăciun - 16 ani (Gura Humorului), Alexandra Grigorean - 16 ani (Rădăuţi), Ingrid  Bliorţu -  15 ani (Suceava), Sabina Ilaşcă - 16 ani (Suceava), Alexandra Doroftei - 18 ani (Suceava), Oana Chiriac - 19 ani (Fălticeni), Diana Pălimariu - 14 ani (Suceava), Monica Gherasim - 16 ani (Rădăuţi), Elena Polocoșer - 20 ani (Suceava), Doriana Volanschi - 16 ani (Gura Humorului), Mădălina Băbălean - 17 ani (Rădăuţi), Sabina Zaharia - 15 ani (Suceava), Andreea Tiron - 19 ani (Rădăuţi), au avut de trecut prin furcile caudine ale juriului pe durata a trei probe.

Prima probă a fost cea de prezentare a ţinutelor de zi, asigurate de magazinele New Yorker, Orsay, Coax şi Be Fancy, în care fetele trebuiau să arate că pot aduce cu ele ceva din prospeţimea primăverii, o adiere de vară sau o rază de soare, prin prezenţa lor.

O apariţie plăcută şi surprinzătoare a fost cea a manechinelor lui Cristian Câtea, într-o prezentare de modă a rochiilor de mireasă din colecţia HM. Frumoase, distante, dar seducătoare, cu mişcări studiate, care să pună în evidenţă rochiile, având o aură de magie, întregită şi de muzica inspirat aleasă, fetele au defilat prin faţa mulţimii.

 

Proba de costume de baie, decisivă pentru juriu

Cea mai grea probă din concursul de Miss, care a cântărit cel mai mult în ochii juriului, a fost proba de costume de baie.

Cele 16 concurente au trebuit să îşi înfrângă inhibiţiile şi să defileze prin faţa sutelor de spectatori îmbrăcate doar în costume de baie, ca şi cum s-ar afla pe plajă, mângâiate de razele soarelui, în vreme ce unora dintre ele li se făcea pielea de găină din cauza frigului şi a emoţiilor.

Ceea ce hainele reuşeau să ascundă bine în alte probe, acum a devenit vizibil.

Unele fete, care nu impresionau la proba de costume de zi sau de seară, au demonstrat acum că au un corp frumos, fiind o prezenţă potrivită pentru lumea modei. În schimb, alte concurente au fost dezavantajate vizibil de proba costumelor de baie.

 

O fată de 15 ani a devenit Miss Bucovina

După o nouă prezentare de rochii de mireasă, din colecţia Elysabeta, concurentele au revenit pe scenă în rochii de seară din colecţia Eternity, semnată Dana Ilaşc, care le ofereau un farmec aparte şi o eleganţă parcă înnăscută.

După extragerea premiilor oferite la tombola aniversară 3 ani de Shopping City Suceava, în care Mirabela Florea, de 27 de ani, din Suceava, a câştigat un autoturism VW Polo, a venit momentul mult aşteptat, de desemnare a câştigătoarelor concursului de Miss.

Sabina Zaharia, de 15 ani, din Suceava, a primit titlul de Miss Bucovina, fiindu-i acordate şi numeroase premii, printre care şi un contract de modeling din partea  Agenţiei Just Models, şedinţe foto profesionale şi vouchere de cumpărături.

Locul II i-a revenit Alexandrei Doroftei, de 18 ani, din Suceava, iar locul III Cristinei Vaman, de 17 ani, din Vatra Dornei.

Un premiu special - un contract de modeling în valoare de 5.000 de euro, i-a fost oferit Dianei Pălimariu, de 14 ani, din Suceava, din partea Agenţiei Just Models.

 

Andreea Bălan, sexy şi obraznică

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost spectacolul Andreei Bălan, care a apărut pe scenă, alături de dansatoarele ei, costumate ca nişte vrăjitoare, dezlănţuind un joc al ielelor periculos de seducător.

Ca prin minune, hainele largi au dispărut de pe ele, lăsând locul rochiţelor mult prea scurte, decolteurilor generoase sau veşmintelor semitransparente.

De altfel, Andreea a uimit spectatorii prin rapiditatea cu care îşi schimba costumele de la un cântec la altul, sau chiar în cadrul aceleiaşi melodii apărând cu câte trei costumaţii diferite.

Andreea a cântat melodiile ei cele mai cunoscute, precum “Liberă din nou”, “Prinde-mă, aprinde-mă”, “Lasă-mă, papa, la mare”, preluări precum “I love rock’n roll” şi melodii noi, precum “Trippin”, de fiecare dată apărând pe scenă cu costumaţii surprinzătoare, de la o rochie de un albastru intens, în care părea o zână bălaie, până la un costum de piele, de fată obraznică, rea, cu o cravaşă într-o mână, în vreme ce în cealaltă mână avea o pereche de cătuşe roz, îmblănite, pe care le flutura prin faţa bărbaţilor.

Andreea nu s-a sfiit să-l atragă pe un cameraman cu faţa în decolteul ei, să pună întrebări delicate bărbaţilor din sală, chestionându-i cât sunt de infideli şi cum ascund asta de neveste.

Dacă costumele sexy pe care le-a purtat ea şi dansatoarele ei, precum şi posturile mai mult decât provocatoare din timpul dansurilor nu au fost de ajuns, la un dans ţigănesc, plin de viaţă şi culoare, Andreea şi-a ridicat fustele în faţă şi apoi la spate.

Demonstraţiile de dans, uimitor de frumoase şi captivante, l-au avut ca partener pe Petrişor, perechea ei de la emisiunea “Dansez pentru tine”, cel cu care a ajuns să reprezinte România la un concurs internaţional de dans şi să ocupe locul II.

Din spectacolul ei fierbinte şi antrenant nu au lipsit nici momentele neprevăzute, precum cel în care, la un dans, fiind ridicată în sus brusc de Petrişor, Andreea s-a lovit cu capul destul de puternic de un reflector suspendat, sau momentul în care, tot la un dans executat cu pasiune, scena a produs un zgomot de parcă s-ar fi rupt, stârnind îngrijorarea organizatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sabina Zaharia, câştigătoarea concursului Miss Bucovina.
 Vizualizări articol: 2075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Sabina Zaharia, câştigătoarea concursului Miss Bucovina3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
( 3 mai 2011, 12:44:41
Daca si copilita asta are fata de miss... stiu si eu toti copiii sunt frumosi dar probabil criteriul de selectare a fost tot prin pile si relatii..
2.   Miss trimis de
( 3 mai 2011, 14:06:18
arata f. bine si daca e si desteapta , de ce nu?
E o pustoaica frumoasa, care are tot viitorul in fata, bravo ei!
FELICITARI si sa fie cuminte!
3.   Artificial trimis de
( 3 mai 2011, 17:20:24
Totul e artificial la dansa! De la zambet pana la ochi si par! Criteriile de selectie pentru frumusete devin din ce in ce mai ciudate pe zi ce trece...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei