Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Bilanţ

Peste 25.000 de turişti au vizitat judeţul în perioada sărbătorilor pascale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste 25.000 de turişti au vizitat judeţul în perioada sărbătorilor pascale. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care a precizat că datele sunt provizorii, iar cifra face referire la turiştii prezenţi în judeţul Suceava din Vinerea Mare şi până luni, în a doua zi de Paşte. Flutur a spus că cei mai mulţi turişti au venit din Bucureşti şi Cluj.

„S-a văzut o frecvenţă foarte mare a turiştilor din Bucureşti şi a celor din Cluj. Se vede că ei folosesc DN 17 ca o oportunitate, un drum rapid care să-i aducă spre Bucovina, şi asta pentru noi este un semn extraordinar”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că cei mai mulţi turişti s-au cazat în pensiunile, hotelurile, dar şi la gospodăriile particulare din zonele Gura Humorului, Vama şi Suceviţa. Şeful administraţiei judeţene a mai arătat că un grad mare de ocupare a pensiunilor şi hotelurilor s-a înregistrat şi în Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Mălini.

Gheorghe Flutur a apreciat că ediţia de anul acesta a proiectului „Paştele în Bucovina” s-a bucurat de succes.

„A fost poate cel mai de succes program, începând cu anul 2009, când am demarat astfel de proiecte de promovare”, consideră Flutur.

Pe de altă parte, preşedintele CJ Suceava a făcut referire la deplasarea sa la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfântă de la Mormântul lui Iisus Hristos. Flutur a declarat că în cadrul vizitei a avut o întâlnire cu Patriarhul Ierusalimului, Teofil al III-lea, acesta primind invitaţia de a vizita Bucovina.

„Am avut şansa şi ocazia să fac parte din delegaţia Patriarhiei Române şi să trăiesc nişte clipe extrem de emoţionante ca şi creştin. Am fost primit de Patriarhul Ierusalimului, Teofil al III-lea, ocazie cu care l-am invitat în Bucovina. Am stat mai mult de vorbă şi am văzut că îşi aduce aminte cu plăcere că în fiecare an primeşte de la noi o carte de vizită din partea Bucovinei, şi anume simbolul ouălor încondeiate”, a arătat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 25.000 de turişti au vizitat judeţul în perioada sărbătorilor pascale.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Peste 25.000 de turişti au vizitat judeţul în perioada sărbătorilor pascale3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Numaratoarea corecta trimis de
(28 apr 2011, 13:03:45
Cine i-a numarat pe turisti? Roberta Anastase?laughinglaughing
2.   Comentariu trimis de
(28 apr 2011, 13:06:02
raportari mincinoase,de tip comunist.si daca ar fi asa care sunt" succesurile"consiliului judetean ?
2.1  RE: Comentariu trimis de
(28 apr 2011, 13:09:24
faptul ca dupa chinuri seculare au facut din DN 17 o poarta de intrare in Bucovina civilizata....nah, e bun raspunsul?
3.   Greşit nea Gheorghiţă trimis de
(28 apr 2011, 13:17:42
nu trebuia să dai cifre. comunicatul pe tema asta trebuia să sune aşa: au fost toţi turiştii posibili şi imposibili şi au fost toţi cazaţi până la ultimul loc din fânare, grajduri şi orice alte adăposturi. cabanierilor li s-au terminat toate stocurile de hârtie igienică şi de la casa de marcat. cine nu crede trebuia să meargă să-i numere şi aşa ştiam poate şi-o cifră exactă!
4.   De luat aminte si tinut minte trimis de
(28 apr 2011, 16:16:39
Ma bucura ca in Bucovina care se compune doar din localitatile amintite de Domnul Presedinte(inca ii mai spun ca l-am votat)gradul de cazare a fost de 100 la suta .Este un lucru imbucurator.Parte buna din localitatile judetului Suceava am petrecut sfintele sarbatori asa cum a dat bunul Dumnezeu.Pe noi nu s-a icumetat nimeni sa ne intrebe ceva ,deoarece nu facem parte din Bucovina.Un exemplul:La Sfinta minastire Slatina,cea mai mare ctitorie a lui Alexan dru Lapusneanu din toata Moldova si dincolo de Prut,asezata intr-n colt de rai denuumit gradina Maicii Domnului la sfinta slujba de inviere au fost doar 51 de persoane inafara obstei manastiriresti.Mai putine persoane decit intr-n autobuz.Cauza este simpla:De la centru comunei Malini care nici ea nu face parte din Bucovina pina la Scfinta Manastire sunt 8 km.din care 4 sunt impracticabili total.Nimeni nu se incumeta sa vina pina la sfinta manastire fiindc a isi distruge masina.Daca se incumeta a doua zi este in service.In toata masmedia se aduc multumiri domnului Presedinte ca a adus lumina sfinta de la Ierusalim.La Slatina nu a ajuns.Rusine domnule Presedinte care eu impreuna cu toata familia v-am votat.V-au votat si suprevetuitorii Sfintei Manastiri.Persoane ca EMIL BOBU,MIU DOBRESCU,TRAIAN GIRBA,GHEORGHE FLORESCU SI COSTICA STOICA au ajutat sfinta minastire inimaginabil de mult,fata de toate conducerile care s-au perindat la putere din anul 1990 pina in prezent.Va veni o vreme cind aceste personalitati vor fi inscrise cu litere de aur in sfinta carte a manastirii.De tinut minte !!!!!!
5.   Comentariu trimis de
(28 apr 2011, 18:48:22
Hai ,baieti cu mic cu mare la votat "Flutur",in 2012 ca el v-a scos din rahat,v-a adus turisti,v-a scos din necaz,v-a facut DN17 etc.Mai votati-l odata si dupa aia lucrati la ferma lui de vaci.
6.   E un adevarat rai intradevar... trimis de
(29 apr 2011, 09:20:52
Sfinta minastire Slatina e intradevar un adevarat rai ...am vizitat-o acu 7 - 8 ani ...dar mi-a ramas in minte ca o minune. Ar trebuii ca edilii, daca tot fac asemea oferte ,, PASTE IN BUCOVINA " sa o includa , sa repare drumul etc.Eu nici nu am gandit ca e marginalizata....e chiar f. frumoasa ...sora geamana cu celelalte din zona ...Rusinica ....domnilor !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei