Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Vizită

Flutur i-a prezentat ambasadorului SUA în România oportunităţile de afaceri în turism şi zootehnie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Mark Gitenstein, s-a aflat în cursul zilei de ieri într-o vizită oficială în judeţul Suceava. Programul ambasadorului SUA a inclus o vizită la Palatul Administrativ, unde după o scurtă discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la o întâlnire cu mai mulţi elevi din judeţul Suceava, în cadrul unei dezbateri care a fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

În jurul prânzului, Mark Gitenstein a participat la o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi prefectul judeţului, Sorin Popescu, în cadrul unui dejun oferit de Ambasada SUA la complexul „Continental – Arcaşul”.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că în cadrul întâlnirii i-a prezentat ambasadorului SUA în România oportunităţile de afaceri din judeţul Suceava, în special în domeniul turismului şi în zootehnie.

„A fost o discuţie agreabilă, excelenţa sa vorbind despre originile lui din Nordul Moldovei. De asemenea, dumnealui s-a arătat interesat de istoria şi tradiţiile din judeţul Suceava, precum şi de potenţialul de investiţii din această zonă. Astfel, am discutat despre oportunităţile de investiţii în turism, zootehnie, dar şi despre domeniul protecţiei sociale, dumnealui fiind interesat în special de parteneriatul pe care noi vrem să-l încheiem cu Mănăstirea Bogdana”, a declarat Gheorghe Flutur.

De precizat că ambasadorul SUA în România a primit din partea preşedintelui CJ Suceava un coş cu ouă încondeiate, o machetă a mănăstirii Voroneţ şi un CD conţinând concertul „Clopotele Bucovinei”.

La finalul întâlnirii, ambasadorul SUA a spus că doreşte să revină în judeţul Suceava în cursul acestei veri, pentru a vedea modul în care a fost realizat parteneriatul dintre CJ Suceava şi Mănăstirea Bogdana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur i-a prezentat ambasadorului SUA în România oportunităţile de afaceri în turism şi zootehnie.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 8 voturi
Flutur i-a prezentat ambasadorului SUA în România oportunităţile de afaceri în turism şi zootehnie3.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(28 apr 2011, 11:07:34
Acoperită de meditaţii blonde
Suceava-i invadată .. turistic
Sugrumată de sloganuri absurde
Mestecate de-un bobletic

/ ,, serviciile turistice ’’/ ţi le oferi singur
Suceava se ascunde de turist
S-agită şi Udrea pe aripile lu’ Flutur
Iar asta face să fie şi mai trist

Mi-am pierdut Suceava ! ne-am pierdut-o !
Mârlănia şi populismul o ucid
Dragii mei băsişti : a-ţi acoperit-o !
Iar suceveanul de rând acum e apatrid
1.1  RE: * trimis de
(28 apr 2011, 13:44:20
Am o nelamurire. Cum naiba reusesti sa compui asa de repede o poezie ? O poezie proasta vreau sa ziclaughing Este interesant de studiat viata ta, cum te trezesti te asezi la calculator iar de la ora 10:45 dai referesh la pagina monitorului. Imediat ce vezi stiri noi le sortezi pe alea care consideri ca merita bagate in seama apoi incepi sa compui ca nebunullaughing) Si inca ceva. Ai serviciu ? Esi internat in vreun spital ? Este ceva interesant cu tinestraight face
1.2  RE: * trimis de
(28 apr 2011, 16:24:01
data viitoare când mai vii prin biroul meu ( fiindcă sigur ai făcut-o şi o s-o mai faci) vei vedea că-s bine-merci neinternat în spitalul unde baţi tu apropo, am chiar multă , f. multă treabă şi (aici o să-ţi placă) nu e nimic ,,interesant'' cu/despre mine ... ciao !
2.   Am pierdut ceva? trimis de
(28 apr 2011, 11:16:07
vin americanii tu? cand? unde-si tabarasc corturile? vin si negri? ioi ce stire luminata! fuguta fuguta sa ma fac frumoasa! (luate-ar naiba pui zgarcit si santajabil!)
Born in america! iuhuhu! born to 4 juli! ihaaa!
3.   American dream trimis de
(28 apr 2011, 11:45:01
Altă afacere ? Oare i-a zis ambasadorului că se scoate bani frumoşi din lemn ?
4.   Bingo trimis de
(28 apr 2011, 11:49:54
nea Gheorghiţă aici te-ai scos. toată lumea ştia că le ai cu nemţii (mătuşi, veri, etc.), iar faza asta cu yancheii dă bini di tăt la imajine. sper ca m.s. queen of england să nu te fi uitat să te invite la nunta nepotului moştenitor. vezi cum faci poate o cari pe aici şi pe fiţoasa aia lui sarkozi. cu spania şi italia treaba-i rezolvată că avem noi acolo ambasadori care ne reprezintă cu brio. o problemă mai delicată e cu ruşii şi arabi, dar cum te ştiu destoinic nici nu mă gândesc că n-o să te descurci.
4.1  RE: Bingo trimis de
(28 apr 2011, 11:58:32
cu rusi si cu arabi pot si rezolv eu tari usor. zvonesc pa telefonu pi fetili di la tiraspol mutati in cvartalu Ciocana din chisinau si facim o paci di o mii di ani cu stabi aistea. facim al patrulea raih s-avem naft si gaze pe daiboj. daca dom flutur m-audi sa ma... contacteze. sunt de gasit pe Universitatii, etajul i sub masa asistentului.
4.2  RE: Bingo trimis de
(28 apr 2011, 13:11:20
amu şi faşi, îl trădezi pi puiuţ? devii santajabilă dacă află!
4.3  RE: Bingo trimis de
(28 apr 2011, 13:50:40
da ci crez ci pi mini mama m-o dat la minastire? cin am plecat de-acasi mi-o zis si am grija de kurul si de capul meu neaparat in pariadka asta. puiutu santajabilu credi iel ci-i titular da asta numa pana la primavara viitoare cand s-aleg drughie puiut locali. apoi alti la iarna cand simpart jilturili de puiuti nationali. si tot asa si tot asa pana termina fata mami facultatea si deschide cabinet de avocatura! CU BANII LU PUIUTU!
5.   PRECIZARI trimis de
(28 apr 2011, 13:38:10
dl Flutur nu stie ca domnia sa dl Gitenstein este jidan? Iar daca este jidan cadourile alea cu macheta manastirii si sunete de clopot nu-l vor bucura nici macar cat negru sub unghielaughing)) Cat priveste discutiile legate de zootehnie, dl Flutur este direct interesat avand in vedere ferma dumnealui de bovine de la Balaceanahappy
6.   NEA GEORGICA DE LA BUTUSANA trimis de
(28 apr 2011, 15:19:14
Chiar crezi ca americanii se inghesuie in Romania? PIna si poporul german si englez viseaza la america...consider ca atit de avid esti de publicitate,incit plutesti pe saracia saracului popor roman...Nimic si nimeni nu va baga in seama,Baconschi e bun la furat, iar voi puneti-o de un chef cu barmanul sef...unde doresti mataluta!!! Ca doar la asta te pricepi...ZARONE -POPA si oglinda iar FLUTUR cu gripa aviara..istorie agricola!!!
6.1  RE: NEA GEORGICA DE LA BUTUSANA trimis de
(28 apr 2011, 15:44:00
daca nu-s asa di mult cauboii astia ma sacrific eu pentru rodina lu bunicu Stefan si ii las pi americani si si inghesui numa in mini. restu Romanii scapa cu fata(!) curata. Da daci mor vreu o statui sus la setati sub calu lu bunicu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei