Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Final de sezon

Caloriferele sucevenilor nu vor mai da căldură de sâmbătă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Căldura nu se va mai face simţită la caloriferele sucevenilor începând de sâmbătă, când Termica va sista furnizarea agentului termic.

Decizia de încetare a asigurării căldurii consumatorilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare a fost anunţată ieri de primarul Ion Lungu, după ce acesta a discutat în prealabil cu conducerea societăţii de termoficare.

“De sâmbătă, Termica nu va mai furniza căldură. Suntem aproape în luna mai, nici oamenii nu mai doresc căldură, chiar dacă vremea nu e cea mai potrivită. Ne ajunge jumătate de an de iarnă de plată la căldură”, a spus Lungu.

Edilul sucevean a precizat că rămâne de luat o decizie în privinţa modului de funcţionare a Termica în iarna 2011 - 2012.

“Cel târziu până la 31 mai trebuie să luăm o decizie. În condiţiile în care se aplică schema de bonusare pentru societăţile de termoficare care produc energie electrică în cogenerare, ne convine preţul rezultat. Pe de altă parte, trebuie să vedem cum ar decurge aprovizionarea cu cărbune, al cărui preţ a crescut în ultima vreme”, a precizat Lungu.

O altă decizie importantă pentru soarta Termica ar urma să fie luată săptămâna aceasta, când reprezentanţii companiei Adrem Invest au spus că vor veni la Suceava, pentru a semna contractul de realizare a unei noi centrale termice, dimensionată la necesităţile municipiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caloriferele sucevenilor nu vor mai da căldură de sâmbătă.
 Vizualizări articol: 861 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caloriferele sucevenilor nu vor mai da căldură de sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O lume fara cuvinte. trimis de
(28 apr 2011, 12:02:59
Si cand decizia se vrea, O noua rasa de termite, Cu-n pedigre ramas ascuns, In lungu-l pret ce vrea sa fie. Icpet-ul spune ca nu-i real, Iar giga mama minte, Dar daca giga tata e pe val, Nea Gica ii va fi chiar mal.
2.   ""DNA & ANAF spune:"" trimis de
(30 apr 2011, 12:05:27
Nasol cu Adrem asta,nu a gasit bani sa construiasca ceva la Suceava.Mai si ce a naruit visele unor "trepadusi",mai ce de plansete,bocete pe unii direct interesati de imbogatire ! Dar.....sigur,totul se facea in interesul cetateanului,ptr binele sucevenilor,bla,bla,bla.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei