Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Umanitar

„Dăruind de la inimă - la inimă”, acţiune organizată în două centre de plasament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În perioada sărbătorilor pascale, Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, împreună cu Palatul Copiilor Suceava, a organizat, în centrele de plasament „Speranţa” din Suceava şi „Mihail şi Gavriil” din Solca, acţiunea pascală „Dăruind de la inimă - la inimă”.

Într-una din zile, elevii Şcolii cu clasele I – VIII din Ipoteşti, coordonaţi de profesorul Marian Guzu, profesoara Violeta Cercel şi celelalte cadre didactice ale şcolii, au organizat o colectă intitulată „Dăruind eşti mai fericit” şi au adunat produse alimentare, dulciuri, trei saci de îmbrăcăminte, încălţăminte, doi saci cu jucării. Organizatorii au făcut pachete pentru elevii Centrului de Plasament „Speranţa”, oferindu-le şi un scurt program artistic, cu cântece destinate sărbătorii pascale. La acţiunea umanitară „Dăruind eşti mai fericit” au participat nouă elevi, însoţiţi de profesorul Marian Guzu, directorul şcolii din Ipoteşti, şi de profesoara Alina Marţolea, cadru didactic la aceeaşi unitate de învăţământ.

 

Spectacol şi daruri pentru copii

Într-o altă zi, în cadrul aceleiaşi acţiuni, elevii Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 11 „Miron Costin” din Suceava, coordonaţi de profesoara Raluca Alexa, consilier educativ şi membru al Asociaţiei „Euroactiv” Suceava, au adus daruri pentru copiii centrului din Solca, iar elevii Grupului vocal „Visul Copiilor” al Asociaţiei „Euroactiv” au cântat trei melodii specifice sărbătorii pascale, „Biserica iubirii”, „Se cunoaşte că e Paşte” şi „Familia mea”, urmaţi de soliştii vocali Alexandru Tanase de la Şcoala Plopeni, Iulian Iacob de la Şcoala Vereşti şi Andrei Popovici de la Şcoala Văratec, grup coordonat de profesorul Mihai Greciuc, preşedintele Asociaţiei „Euroactiv” Suceava. Soliştii vocali Anca Elvădeanu, Edi Hanuseac şi Cătălina Tătăruşanu, elevi ai Palatului Copiilor, coordonaţi de profesorul Mihai Lungoci, care a asigurat şi sonorizarea spectacolului, i-au încântat pe copiii Centrului de Plasament din Solca cu cele mai frumoase cântece.

„Acţiunea a fost sprijinită şi de sponsori, cum ar fi Grupul de firme Orizont Suceava, prin intermediul preşedintelui Ioan Iftode, care a adus sucuri, biscuiţi şi ciocolate pentru toţi copiii, şi de SC Oil D Negru – ODN Negru. Din partea Asociaţiei <Euroactiv> au participat Ligia Zeleniţchi şi profesoara Daniela Ecaterina Foit, membri în consiliul director, profesorii Raluca Alexa şi Sorin Foit. Organizatorii sunt de părere că acţiunea a fost un succes, urând tuturor sucevenilor, sponsorilor şi colaboratorilor <Paşte fericit!>”, a declarat profesorul Mihai Greciuc, preşedinte „Euroactiv”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dăruind de la inimă - la inimă”, acţiune organizată în două centre de plasament.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Dăruind de la inimă - la inimă”, acţiune organizată în două centre de plasament5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei