Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 apr 2011 - Anul XVI, nr. 85 (4683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Din vară

Intrarea vizitatorilor în Spitalul Suceava se va face doar pe bază de legitimaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Din vară, accesul vizitatorilor în Spitalul Suceava va fi permis doar pe bază de legitimaţie. Cu alte cuvinte, aparţinătorii bolnavilor sau cei care din diverse motive doresc să pătrundă în incintă vor trebuie să prezinte la intrare, la recepţia special amenajată, un act de identitate. Datele lor vor fi trecute într-un registru de evidenţă, în care va fi menţionat şi sectorul în care se doreşte accesul. După îndeplinirea acestui protocol, vizitatorii vor primi un ecuson şi o pereche papuci de unică folosinţă, din material plastic, pe care îi vor achiziţiona contra sumei de un leu, ca şi în momentul de faţă. Astfel echipaţi, ei vor putea pătrunde în incintă, în timpul programului de vizită stabilit de conducere.

 

Tariful de intrare nu va depăşi zece lei

În afara orelor de vizită accesul nu va fi restricţionat, numai că administraţia s-a gândit să-l condiţioneze de achitarea unei taxe de până în zece lei, care să acopere o parte din costurile legate de întreţinere şi curăţenie. Pe lângă obligaţia de a plăti tariful de intrare, pentru această categorie de vizitatori echipamentul va cuprinde, alături de ecuson şi papuci de unică folosinţă, şi un halat oferit de personalul de la recepţie, dar care nu este inclus în taxă, ci trebuie achiziţionat separat, contra cost.

Accesul cu plată al aparţinătorilor şi al celorlalte persoane care au diverse treburi în spital va fi permis în incintă până seara, la o oră ce urmează să fie stabilită de conducere. Vizitatorii vor avea la dispoziţie, la intrarea în spital, o sală de aşteptare, care va comunica cu o curte interioară, special amenajată pentru cei care doresc să-şi petreacă perioada de aşteptare în aer liber.

Toate aceste schimbări vor fi operate începând cu 1 iunie, în baza unui Ordin al Ministerului Sănătăţii, a subliniat ieri directorul Spitalului Suceava, Vasile Rîmbu. El a menţionat că, până atunci, Laboratorul de analize medicale Synevo va fi mutat din holul principal, unde ocupă o suprafaţă de 90 metri pătraţi, într-un spaţiu din aripa nouă a unităţii, desfăşurat pe 120 metri pătraţi. După schimbarea locaţiei, laboratorul va dispune de o intrare separată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intrarea vizitatorilor în Spitalul Suceava se va face doar pe bază de legitimaţie.
 Vizualizări articol: 1063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Intrarea vizitatorilor în Spitalul Suceava se va face doar pe bază de legitimaţie2.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(12 apr 2011, 11:21:52
Deci .. mai scump ca la muzeu , mişto !
Din ce în ce mai bine .. spre mai bine !
Mă voi grăbi să-l realeg pe Mefisto
Da ! tov. Flutur , e vorba despre tine
2.   ?! trimis de
(12 apr 2011, 12:11:11
Oare asa s-o fi dezvoltat si sistemul de sanatate american ?! Da chitanta se da?
2.1  RE: ?! trimis de
(12 apr 2011, 17:25:34
E perfid sa compari sistemul de sanatate de aici, cu cel din Ro
3.   Reducere trimis de
(12 apr 2011, 12:15:45
Se fac reduceri copiilor sub 14 ani veniţi cu părinţi?, sau vor trebui să aştepte în aer liber.
4.   Yes, but.. trimis de
(12 apr 2011, 13:10:31
Pe undeva la origini, taxa aia e cam nelegala.
5.   Comentariu trimis de
(12 apr 2011, 13:15:26
La spitalul Radauti taxa de vizita este de 5 lei,se da chitanta dar despre vre un ordin de al ministerului sanatatii nu am auzit,cred ca se poate vorbi despre,, pionerat" in aceasta activitate pina apare ordinul .(ministerul sanatatii da ordine numai pentru nefinantare si reducerea paturilordin spitale).Obiceiul aceasta se practica de cind la conducerea spitalului au fost numiti politic niste pdl isti nenorociti,de catre primar,datorita trecerii spitalului in adminisratia primariei.Din aceasta conducere ,menegerul general este de profesie INGINER CU EXPERIENTA in destituiri de personal si faliment,directorul de ingrijiri este o asistenta iscusita in manipulari si angajari de personal ,,pe criterii de competenta.....!.",iar directorul medical este un doctor de renume ,erou al revolutiei din 1989,cu certificat si drepturi de revolutionar ,dar care din pacate a uitat despre idealurile pentru care a luptat atunci functia transformindu-l intr-un dictator fara scrupule.
6.   FIRMA LUMINOASA trimis de
(12 apr 2011, 22:47:15
Mai baieti, daca spitalul de urgenta va deveni spital clinic, va trebui schimbata firma aia mare , nu-i asa???? V-ati prins, nu ? Interesant ar fi sa ne spuna si noua cineva cine are de vinzare asemenea accesorii ?! hahaha..si nu uitati ca incepe campania electorala si trebuie bani....multi bani....
7.   "alte treburi" trimis de
(13 apr 2011, 00:41:03
adica ce vrea sa insemne "alte treburi"? adica daca esti un fraier de rezident care faci "voluntariat"(ca altfel nu se poate spune) la spitalul judetean trebuie sa platesti taxa asta in fiecare zi de munca? adica merg la munca si platesc taxa la intrare? hai ca asta e buna! nu ar fi prima data, dar de data asta dreaqu ne mai prinde pe la spital. pe langa naveta si taxa la intrare. oho sa astepte ei muuuult si bineee!!
8.   Comentariu trimis de
(13 apr 2011, 07:08:11
Decat sa mergi la spitalul "comunal" Suceava mai mergi la unul privat in care te trateaza ca pe un pacient nu ca pe un "caine" ca la cata spaga dai....tot acolo se ajunge!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei