Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2011 - Anul XVI, nr. 83 (4681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Pentru bolnavi şi vizitatori

Acces modificat în Spitalul Suceava, din cauza schimbării locaţiei Laboratorului Synevo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Căile de acces al bolnavilor şi aparţinătorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava s-au modificat în ultimele zile, de când au început manevrele de schimbare a locaţiei Laboratorului de analize medicale Synevo, situat actualmente în holul de la intrarea principală, şi a fost deschis ambulatoriul integrat de specialitate.

În momentul de faţă, pentru a pătrunde în incintă, pacienţii şi vizitatorii pot folosi intrarea principală, care până acum le era interzisă şi pe unde accesul era blocat de un agent de pază ce avea ordin să nu lase în interior decât personalul. La intrarea în holul principal a fost amenajat de câteva zile un birou special, de unde rudele bolnavilor care vor să ajungă în saloane în timpul orelor de vizită sau cei care au diverse treburi pe secţii îşi pot achiziţiona acum papucii de unică folosinţă.

 

Intrarea în spital prin UPU a fost închisă

În schimb, calea de acces în spital prin Unitatea de Primire a Urgenţelor a fost închisă pentru pacienţi şi aparţinători, aceştia ne mai putând ajunge din această zonă şi în celelalte sectoare, cum se întâmpla până acum. Persoanele care au treabă la ambulatoriul integrat de specialitate pot pătrunde în spital prin intrarea laterală, special creată în acest sens, de la fosta Urgenţă Chirurgie. Cei care vor să ajungă la ambulatoriul de diabet, centrul de protezare şi ortezare şi la platoul de imagistică au, de asemenea, o intrare separată, tot pe partea laterală a unităţii, lângă ambulatoriul integrat.

 

Halate şi ecusoane pentru vizitatori, în scurt timp

În scurt timp, Laboratorul de analize medicale Synevo din incinta spitalului va fi mutat la etajul unu, unde se află actualmente Radiologia, care, după ce va ceda spaţiul, va funcţiona în câteva încăperi special amenajate de la platoul de imagistică.

După schimbarea locaţiei, pentru clienţii Laboratorului Synevo va fi realizată o cale de acces nouă, situată în spatele spitalului. În holul principal, în locul laboratorului de analize medicale va fi înfiinţată o recepţie, dar şi o garderobă. Aici, vizitatorii vor primi informaţiile de care au nevoie, îşi pot lăsa hainele şi vor primi halate şi ecusoane pentru a putea pătrunde pe secţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acces modificat în Spitalul Suceava, din cauza schimbării locaţiei Laboratorului Synevo.
 Vizualizări articol: 3132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Acces modificat în Spitalul Suceava, din cauza schimbării locaţiei Laboratorului Synevo4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei