Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2011 - Anul XVI, nr. 82 (4680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Schimb de uniforme

Karatista de la Pompieri, singura femeie ofiţer care intervenea la incendii, s-a mutat la Poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Locotenentul Anamaria Lomicovschi (32 de ani), din Suceava, era până acum câteva luni singura femeie ofiţer din echipele de intervenţie la incendii ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Asta până în luna septembrie a anului trecut, când tânăra locotenent, care face karate de aproape 20 de ani şi are centura neagră 1 dan, a obţinut transferul la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, înlocuind astfel furtunul cu pistolul şi devenind inspectorul Lomicovschi.

Dacă în prima jumătate a lui 2010 se lupta cu flăcările, acum inspectorul Anamaria Lomicovschi face parte din rândul ofiţerilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, tânăra lucrând în structurile pentru combaterea contrabandei.

Mutarea a fost de bun augur pentru IPJ, pentru că inspectorul Lomicovschi a adus zilele trecute două medalii în vistieria Poliţei, medalii obţinute la etapa finală a Campionatului de Karate-Do al Ministerului Administraţiei şi Internelor, competiţie care s-a desfăşurat miercuri şi joi, în sala Liceului cu Program Sportiv Suceava, şi la care au participat nu mai puţin de 61 de cadre ale Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei de Frontieră.

Inspectorul Lomicovschi, care anul trecut se clasa pe locul al III-lea la această competiţie, în Sala Polivalentă din municipiul Brăila, făcând parte din echipa Pompierilor, a câştigat acum locul I la kata feminin (set de tehnici prestabilite mimând lupta cu adversari imaginari) şi locul al III-lea la kumite feminin (lupta cu adversar real).    

 

Face karate de 20 de ani

Anamaria, care face karate de aproape 20 de ani şi are centura neagră 1 dan, le-a demonstrate colegilor că ştie o grămadă de lovituri cu mâinile şi picioarele, blocaje, secerări, prize, proiectări etc..

Poliţista suceveană a fost felicitată de şeful IPJ Suceava, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, dar şi de reprezentanţi ai Poliţiei Române, prezenţi la Suceava, cu ocazia desfăşurării acestei competiţii importante.  

„Fac karate de la 12 ani. Era o modă la acea vreme. Eram foarte mulţi cursanţi. Eu, de atunci, am rămas devotată acestui sport. Mi-a plăcut mult la pompieri, dar de mică am vrut să fiu poliţistă”, a mărturisit tânăra, care, la rândul ei, organizează cursuri pentru copii de iniţiere în tainele stilului Shotokan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Karatista de la Pompieri, singura femeie ofiţer care intervenea la incendii, s-a mutat la Poliţie.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Karatista de la Pompieri, singura femeie ofiţer care intervenea la incendii, s-a mutat la Poliţie2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se lupta cu flăcările!!! trimis de
( 8 apr 2011, 11:45:18
Gagica Locotenentul Anamaria Lomicovschi nu participa la incendii ci statea cu gura cascata si iesea la plimbare cu nino-nino, nu cred ca stie nici acum cum arata un furtun. Asa ca daca o laudati spuneti pe bune ce a fost nu ce vreti voi sa ridicati in slavi. De buna ce este a ajuns ofiter nu pe merite nu aveti voi grija, mai interesati-va inainte de a scrie ceva.
2.   Karatista trimis de
( 8 apr 2011, 12:00:53
sa saturat de furtun,si sa dus la baston,ce rezolva o femeie cu pz:nu rezolva barbati o suta.e buna gagica merge.
3.   Ptr.RAMONACOCO trimis de
( 8 apr 2011, 12:03:54
Ce sa faci draga Ramona nu la toti le este dat sa aiba centura neagra cu 1 dan.
4.   Foc!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 8 apr 2011, 12:20:19
ma oameni buni pe voi va intereseaza daca poate tine sau nu furtul si la vicov in bivolarie arde o casa de mai bine de o ora terenul e accidentat si nu cred ca au putut ajunge pompierii la ei deci e o vorba :tara arde si baba se piaptana puscarie pe viata ar trebui sa le de-a la cei care dau foc la terenuri caci din aceasta cauza s-a aprins casa omului carte a ramas fara nimic si acum arde cu flacara.pacat ca nu stim la ce sa facem com.si la ce sa ne abtinem.
5.   * trimis de
( 8 apr 2011, 12:26:37
Orice faci , oricât , nu-i bine
Mâzga suceveană te rejectează
Acu’ (vouă ) ce nu vă convine ?
Fata a reuşit .. asta contează !
6.   Tipa trimis de
( 8 apr 2011, 12:28:42
Bravo ei ca se descurca........
7.   Felicitari! trimis de
( 8 apr 2011, 16:34:35
valeuuuu ce de reclama mascata intr-un articolhappy laughing
8.   Feliciari trimis de
( 8 apr 2011, 16:55:53
DACA ARE FAMILIE TOT RESPECTUL....INSA DACA E SOLO....E SUSPECT!
9.   Comentariu trimis de
( 8 apr 2011, 21:19:38
ramonacoco da ce rautacioasa esti. sa fie asta din cauza ca esti ratusca cea urata a unitatii de pompieri si te ignorau colegii cand stateati prin unitate? ma gandesc ca stii ce facea domnisoara pompier pt ca ai fost de fata
10.   Comentariu trimis de
( 8 apr 2011, 22:48:43
Felicitari Doamna Lomicovschi.Ma bucur pentru d-voastra.Va doresc toate cele bune si tot asa inainte.Nu luati in seama tampeniile ce le spun unii cretini ce habar nu au pe ce lume traiesc.Felicitari si pentru medalii.
Cu respect...
11.   Comentariu trimis de
( 8 apr 2011, 23:53:25
doamna are 32 de ani , are un copil , munceste si da ore de karate la copii...eu zic ca e de respectat si cei care o criticati voi ce faceti mai bun ca ea? cu ce va credeti mai speciali?
nu e o crima sa arati binewinking
critica voastra fara argumente reale da de inteles ca singuru motivu pt care vorbiti aiurea e ca sunteti invidiosi pt ceea ce a reusit !
este remarcabil dar si pacat ca e una dintre putine femei care la varsta ei a ajuns asa departe.
felicitari si tot respectu pt puterea dumneaei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei