Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2011 - Anul XVI, nr. 82 (4680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La celulă

Încă un suspect după gratii, în jaful de 2.300 de lei de la Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poliţiştii l-au prins şi pe cel de-al treilea suspect al jafului de la Şcheia, de la sfârşitul lunii trecute, atunci când o femeie din localitate s-a trezit în toiul nopţii, în propria casă, cu trei indivizi care au intrat pe unul dintre geamuri, au ameninţat-o cu moartea şi i-au luat toate economiile, 2.300 de lei.

După ce, săptămâna trecută, l-au închis într-una dintre celulele de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pe un anume Benone Rîpă, în vârstă de 20 de ani, din Şcheia, ieri, oamenii legii l-au trimis „la beci” şi pe al doilea suspect, Vasile Sabin Cuţitaru, de 17 ani, din aceeaşi localitate.

Acesta a primit mandat de arestare pentru 19 zile, fiind acuzat, ca şi complicele său, de tâlhărie şi violare de domiciliu.

Oamenii legii mai un suspect, un anume Trandafir Alun Cherar, din oraşul Cajvana, însă acesta a scăpat de cătuşe şi a rămas în libertate, pentru că are doar 15 ani.

Fapta pentru care sunt acuzaţi s-a petrecut în noaptea de 27/28 martie a.c..

Victima, Stela Mihăescu, în vârstă de 65 de ani, a povestit că a auzit zgomote în casă şi, când s-a dus să vadă ce s-a întâmplat, a dat peste cei trei tâlhari.

Au ameninţat-o că o omoară dacă nu le spune unde îşi ţine banii, iar femeia, îngrozită de ceea ce ar putea să i se întâmple, le-a dat toate economiile ei, 2.300 de lei.

„Era pensia pe vreo trei luni. N-am dormit până dimineaţă, când m-am dus la poliţie. Mă tem să mai stau noaptea în casă de atunci”, a declarat Stela Mihăescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un suspect după gratii, în jaful de 2.300 de lei de la Şcheia.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un suspect după gratii, în jaful de 2.300 de lei de la Şcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
( 8 apr 2011, 21:05:03
hahaha bai jurnalistule...militieni erau pe vremea lu ceasca..auzi la el, militienii din sat ce-au facut? pai au prins hotii berbeculehappy
2.   DE CE? trimis de
( 8 apr 2011, 21:14:22
DE CE DOAR 19 ZILE...E TOTUSI UN INCEPUT ... MAI ALES CA PE 'MULTI" DE TEAPA LOR...UNII DIN JUSTITIE II MAI LASAU LIBERI PE MOTIV CA NU SUNT " PERICOL PUBLIC " .SPER SA AJUNGA APOI DUPA GRATII PE ANI BUNI SA LE PIARA CHEFUL DE " VIZITE NOCTURNE".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei