Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2011 - Anul XVI, nr. 75 (4673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Demersuri

Flutur cere poliţiei să rezolve problema parcărilor haotice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean să organizeze întâlniri cu primăriile din judeţ pentru fluidizarea traficului.

Flutur a spus că una dintre problemele cele mai importante este cea a parcărilor haotice. El a arătat că poliţia trebuie să găsească soluţii cu privire la fluidizarea traficului, şi în special pentru scoaterea maşinilor parcate pe trotuare sau în parcuri.

Şeful administraţiei judeţene a spus că această problemă trebuie rezolvată atât în municipiul Suceava, cât şi în celelalte aglomerări urbane.

„Una din teme este fluidizarea traficului în marile aglomerări, pentru că este o problemă care poate afecta atragerea investiţiilor în judeţ, dar şi a turiştilor. Şi trebuie să discutaţi aceste lucruri cu primăriile, pentru a asigura marcaje, indicatoare rutiere şi parcări civilizate. De asemenea, sunt perioade în care judeţul este în şantier şi trebuie să solicităm rute ocolitoare şi panouri care să arate pe unde sunt aceste rute”, a spus Flutur.

În acelaşi timp, el a cerut poliţiei să ia măsuri pentru prevenirea furturilor din casele de vacanţă şi pensiunile din judeţ. Preşedintele CJ Suceava consideră că poliţiştii ar trebui să organizeze întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de turism din judeţ, pentru a le explica acestora importanţa securizării unităţilor pe care le au.

„Se va duce vestea că nu e bine să se construiască locuinţe de vacanţă la Suceava pentru că se fură. Trebuie să fie o zonă de siguranţă maximă. Din acest motiv, poliţia, primăriile, dar şi alte structuri trebuie să facă zonele turistice confortabile. Pentru că unii o să spună că nu mă duc în Bucovina pentru că au auzit că s-a spart nu ştiu ce”, a declarat Flutur.

Nu în ultimul rând, el a precizat că poliţia ar trebui să ia din timp măsuri pentru a preveni eventualele conflicte din perioada campaniei de închiriere a păşunilor în zonele de graniţă dintre judeţele Suceava şi Maramureş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur cere poliţiei să rezolve problema parcărilor haotice.
 Vizualizări articol: 1459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur cere poliţiei să rezolve problema parcărilor haotice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HAOS PD-L trimis de
(31 mar 2011, 15:25:16
-Ce sa faca politia! de ce a scos primaria parcarile cu plata? ca sa poata sa mai vanda niste spatii unor indivizi dubiosi pt a costrui buticuri si alte cocine. numai la Suceava se poate intampla asa ceva. ai casa dar nu ai unde parca fiindca animalul de lungu a desfiintat parcarea cu plata. dar la nesimtirea lui e pacat sa mai comentezi.
2.   :-& trimis de
(31 mar 2011, 20:31:29
La vremuri de criza si cu salariul taiat cu 25%, singura posibilitate pentru unii militieni sa supravietuiasca e sa primeasca spagi in loc de amenzi . Marea majoritate a militienilor din Suceava sunt jalnici . Ca sa nu mai spun de "minunatul" serviciu 112 . Daca apare vreun cap de ghips in minim 30 de min esti super norocos .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei