Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2011 - Anul XVI, nr. 70 (4668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

I-au prins

Suspecţii furturilor din casele în construcţie de pe imaşul de la Şcheia, identificaţi de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Indivizii care au spart mai multe case în construcţie de pe imaşul comunei Şcheia şi au provocat pagube de zecii de mii de lei, pentru a pune mâna pe cupru, pe care l-au vândut apoi cu câteva sute de lei vechi la centrele de colectare,  au fost identificaţi de poliţişti, iar unul dintre ei a fost deja prins şi arestat preventiv.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, lucrătorii Biroului Poliţiei Rurale Suceava şi cei ai poliţiei comunale Şcheia au stabilit numele suspecţilor într-un număr de opt furturi, comise în perioada octombrie 2010-ianuarie 2011, fapte care figurau în evidenţele poliţiei cu autori necunoscuţi.

 

Cercetaţi pentru furt şi distrugere

Suspecţii, toţi de etnie romă, sunt, potrivit poliţiei, un tânăr din municipiul Suceava, Andrei Vizitiu, în vârstă de 19 ani, Vasile Zlotar, de 27 de ani, din comuna Pătrăuţi, Alin Cherari, de 15 ani, din oraşul Cajvana, precum şi Vasile Cuţitaru, de 17 ani, Gheorghiţă Lungu, de 18 ani, Benone Rîpă, de 20 de ani, şi Romeo Stancu, de 23 de ani, toţi patru din comuna Şcheia.

O parte dintre suspecţi nu au fost găsiţi la domiciliile lor, oamenii legii luând faţă de doar doi dintre ei măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ieri dimineaţă, în faţa procurorilor au fost aduşi Andrei Vizitiu şi Vasile Cuţitar, primul dintre ei fiind dus la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă, măsură însuşită de judecători.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorul Bogdan Apetroae, suspecţii sunt cercetaţi atât pentru furt, cât şi pentru distrugere.

În mai multe case, aceştia pur şi simplu au smuls cablurile de la instalaţia electrică din pereţi şi au tăiat ţevile de la instalaţia de încălzire.

 

“Vecinei de la vale i-au spart casa de 11 ori”

Printre păgubiţi se numără şi Samoil Ilaş (33 de ani). Tânărul, lucrător la o spălătorie auto, şi soţia sa, angajată a unui hipermarket, încearcă de aproape trei ani, din ce reuşesc să pună deoparte, să-şi ridice o casă pe imaş la Şcheia.

Spre sfârşitul lunii ianuarie a.c. şi-au găsit casa devastată.

Le-au spart uşa de la garaj, apoi cea care dă în hol, cu trei încuietori, şi au început să le distrugă prin casă. Au smuls ţevile de cupru şi cablurile, ţevile de la centrală, au distrus panoul electric, au distrus în câteva minute mare parte din ceea ce muncise tânăra familie în ultimele luni.

“Au furat cupru de vreo 200 de lei şi mi-au făcut distrugeri de vreo 6.000 de lei. Vecinei de la vale i-au spart casa de 11 ori, lui frate-miu de două ori, magazinul din zonă o dată la lună este spart”, era revoltat tânărul Samoil Ilaş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspecţii furturilor din casele în construcţie de pe imaşul de la Şcheia, identificaţi de poliţie.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Suspecţii furturilor din casele în construcţie de pe imaşul de la Şcheia, identificaţi de poliţie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tiganii trimis de
(25 mar 2011, 14:14:00
Ar trebui schingiuiti de catre proprietari.
2.   Pagubit trimis de
(25 mar 2011, 20:41:16
in sfarsit!!!!!!!!! am fost si eu furat de VIZITIU ANDREI de bunuri in valoare de 15000lei in urma cu 7(sapte) luni,l-am prins,m-am batut cu el,DAR,dar,DAR se mai fac INCA cercetari de catre.........................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei