Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2011 - Anul XVI, nr. 70 (4668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Brodina

Focuri de armă pentru reţinerea a şase contrabandişti de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a pus mâna pe o „trupă” de contrabandişti de ţigări, şase tineri cu vârste între 19 şi 23 de ani, după o acţiune în care a capturat şi peste 4.000 de pachete de ţigări.

Miercuri seară, în jurul orei 21.00, patrula Poliţiei de Frontieră a observat cu ajutorul aparaturii de termoviziune, în apropierea graniţei, pe teritoriul României, un grup de persoane care nu îşi justifica prezenţa în zonă şi care transporta mai multe colete voluminoase. Suspecţii au fost somaţi verbal, însă aceştia au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă, profitând de întuneric şi terenul împădurit.

În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical, ca urmare fiind reţinuţi doi tineri, Vasile Hasna, în vârstă de 20 de ani, şi Daniel Hasna, de 19 ani, ambii din localitatea Straja. Potrivit purtătorului de cuvânt de la IJPF, comisar Ilie Poroch Seriţan, în urma cercetărilor au mai fost identificaţi, din acelaşi grup infracţional, Dorin Hasna, în vârstă de 19 ani, Cornel Bordanciuc, de 19 ani, Daniel Bordanciuc, de 23 de ani, şi Nicolae Bodnar, de 22 de ani, toţi din comuna Straja.

În zona în care au fost capturaţi contrabandiştii au fost descoperite nouă baxuri, care conţineau 4.130 de pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova, în valoare de 24.780 de lei, ţigări care au fost reţinute în vederea confiscării. Poroch Seriţan a arătat că poliţiştii de frontieră le-au întocmit tinerilor acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic. Mai mult, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspecţilor, cei şase urmând să fie prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă pentru reţinerea a şase contrabandişti de ţigări.
 Vizualizări articol: 3278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Focuri de armă pentru reţinerea a şase contrabandişti de ţigări4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(25 mar 2011, 12:04:14
bv baieti,nu va lasati!daca se poate castiga un ban cu mic cu mare mergeti si castigati-l toti au de castigat din asa afacere,voi comercializand ,iar cei saraci cumparand de la voi.urcati cate 30-40 odata ,nu lasati pe cei de la politia de frontiera sa faca numai ei carausie cu tigari?praf in ochi...de ce sa faca numai ei,de ce le dati bani lor sa va lase sa carati tigari .mergeti toti din satele de frontiera,ce o sa va faca?NIMIC
1.1  RE: Felicitari trimis de
(25 mar 2011, 15:19:52
bravo MAREPORK ai dreptate!!!!!! cei mai corupti sunt cei ce tin legea in mana si fac tot ce vor. bravo si la baieti dupa proces intrati din nou in actiune doar pe alt traseu. s-a gasit GOROVEI mare scula pe bascula sa traga focuri de arma si sa ia interviuri. mai bine s-ar intorce la caii lui si la caruta si sa nu o faca pe VEDETA.
1.2  RE: Felicitari trimis de
(25 mar 2011, 22:18:16
Foarte curios!!!MAREPORK se pare ca face parte din marea clica a contrabandistilor din zona Vicov-Straja-Brodina_Ulma, si daca nu ma insel ca e vreun destept de prin Straja, care se trezeste sa comenteze doar la articolele cu tigari si politisti de frontiera.M-am declarat si ma declar in continuare un DUSMAN al contrabandistilor si nu voi pierde nicio ocazie sa dau pe teava acest gen de oameni si daca mi se v-a oferi ocazia poate le trag si un glontz, macar in c.u.r. daca nu in cap.Cat despre Gorovei, tine-o tot asa frate si nu te lasa intimidat de fraieri.FORTA SPF bRODINA-JOS CONTRABANDA.
2.   Bravo frontiera trimis de
(25 mar 2011, 17:47:51
imi pare bn ca se mai gasesc politisti care sa-si faca datoria ,tara are nevoie de voi si uniti-va cat mai puteti si starpiti acest flagel corupt unde se pierd miliarde de euro anul .Cei 25%luati din salariile bugetrilor care au fost luti la mijlocul anului trecut se datoreaza acestui fapt.Zona aceasta a frontierei cu Ucraina este foarte vulnerabila si depasita datorita numarului mare de contrabandisti care conduc ostilitatile incercand sa incomodeze orice le sta in cale .Trebuie luate masuri drastice impotriva acestor grupari care de la un an la altul devin foarte puternice si foarte periculoase
2.1  RE: Bravo frontiera trimis de
(26 mar 2011, 09:40:33
Bravo Ramon...
"Cei 25%luati din salariile bugetrilor care au fost luti la mijlocul anului trecut se datoreaza acestui fapt."
Esti nebun sadea daca nu vezi ce se intampla cu adevarat in tara asta.Presupui ca, numai si numai datorita tigarilor traficate in Vicov-Straja-Brodina ai avut sau au avut ca efect taierile de 25% din salarii.
Fiule... Marea hotie e la Bucuresti.Contracte paguboase,trasul statului in teapa si chiorul de la Cotroceni care se da mare luptator anticoruptie.Baietii astia doar se pricopsesc de pe urma sistemului putred.Nu gandi ca un calic.Uitate si tu impreur,citeste ceva mai multe ziare,informeazate,si o sa vezi ca nu din cauza astora o duci tu rau(sau nu numai din cauza lor)
3.   Comentariu trimis de
(25 mar 2011, 19:55:33
Bravo celor care asi fac datoria. Rusine celor ce intorc spatele sa nu vada si eau si salariu si dreptu de la traficanti. O idee daca nu va convine salariile dativa demisia si lasati pe alti care vor. Daca continuati asa o sa faca legea la noi ucraineni. Si voi politistilor ducetiva unde credeti ca sunteti capabili sa faceti bani multi. Nu trisati din doua parti.
4.   Ramon trimis de
(25 mar 2011, 20:01:23
e vorba de porecla gorovei?daca e cel care cunosc eu... si nu stiu daca a ajuns politist,vai de steaua noastra.nu stia sa-si scrie numele la scoala generala,iar 8 clase sau 10 le-a terminat obligatoriu ca era vecin cu scoala.cat despre starpit trebuiesc starpiti acesti politisti care fac contrabanda ei,care folosesc masinile la carat tigari,sau chiar,acum m-a sunat o prietena si mi-a spus cum acest brav politist a spart o masina in vecinatatea casei de bun sofer ce era pe atunci[cum o fi luat permisul de sofer?]
4.1  RE: Ramon trimis de
(25 mar 2011, 22:14:56
DESTEPAREA ! iaca a sosit vremea sa-l dam in gat , a ajuns politist cu o diploma de bac FALSA , acest analfabet are doar 10 clase .
Hai sa informam autoritatile competente pentru ai verifica documentele care au stat la baza inscrierii in scoala de subofiteri de politie , respectiv diploma de bac .
Acest lucru il stiu foarte multi si chiar ne-am mirat cum a ajuns asta mare scula de bascula . Iaca ia sunat ceasul .
5.   Gorovei trimis de
(25 mar 2011, 20:07:59
daca intrebi acest politist tabla inmultirii nu o STIE.dar tigari a carat destule cu masina politiei de frontiera pe la garajul din brodina.in cei care au facut contrabanda cu avioanele s-a tras cu pistolul?
6.   Comentariu trimis de
(25 mar 2011, 20:09:35
bravo celor care asi fac datoriia .rusine celor care intorc spatele sa nu vada si eu si salari si dreptu de la traficanti .o idee daca nu va convine salariu dativa demisia si lasati pe alti . voi ducetiva unde credeti ca sunteti capabili sa faceti bani multi sa munciti sa vedeti cum se castiga un ban va plateste statu sa puteti face contrabanda. daca continuati asa o sa faca legea la noi ucraineni.
6.1  RE: Comentariu trimis de
(26 mar 2011, 09:45:54
Laureanu = Laura(sat Laura)??? Ma mir ca reusesti sa butonezi internetul... pe bune acuma,incearca si tu sa scrii ceva mai coerent,nu manca litere,si nu scrie "a la Jicov" ca,sa ma c.a.c pe mine de inteleg ceva,desi sunt si eu din zona...
7.   Gorovei aluat 3 baxuri trimis de
(26 mar 2011, 19:43:46
acum dupa ce lea dat drumul din arest ,baieti aia au spus ca aveau 11 baxuri cu tigari.dar Gorovei si cu ailanti 2 politisti ,au desfacut un baxs si lau bagat in rucsac si altele 2 leau ascuns in padure,iar cind a venit comisarul a zis ca sunt doi contrabandisti cu 9 baxuri si ca ailanti doi au fugit cu tot cu tigarii.Asta arata ca tu esti mai mare hot decit baieti ,sau ti ai luat salariu anticipat.....RUSINE ,baieti au tacut deocamdata dar poate vor vorbi mai tirziu.GOROVEI = CONTRABADIST in haine de politist de F.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei