Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Gest extrem

La 28 de ani, s-a spânzurat pentru că nu putea plăti pensia de întreţinere a copilului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor, după ce a făcut depresie ca urmare a faptului că nu reuşea să plătească pensia alimentară copilului său, un băieţel în vârstă de cinci ani, rămas în grija mamei sale, după divorţul de aceasta.

Ilie Serediuc, din oraşul Vicovu de Sus, şi-a pus ştreangul de gât şi s-a spânzurat cu un cablu într-o anexă a locuinţei sale, fiind găsit fără suflate chiar de tatăl său.

Macabra descoperire a fost făcută miercuri, în jurul orei 14:00. Tatăl lui Ilie Serediuc s-a dus să ia o scară din magazie şi a dat cu ochii de trupul neînsufleţit al fiului său, care atârna spânzurat de o grindă.

„L-am înşfăcat în braţe, l-am desfăcut de sus, ce folos... era îngheţat, el de cu seara probabil s-a spânzurat”, mărturisea cu ochii în lacrimi Ion Serediuc, tatăl tânărului.

Bărbatul povesteşte că Ilie a fost căsătorit cu o fată din comună numai patru luni de zile, după care cei doi au divorţat. Din scurta lor căsătorie a rezultat un băieţel, care a rămas în grija mamei sale.

„Ea l-a dat în judecată, să-i plătească întreţinerea copilului. El n-o avut de unde şi o făcut închisoare trei luni şi jumătate. Când s-o eliberat, nimeni nu îl angaja. Toţi patronii la care încerca îi cereau cazierul şi când vedeau că o făcut puşcărie... Eu cu pensia mică, l-am mai ajutat cum am putut. Ultima oară eu i-am dat 420 de lei şi o mai plătit. El nu avea nici un venit, nimic, şi i-o pus să dea 75 de lei pe lună pentru întreţinerea copilului. Au venit jandarmii şi l-au dus la procuror. Toată ziua îl chemau la poliţie sau veneau poliţiştii şi-i spuneau să plătească, că fosta soţie iar o făcut plângere”, era revoltat tatăl lui Ilie Serediuc.

O cumnată de-a tânărului a povestit, ieri, că, în ziua în care se bănuieşte că Ilie şi-ar fi încheiat socotelile cu viaţa, acesta şi-ar fi cerut iertare de la ea şi de la fetiţa ei dacă le-a vorbit vreodată urât sau le-a jignit.

La casa fostei soţii a lui Ilie Serediuc era doar mama acesteia.

Femeia a mărturisit că îi pare rău că tatăl nepoţelului ei a ales să-şi pună capăt zilelor. „Noi nu am vrut ca el să facă puşcărie, doar să plătească întreţinerea copilului”, mărturisea fosta soacră.

Anual, la nivelul Parchetelor din judeţul Suceava se înregistrează sute de astfel de dosare, de abandon de familie.

În majoritatea cazurilor, speriaţi că ar putea ajunge la puşcărie, învinuiţii achită pensia de întreţinere pe care o datorează copiilor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 28 de ani, s-a spânzurat pentru că nu putea plăti pensia de întreţinere a copilului.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La 28 de ani, s-a spânzurat pentru că nu putea plăti pensia de întreţinere a copilului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasi trimis de
(11 mar 2011, 12:01:06
Tari si mari si alegem mereu calea cea mai ..............o tara de oameni bolnavi.
2.   Monitorul de vicov trimis de
(11 mar 2011, 12:46:50
monitorul de vicov
3.   Comentariu trimis de
(11 mar 2011, 12:55:01
la noi politia terorizeaza oameni pasnici si da friu liber smecherilor. ca la vicov......................... este fostu sef.......era expert in asa ceva.
4.   Sa traiti bine.... trimis de
(11 mar 2011, 18:38:34
asa se intampla in tara minunilor[tara lui base voda si celorlati voievozi de dupa 89],pe cand altii "utili si nobili"daca nu fura banii din bugetul statului fac si greve.sa ne traiasca sistemul..............iar cei slabi sa se....sinucida.daca nu,va ajutam noi sa nu traiti bine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei