Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Spectacol

Noile colecţii ale lui Cătălin Botezatu, cadoul oferit sucevencelor de 8 Martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un spectacol incendiar, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, cu ocazia zilei de 8 Martie, a avut loc duminică seara, la Shopping City Suceava, unde celebrul designer Cătălin Botezatu şi-a prezentat cele mai noi colecţii, Boxing şi Ego.

Tineri luptători, îmbrăcaţi uneori doar cu câte un slip ornat cu cristale Swarovski, cu boxeri, hanorace sau costume de sport marca Cătălin Botezatu, au năvălit în ringul format din patru fete frumoase, îmbrăcate în costume de plajă.

Dornici să-şi etaleze aptitudinile sportive, tinerii manechini - boxeri, ale căror mănuşi de box valorează mii de euro, unele având aplicate chiar şi 10.500 de cristale Swarovski, s-au dezlănţuit într-un spectacol plin de culoare şi dinamism, pe ritmuri muzicale precum cele din filmele de acţiune.

O blondă în costum de baie a defilat pe scenă, cu o pancartă pe care scria “Runda 1” deasupra capului şi primul boxer şi-a făcut apariţia în ringul delimitat de coardele înnodate la spatele fetelor din cele patru colţuri. Îmbrăcat într-un costum de sport marca CBOX, cum şi-a numit Cătălin Botezatu creaţiile din noua sa colecţie – Boxing, tânărul despică aerul cu lovituri rapide, ridică mâinile deasupra capului, ca un învingător, sare în mâini, cu picioarele deasupra capului, după care îşi înfruntă adversarul, care îl atacă cu lovituri ritmice.

Ieşit din ring, primul boxer defilează pe podium, în faţa sutelor de spectatori, în principal doamne şi domnişoare, urmat, rând pe rând, de ceilalţi luptători, în costume tip sport, treninguri, echipamente de fitness sau lenjerie intimă, realizate doar prin combinaţii de alb, roşu şi mov.

La finalul celor cinci runde, anunţate de fiecare dată de câte o tânără care intra în ring cu pancarta deasupra capului, în aplauzele publicului, boxerilor – manechini li s-a alăturat şi designerul Cătălin Botezatu, care, în tot acest timp, se agitase în spatele scenei, dirijându-le intrarea în ring, ritmul de prezentare şi frecvenţa cu care se succedau pe scenă.

Dacă înainte de prezentarea colecţiei Boxing, pe scenă au urcat femeile de succes ale anului, care au fost premiate de Shopping City Suceava, după a urmat o nouă premiere, a domnişoarelor de succes.

Cea de-a doua prezentare de modă, a colecţiei Ego, a adus cele mai cunoscute branduri italiene de costume elegante pentru bărbaţi, o îmbinare a celor mai bune elemente din epocile de vârf ale vestimentaţiei masculine cu elemente moderne.

 

Lansarea cărţii “Trei Vieţi. Pedeapsa”

Imediat după prezentarea de modă, în spatele scenei s-au adunat zeci de admiratoare, dornice să obţină un autograf, o poză sau măcar un zâmbet de la cel mai cunoscut creator de modă din România, dar acesta şi-a făcut apariţia înconjurat de bodyguarzi, care i-au creat un culoar prin mulţime, direct spre Librăria Alexandria, unde urma lansarea cărţii “Trei Vieţi. Pedeapsa”, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare.

Cum accesul în librărie a fost limitat doar pentru cei care au cumpărat cartea, la un preţ de 45 de lei, multe tinere şi-au cumpărat dreptul de a fi lângă Cătălin Botezatu chiar şi pentru câteva secunde, cât le dădea un autograf, în vreme ce unele ieşeau ţopăind de fericire, pentru că au reuşit să se şi pozeze alături de el.

Nu în ultimul rând, mărţişorul oferit de Shopping City sucevencelor a fost şansa de a câştiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei alături de designerul lor preferat. Deoarece primul câştigător desemnat în urma extragerii nu s-a prezentat pentru revendicarea premiului, a fost desemnată o altă câştigătoare, Viorica Elena Sabău, din Suceava, care a făcut cumpărături în valoare de 1.002 lei din Benvenuti, Sabrini şi Marionnaud, fiind însoţită de Cătălin Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noile colecţii ale lui Cătălin Botezatu, cadoul oferit sucevencelor de 8 Martie.
 Vizualizări articol: 1652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Noile colecţii ale lui Cătălin Botezatu, cadoul oferit sucevencelor de 8 Martie4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei