Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2011 - Anul XVI, nr. 49 (4647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Agenţia de „meseriaşi”

Dispecerat non-stop, pentru reparaţii casnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi suceveni, soţ şi soţie, au deschis o afacere inedită în judeţ, înfiinţând un dispecerat non-stop de reparaţii casnice, prin care, susţin ei, la orice oră din zi şi din noapte, şapte zile din şapte, răspund la numărul de telefon fix 0230 521 144 şi pot trimite la orice adresă de pe raza municipiului Suceava un instalator, electrician, tâmplar ori lăcătuş.

S-a spart o conductă, a apărut o fisură la calorifer, probleme la instalaţia electrică, defecţiuni la instalaţia sanitară, s-a blocat uşa etc., toate aceste probleme vor avea rezolvarea imediată dacă veţi contacta dispeceratul agenţiei de „meseriaşi”, explică Daniela Rusu, cea care, alături de soţul ei, a demarat afacerea la începutul lunii trecute.

Pe Daniela Rusu am găsit-o la sediul firmei, situat în cartierul George Enescu, iar aceasta ne-a explicat că a înfiinţat SC Problems SRL după ce diverşi meseriaşi de mâna a doua i-au făcut, de-a lungul timpului, reparaţii şi lucrări de mântuială  prin casă.

„Fără nici o factură, la negru, n-ai pe cine să tragi de mânecă... Nu poţi să-i controlezi. În schimb, noi oferim un preţ sub cel practicat la negru, factură şi garanţie timp de un an”, explică Daniela Rusu.

Ideea ei şi a soţului ei nu e deloc rea, însă rămâne de văzut şi modul în care vor reuşi să o pună în practică şi dacă, într-adevăr, serviciile complete, imediate şi de calitate pe care le promovează în materialele publicitare se vor regăsi şi în realitate.

 

Fluturaşi prin blocuri, reclamă pe internet şi dispecerat şi prin messenger

Pentru a-şi populariza afacerea, cei doi soţi au scos aproximativ 1.400 de fluturaşi publicitari, pe care i-au lipit la blocuri din cartierele Sucevei, chiar cu riscul, aşa cum s-a întâmplat de altfel, de a fi sunaţi de doi-trei administratori de asociaţii de proprietari supăraţi că le-au ”murdărit” scările de bloc.

Reclamă şi-au făcut şi pe internet, deschizând un site al firmei, cu un domeniu al cărui nume e cât se poate de sugestiv: necaz.ro.

Dispeceratul agenţiei de „meseriaşi” poate fi contactat şi pe Yahoo! Messenger, pe ID-ul: dispecerat.nonstop.

La început de drum, Daniela Rusu recunoaşte că mai sunt mici disfuncţionalităţi, cum ar fi aceea că pe adresa de messenger a firmei nu e conectat tot timpul cineva, însă speră să rezolve toate problemele în cel mai scurt timp posibil.

 

Planuri de viitor: asistente medicale, la domiciliu

În prezent, la firma soţilor Rusu sunt patru angajaţi, însă, explică Daniela Rusu, pe anumite servicii există colaborări cu fel de fel de meseriaşi, din toate domeniile, care pot fi trimişi să facă reparaţiile sau lucrările care sunt solicitate prin dispecerat.

„Am luat o listă de la Şomaj cu toţi cei care au lucrat în acest gen de servicii şi câţiva sunt deja în probe la noi”, explică administratorul firmei.

Pe lista serviciilor oferite de firma celor doi soţi se regăsesc şi amenajări interioare şi exterioare diverse, mentenanţă, transport, vidanjări, curăţări coşuri de fum, igienizări etc.

Dacă vă mutaţi, de exemplu, şi nu are cine să vă scoată mobila din casă şi să o transporte la noua adresă, explică Daniela Rusu, o soluţie o găsiţi tot prin dispeceratul firmei SC Problems SRL.

Cei doi soţi intenţionează pe viitor să ofere prin firma lor şi servicii medicale la domiciliu.

În primă fază, mărturiseşte Daniela Rusu, vor fi asistente de închiriat, pentru injecţii, pansamente ori alte tratamente la domiciliu.

„Ne gândim chiar şi la cadre medicale pentru a acorda asistenţă mamelor cu nou-născuţi, la domiciliu”, a adăugat aceasta.

Telefoanele au început să sune la dispeceratul de reparaţii casnice, iar cei doi administratori ştiu că afacerea lor va creşte odată cu numărul de clienţi, pe care vor trebui să-i convingă că într-adevăr lozincile lor nu sunt numai de faţadă: „preţuri mici – garanţie un an – intervenţie garantată”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dispecerat non-stop, pentru reparaţii casnice.
 Vizualizări articol: 3864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 15 voturi
Dispecerat non-stop, pentru reparaţii casnice4.3515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   R trimis de
( 1 mar 2011, 11:30:00
Bravo si succes in continuare.Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti.
2.   Pffff trimis de
( 1 mar 2011, 11:56:08
Un neserios ca Radu RUSU nu va face treaba...una mica de dimineata nu ajuta...mai mult strica mai Radu. Doamna draga cu ce masina vor merge sa repare tevile?? Cu masina ta de serviciu??? Seful tau stie sau il fentezi asa cum l-a fentat Radu pe prietenul cu termopane??? Ai avea, daca te straduiesti putin mai mult, sa inveti asa ceva. Oricum multa bafta!! Ce tare stirea...si nu-i 1 aprilie!!!
3.   Oare? trimis de
( 1 mar 2011, 12:47:55
MAI SA FIE ASA? AM SI EU NISTE DUBII IN LEGATURA CU ACEST ARTICOL.1. DE CE , CAND TI AI FACUT MATALE DIFERITE LUCRARI PRIN CASA , AI LUAT MESERIASI CARE MUNCEAU LA NEGRU? , NU ERAU SI ATUNCI FIRME AUTORIZATE ?, SAU AI VENIT ACUM SA NE ACORZI SANSA VIETII NOASTRE?, 2. CAT DESPRE ACEI MESERIASI LUATI DE PE LA SOMAJ, EU I TI ZIC CA STII MAI MULTA MESERIE CA EI , SI ULTIMA , DACA VOI VETI OFERI TOATE ACESTE SERVICII , VA DATI SEAMA CATI MUNCITORI VOR RAMANE FARA PAINE, SI VOR MERGE LA SOMAJ , SI VOI VA TREBUI SA I ANGAJATI , CACI VETI FI RESPONSABILI, AUZI ACOLO , CATE SERVICII CU 4 OAMENI , SI FARA SCULE , FARA MASINI , DOAR CU O IDEE , SI AJUTAT SI DE REPORTER SA SI FACA RECLAMA, MA INDOIESC ................DAR DACA PRIN ABSURD VA VA MERGE BINE , VOI APELA SI EU LA SERVICIILE DV. SA MI TRIMITETI O ASISTENA SA I FAC O INJECTIE................
3.1  RE: Oare? trimis de
( 1 mar 2011, 13:22:50
vezi ca poate au servicii de GRAMATICA!!!!
4.   UITASEM trimis de
( 1 mar 2011, 12:51:18
APROPO , VREAU SA MA MUT NU MI TRIMITETI SI MIE UN LOGAN SA MI CARE MOBILA.......................
5.   Servicii trimis de
( 1 mar 2011, 12:52:29
doamne ce rai puteti fi ! ....nici nu au inceput oamenii treaba si binevoitorii deja complica lucrurile....
f.bine ca s-a infiintat asa o societate, daca vor fi seriosi se va sti imediat.....bravo lor, succes, aveam nevoie de asemenea servicii...........
6.   Fain trimis de
( 1 mar 2011, 13:03:53
eu unu sunt foarte multumit de initiativa asta... sper sa fiti OK si sa va mearga bine!
7.   Felicitari si doamne ajuta... trimis de
( 1 mar 2011, 13:19:07
...numai ca sper ca nu cumva in spatele lui ilona sa se ascund TEMIDA noastra cea de toate zilele, sa zicem ca ea (temida) are nevoie de un callboy va intreb daca puteti satisface acest serviciu avind in vedere ca maestrii poarta "sculele" la ei sau la mine daca nevasta nu o fiert bine maliga sa-mi puteti trimite pe cineva care sa-mi satisfaca pofta de.... maliga.Glumeam n-o luati in serios.
8.   Praf in ochi trimis de
( 1 mar 2011, 15:36:15
si chiar vreti sa ma faceti sa cred ca femeia respectiva cu o tata afara , o sa fie cea corecta si o sa taie facturi la toata lumea , foi de drum, etc..............?
9.   Va felicit ! trimis de
( 1 mar 2011, 15:51:19
Doamne ajuta ! In primul rand era nevoie de asa ceva ...probleme casnice apar mereu si in primul rand cele urgente (fisuri tevi-apa ,canal , gaz ' usi blocate etc)- nu pot fii amanate.O sa aveti solicitari de tot felul daca intradevar meseriasii sunt buni...nu conteaza daca- beau sau nu ,important e sa cunoasca meserie .De obicei cei care beau cunosc si meserie ..fiindca au bani si isi pot permite .In scara la mine s-a spart unei vecine un robinet de la apa calda - chiar in seara de revelion si pt ca nu a reusit sa gaseasca un mecerias disponibil pt servicii de urgenta ,nici atunci dar nici in urmatoarele zile - a fost nevoita sa apeleze la inchiderea apei calde pe intreaga scara .Asa ca toti am suferit, dar nu am condamnat-o ..se putea intampla oricui.
10.   Pentru cetatean 001 trimis de
( 1 mar 2011, 16:46:19
acolo o sa te angajeze pe tine , ca vad ca tare-ti place munca , hai sictir si la treaba.
10.1  RE: Pentru cetatean 001 trimis de
( 1 mar 2011, 20:43:41
nu conteaza pe cine angajeaza important e sa te invete cineva si pe tine sa fii mai cu bun simt!!
11.   Reclama trimis de
( 1 mar 2011, 17:14:17
ar putea stimata doamna sa isi ceara scuze pentru anunturile lipite prin scara blocului. in care a turnat tone de adeziv, ca nici nu poti sa le dezlipesti. si de o culoare de 2 bani, rosii, puse ostentativ la intrarea in bloc. chiar nu e lipsa de bun simt sa lipesti? sa ma duc si eu la sediul doamnei si sa ii lipesc mizerii de anunturi, oare ce va zice. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
12.   Tatoasa trimis de
( 1 mar 2011, 19:10:16
e buna doamna merge o tura,ar fi biune pana gaseste ea ceva muncitori sa vina dansa sa ne desfunde tevile poate stie sa suga bine
12.1  RE: Tatoasa trimis de
( 1 mar 2011, 20:45:07
mamica ta nu stie??
13.   Comentariu trimis de
( 2 mar 2011, 08:18:07
de ce a bagat-o la inaintare pe cucoana asta care sa despartit de fostul barbat ca nu se mai satura de p...a,cati amanti casatoriti a avut? ce reparati sa faca
cine are credibilitate in serviciile acestor oamenii de doi bani......ce rol are ea acolo
ce nu a iesit d..l rusu ca si asa e vedeta ideea a venit de la PSD..de acolo a plecat cu sutul in fund.... vreau si eu pe doamna sa-mi sufle in teava
se poate ca are o fata...de supt....
14.   Vai de mine si de mine trimis de
( 2 mar 2011, 08:56:30
pai doamna asta pana sa devina Rusu era amanta lu' Rusu. Si rusu asta are si dosar penal pentru inselaciune . spor la treaba. sa va mearga firma exact dupa faptele voastre

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei