Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 feb 2011 - Anul XVI, nr. 48 (4646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Depăşire imprudentă

Două maşini pe câmp şi una cu roţile-n sus, la intrarea în peco

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism s-a răsturnat la intrarea într-o staţie peco, iar alte două au ajuns de pe carosabil pe câmp, în urma unei depăşiri imprudente făcută de un şofer în vârstă de 18 ani, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9:40, la ieşirea din Pătrăuţi, pe DN 2.

Marius P., de 18 ani, din comuna Horodnic de Sus, se afla la volanul unui VW Golf şi încerca să depăşească un alt autoturism, tot VW Golf. Acesta din urmă, însă, explică poliţiştii, era angajat deja în depăşirea unei autoutilitare Fiat. În urma manevrei imprudente, şoferul în vârstă de 18 ani a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat la intrarea într-o staţie peco, iar celelalte două autoturisme au fost scoase de pe şosea pe câmpul de pe marginea drumului.

O pasageră din maşina condusă de Marius P., Sanfira P., de 78 de ani, din Horodnic de Sus, a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la „Urgenţele” Spitalului Judeţean, bătrâna fiind rănită uşor.

„Conducătorii auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două maşini pe câmp şi una cu roţile-n sus, la intrarea în peco.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Două maşini pe câmp şi una cu roţile-n sus, la intrarea în peco3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(28 feb 2011, 22:09:27
E o prostie,nu este nimic adevarat din ce scrie in ziar,cel cu Golful 4 a intra in depasire si cel pe care-l deparea a intrar si el in depasire neasigurandu-se si scotandu-l de pe sosea si intrand in podet.erau 5 persoane in masina nu 2,iar doamna in varsta e putin cam grav ranita,ar trebui inainte de a da asemenea stiri sa se cerceteze nu din auzite,sunt priete cu cel cu Golfu 4 si mi-a povestit totul,si nu avea de ce sa minta..cel cu Golful 3 a fost vinovat..rusine pt cei ceau scris asa niste aberatii
1.1  RE: Comentariu trimis de
(28 feb 2011, 23:47:20
scuze ca zic, dar probele cam sunt impotriva prietenului tau, deoarece, daca e asa cum zici tu, si el era in depasire, golful rosu daca iesea in scurt in depasire, ar fi fost acrosat de prietenul tau apoi se invartea , se ducea in sant etc, dar fiatul scapa, dupa cum is dispuse masinile alea 2 in sant pare ca golful era in paralel cu fiatu, ceea ce inseamna ca prietenul tau a venit cam rapid din spate, si nu a mai putut evita, probabil nici golfu ros nu a apreciat viteza, dar el daca a vazut ca ala se baga in depasire trebuia sa franeze
2.   Comentariu trimis de
( 1 mar 2011, 11:03:39
Acum e usor de spun dar sunt multi care nu au o treaba cu condusul si impartesc pareri,ar trebui sa le tina pentru ei,politia va decide nu astia de pe santuri,vom vedea,cand va fi gata iti voi spune concret..pana atunci multa bafta la volan.....
3.   Comentariu trimis de
( 1 mar 2011, 11:12:52
si daca venea rapid din spate ala ar fi trebuit sa se uite in oglinda,are3 putea sa-l vada.dar scuze si interptretari gasim toti..,,ca el a plekt in sant de placere,,ai imaginatie bogata daca tu iti imaginezi ca il invartea j unde se ducea..noi fi eu AS la reconstituiri da tu nici atat..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei