Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 feb 2011 - Anul XVI, nr. 48 (4646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Frumuseţe, la negru

Cercetată de poliţie, pentru că promitea cariere în modeling, fără chitanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Patroana unei agenţii de modeling este cercetată de poliţie, fiind acuzată că ia bani de la tinerii dornici de cariere în lumea modei, însă uită să înregistreze veniturile în contabilitatea firmei sale sau să ofere chitanţe.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul structurii de Investigare a Fraudelor s-au sesizat din oficiu despre faptul că Maria D., în vârstă de 23 de ani, din municipiul Craiova, administrator al unei societăţi comerciale, a prestat servicii de promovare modeling (artă fotografică) pe raza municipiului Vatra Dornei, la negru.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, tânăra craioveancă ar fi luat câte 60 de lei de la aproximativ 100 de persoane din Vatra Dornei, pentru a le deschide drumul în lumea modei, însă nu a înregistrat veniturile obţinute în evidenţa contabilă.

Tinerii care au plătit taxa de 60 de lei s-au ales cu o fotografie şi promisiunea că au fost incluşi în baza de date a agenţiei şi ar putea fi aleşi ca modele pentru fel de fel de evenimente organizate la nivel local şi chiar naţional.

Din informaţiile pe care le deţinem, preselecţiile se făceau pe stradă, prin diverşi intermediari, iar tinerii care sperau într-un debut în modeling plăteau acea taxă de 60 de lei şi li se făcea o fotografie.

Preselecţii de acest gen au avut loc şi la Suceava, nu numai la Vatra Dornei, şi cu siguranţă şi în alte oraşe din judeţ.

La Suceava, de exemplu, agenţia cu pricina a participat cu prezentări de modă la mai multe baluri ale bobocilor, modelele trimise pe scenă (fete şi băieţi) fiind chiar din rândul tinerilor racolaţi pe stradă.

Deşi li s-au promis în primă fază bani, după ce vor urca pe podium, modelele au rămas, din informaţiile pe care le deţinem, cu buza umflată, trebuind să se mulţumească, după cum li s-a spus de altfel, cu faptul că au apărut pe o scenă şi au câştigat experienţă.

Rămâne de văzut dacă toată această poveste este o mare escrocherie sau chiar agenţia cu pricina se zbate ca sute de tineri din judeţ să încerce cariere în modeling pentru o taxă de 60 de lei, încasată pe stradă.

Cert e că patroana agenţiei de modeling va da cu subsemnatul la poliţie, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la Legea 241/2005 (pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cercetată de poliţie, pentru că promitea cariere în modeling, fără chitanţă.
 Vizualizări articol: 2610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cercetată de poliţie, pentru că promitea cariere în modeling, fără chitanţă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha ha ha trimis de
(28 feb 2011, 12:44:55
padu tu urmezi!!!
2.   Proasta trimis de
(28 feb 2011, 13:09:34
curva aia de tiganca din craiova nu stie cum sa mai proasteasca tinerii din sv..lua orice gen de fata sau baiat si ii zicea ca ii frumos si sa plateasca 300 de ron sau ceva de genul..sa le faca contracte mari cu bucurestiul si chiar si internationalelaughing)) e o zdreanta penalabig grin
3.   Cui sa ma adresez? trimis de
(28 feb 2011, 19:50:00
Inca sper sa nu fi fost inselata, dar am stat de vorba cu o d-na Maria, mai inchisa la ten, cu care am si incheiat un contract pe 2 ani de zile .... si am achitat 1075 lei. Am luat teapa? Duminica, 27 febr am participat la prima sedinta foto cu fiul meu, aici in mun. Vatra Dornei. Cui sa ma adresez??????????????
4.   Pentru ALYYY SI MONICA trimis de
(28 feb 2011, 20:40:59
Auzi mai monica nu stiu de unde ma cunosti da iti spun direct sa nu mai postezi numele meu nicaieri si tu aly cu multi de "y" vorbeste frumos mai tarane prost ce esti....si nu mai puneti botul la toate articolele astea.....
5.   :))) trimis de
( 1 mar 2011, 10:20:45
am avut contacte cu tine tiganco..daca mai comentezi te bag cu capul in WC si trag apa..nespalat`o!!mai bine apuca`te de facut ceva util decat sa prostesti lumea si sa le iei banii.ai promis reclame la copiii la care le-ai luat banii..nici pana acum n`ai sunat.panaram`o!
6.   Te supara adevarul PADU? trimis de
( 1 mar 2011, 16:09:43
ce te`ai ofensat asa PADU? ce temi sa nu te stranga cu usa si pe tine?nu si tu ai papat banii cu MARIA D.? am sa depun si eu plangere ca nici mie nu mi`ati dat chitanta!
7.   Ptr padurariu bogdan trimis de
( 1 mar 2011, 21:13:00
ce te umfli atata in pene ?..te supara tare adevarul nu?...stateati si prosteati lumea tu cu draga si cu curvoiul ala de simona...rusine sa va fie...se intoarce roata si pentru voi
8.   ... trimis de
( 1 mar 2011, 21:16:13
ce ma bucur ca ati decazut....:))))....sincer?... ca ati prostit lumea si vatzi distrat pe banii altora
9.   .... trimis de
( 2 mar 2011, 11:57:42
pe cine bagi tu ma cu capu in wc mai smechere?.....si pentru monica si simona ma pish pe ce stiti voi oricum nu sunteti bine informate si informati si nu mai mancati  ☭  pe forum deanpulea.......si ala care a scris articolul e clar fraierlaughing) .... hai ca ma plictisiti.....toti...eject..p

10.   ..... trimis de
( 2 mar 2011, 12:00:13
si simona o ultima dedicatie de la mine......multa.......fericire

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei