Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 feb 2011 - Anul XVI, nr. 47 (4645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Din Vatra Dornei

Reload, trupa care reprezintă judeţul la Cupa Liceelor la Street Dance

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Reload, trupa de dans a Liceului Teoretic „Ion Luca” din municipiul Vatra Dornei, va reprezenta judeţul la Cupa Liceelor la Street Dance 2011”, eveniment care va avea loc pe 12 martie, la Bucureşti.

Tinerii dansatori au participat anul trecut pentru prima oară la acest eveniment naţional, ajuns la cea de-a cincia ediţie, şi, dintre cele 80 de trupe înscrise iniţial în concurs, au reuşit să ajungă în marea finală şi să iasă pe locul 13, devansând formaţii de dans ale unor licee din Capitală sau oraşe mult mai mari decât micuţa staţiune de munte cu aproximativ 16.000 de locuitori.

„După o muncă de 5 luni de zile, nopţi nedormite, emoţii, nervi întinşi la maxim, am participat iniţial la prima etapă, denumită sugestiv <Alte judeţe>, la care participau toate liceele din judeţele în care nu se organizează astfel de concursuri, aşa cum se organizează la Bistriţa, de exemplu, Constanta, Galaţi, Iaşi etc.. Am reprezentat Suceava şi am obţinut locul I, iar în marea finală naţională am obţinut locul 13”, ne-a povestit Vlad Holbură, unul dintre tinerii care au înfiinţat trupa Reload, alături de Lucian Jeciu şi Ştefan Crăciunescu, în vara anului 2009.

Ulterior, celor trei băieţi li s-au alăturat trei fete, Iulia Dorneanu, Ruxandra Buta şi Mădălina Danea, precum şi un al patrulea component de sex masculin,  Eduard Rusu.

 

18 licee, în competiţia pentru marea finală

Luna viitoare, dansatorii de la „Ion Luca” se vor întrece din nou pentru a ajunge în marea finală, însă doar primele trei locuri merg mai departe, iar în faza preliminară, „Alte judeţe”, sunt deja înscrise 18 licee.

Pentru că unii dintre membrii trupei au anul acest bacalaureatul, componenţa trupei pentru Cupa Liceelor din acest an este următoarea: Lucian Jeciu, Ştefan Crăciunescu, Bogdan Stoian, Iulia Cojocariu, Mădălina Danea şi Maria Bîrgăoanu.

Dornenii vor avea de trecut prin două probe: Show tematic (constă într-un colaj de minim trei stiluri de dans, maxim 4 minute) şi Crew battle - o “bătaie” în paşi de dans între două trupe pe un anumit stil, aceasta probă fiind în premieră, anul acesta, la Cupa Liceelor.

„Sper ca şi în acest an Reload să facă o figură frumoasă şi mai sper ca de la anul, poate se va organiza şi la Suceava etapă pe judeţ şi vor fi mai multe trupe de dans din licee care să reprezinte judeţul”, a completat Vlad Holbură. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reload, trupa care reprezintă judeţul la Cupa Liceelor la Street Dance.
 Vizualizări articol: 2517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 12 voturi
Reload, trupa care reprezintă judeţul la Cupa Liceelor la Street Dance4.8512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei