Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Atac

Senatorul PSD Gavril Mîrza reclamă controale la una dintre firmele fiului său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a dezvăluit ieri, într-o conferinţă de presă, că „trupe” ale Direcţiei Generale a Vămilor efectuează controale la una dintre firmele la care este asociat fiul său, Mircea Mîrza, fiind convins că acţiunea nu este una întâmplătoare. Mîrza nu a oferit detalii, însă a declarat că verificările care au început ieri dimineaţă au fost comandate de către cei care conduc judeţul, pe care-i acuză că folosesc instituţiile statului în lupta politică. El a spus doar că firma fiului său face comerţ cu mărfuri din Ucraina.

„S-a mers prea departe. Vrând să demonstreze ce au făcut PSD-iştii şi că i-a lăsat el o dată, de două ori, de astăzi a trimis trupele de la Direcţia Vămilor la una dintre firmele la care este asociat şi fiul meu. Sigur, instituţiile statului să-şi facă treaba, dar nu cred în coincidenţă, în întâmplare. Lucrurile merg prea jos şi se duc prea departe în a folosi instituţiile statului în lupta politică şi în a pune la punct adversarii politici. Fac apel la instituţii să respecte legea şi să fie corecte”, a declarat Gavril Mîrza.

Senatorul PSD a amintit declaraţiile sale publice din octombrie 2009 şi în ianuarie 2010, în care a avertizat că un partid politic îşi finanţează campania electorală cu bani din ţigărilede contrabandă şi a spus că îi compătimeşte pe poliţiştii de frontieră care azi stau după gratii, deoarece „ei sunt peştii cei mici, peştii mari însă sunt în libertate şi se bucură de protecţia unora”.

În acest context, Mîrza consideră că declaraţiile lui Flutur pe tema implicării PSD în reţeaua de contrabandă din vămi sunt „ori iresponsabile, ori arată că e stăpânit de dorinţa de a merge să dea declaraţii la DNA, ori exprimă starea de disperare în care se află”.

„Ce înseamnă <i-am lăsat o dată, i-am lăsat de două ori>? În ce calitate i-a lăsat? Era şeful vămii? Al poliţiei de frontieră? Am avut 12 ani funcţie de preşedinte de CJ, dar nu intră în atribuţiile acestuia de a-i lăsa pe unii şi a-i opri pe alţii să treacă frontiera, să facă sau nu contrabandă. Îl invit ca până luni să facă publice numele celor pe care i-a lăsat pentru că, dacă nu, se face vinovat de tăinuire şi favorizare a infractorului, iar noi, Organizaţia Judeţeană a PSD, vom formula o plângere în acest sens”.

Senatorul social-democrat i-a îndemnat pe mai marii judeţului la calm şi înţelepciune şi le-a transmis “ciocu’ mic şi asumaţi-vă tot ce se întâmplă în guvernarea acestor zile, care mi se par foarte lungi din cauza modului catastrofal de a conduce destinele ţării şi ale judeţului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PSD Gavril Mîrza reclamă controale la una dintre firmele fiului său.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 12 voturi
Senatorul PSD Gavril Mîrza reclamă controale la una dintre firmele fiului său3.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gata cu minciuna trimis de
(11 feb 2011, 12:56:18
minti
2.   Comentariu trimis de
(11 feb 2011, 14:59:45
TU vorbesti care ai furat pamantul de la oameni in dornesti
3.   Ipocrizie trimis de
(11 feb 2011, 15:04:54
Adica la firmele fiilor de politicieni nu este voie sa se faca controale?
4.   [] trimis de
(11 feb 2011, 15:30:42
nuuuuuuuuuu ! conform legii cei care au venit in control trebuia sa-si anunte vizita cu cel putin o saptamana , nu vi tu asa pe nepusa masa si ma prinzi cu mata'n sac , cei asta ? pai nu astia ne conduc destinele de ne-a dus in prapastie ? va rog eu , nu mai veniti in control neanuntati !
4.1  RE: [] trimis de
(11 feb 2011, 16:48:15
Aici te contrazic.Nu scrie in nici o lege ca organele vamale trebuie sa-si anunte vizita cu cel putin o saptamana.Au dreptul sa controleze oricand operatiunile vamale efectuate de o firma.
4.2  RE: [] trimis de
(11 feb 2011, 22:20:23
...ma gandeam ca intelegi mesajul
5.   Pd-list trimis de
(11 feb 2011, 15:49:31
Bravo DL.Presedinte fa sa dispara mafia rosie.
6.   Actori trimis de
(11 feb 2011, 15:50:51
Aceiasi actori dar cu roluri diferite,iar la urmatoarele alegeri incep alte scenarii dar cu aceiasi actori......si tot asa.
7.   Comentariu trimis de
(11 feb 2011, 16:44:30
Din cate stiu, firma controlata este o firma corecta si nu o sa-i gaseasca nimic din punct de vedere al operatiunilor vamale.Poate sa-i controleze cat or vrea. Pe de alta parte sa nu zica d-l Mirza si a lui acoliti ca nu stiau nimic.Nu umblati cu cioara vopsita in culoarea comunista ca nu va cred.Sunteti implicati si voi, PSD-istii.
8.   ,,CURATUL" trimis de
(11 feb 2011, 19:18:46
DOMNULE mirza AI SIMTUL RASPUNDERI SI LASATE CONTROLAT LA RADACINA SI DACA NU AI NIMIC DE ASCUNS AR TREBUI SA FLUIERI NU SA MAI AI TUPEU SA TE PLINGI LA ZIAR CA ASA ATRAGI ATENTIA SI PARI DUBIOS SAU DE FRICA AI PIERDUT DIN CAPACITATEA DE ADAPTARE LA MEDIU.TI SA CAM DUS PUTEREA SI NU MAI POTI CONDUCE CA ALTA DATA MIRSAVIILE COMUNISTE.MAI STRINGE DIN DINTI SI MERGI INNAINTE.FI BARBAT NU FI  ☭ RE.
9.   Mârza - mâncătorul de rahat trimis de
(11 feb 2011, 22:16:46
Băi politrukule, marsh draq în Iran sau North-Korea și lasă-ne în durerea noastră!
10.   Him trimis de
(11 feb 2011, 23:14:51
Io nu mai inteleg nimic!
In atitia ani de conducere a PDL totul a fost lapte si miere:nimeni nu fura.
Acu dintr-o data s- a spart copca.
11.   Huoo bai trimis de
(12 feb 2011, 02:30:22

SUNTETI GUNOAIE ORDINARE SI ASA VETI MURII!!!
PROVERBUL CU....,CAPRA VECINULUI ESTE PERFECTA PENTRU ROMANIA SI CETATENII EI..INDIFERENT DE RANG.....SA VOTATI BINE...SA TRAITI BINE...DE FURAT MA INDOIESC CA VETI MAI AVEA CE??
12.   Comentariu trimis de
(12 feb 2011, 08:00:14
Macar daca fiul ar fi usa de biserica dar toata lumea stie ce hram poarta

- Daca era destept dupa cate magarii a facut se retragea din viat politica dar avand in vedere ca toate realizarile lor ( bani , functii , diplome, cunostinte , influenta ) sunt legate de politic nu vor pleca niciodata .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei