Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 feb 2011 - Anul XVI, nr. 28 (4626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Afirmare

O suceveancă a înregistrat o piesă în studioul lui Eminem din Detroit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

O suceveancă a înregistrat recent o piesă în studioul în care cunoscutul rapper Eminem îşi imprimă piesele, în FBT Studios, proprietarul studioului fiind Marc Bass, unul dintre producătorii lui Eminem.

Andreea Maria Vârlan, cu nume de scenă Mari, în vârstă de 23de ani, a avut privilegiul să lucreze în studio alături de echipa cu care cunoscutul rapper american îşi înregistrează piesele.

Tânăra suceveancă a fost invitată în SUA de diaspora românească din Detroit, pentru a cânta la câteva evenimente organizate de comunitatea română.

 

„I-am cunoscut pe băieţii cu care lucrează Eminem”

Tânăra i-a cunoscut pe băieţii de la D12 - Performing Rap Game în Detroit, cu care Eminem apare în spectacole. „Nu l-am putut cunoaşte pe Eminem, deoarece nu se afla în Detroit în momentul când am ajuns acolo, dar i-am cunoscut pe băieţii care lucrează cu el, D12. Din fericire pentru mine, se aflau la înregistrări chiar în ziua aceea”, ne-a povestit Mari.

Pentru tânăra suceveancă, momentul Detroit a fost punctul de lansare într-o carieră muzicală internaţională, în America fiind remarcată de câţiva producători muzicali de talie internaţională. Tânăra are deja opt piese imprimate şi un videoclip, sperând ca până la sfârşitul anului să scoată pe piaţă un CD, cu 12 piese pop – dance cu influenţe R&B.

O parte dintre piese au fost înregistrate în studioul lui Adrian Ordean, fostul manager al trupei A.S.I.A.

 

Şcolită de profesori suceveni

Andreea Maria Vârlan (Mari) s-a născut pe 24 noiembrie 1987, în Suceava, într-o familie care i-a insuflat încă din copilărie dragostea pentru muzică. De mică i-a plăcut să cânte şi să danseze, iar scena i-a devenit a doua casă. La 5 ani, Andreea Maria Vârlan interpreta romanţe, preluate de la bunica din partea tatălui. Mereu şi-a dorit să se perfecţioneze, astfel că a urmat un an de canto la Şcoala Populară de Artă „Ion Irimescu” Suceava, după care a continuat alţi trei ani de pregătire în domeniul muzicii sub îndrumarea profesorului Cristian Doboş, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, liceu absolvit de Andreea Maria.

 

Încurajată şi sprijinită de familie

Mari ne-a povestit că a fost sprijinită în tot ceea ce a făcut până acum de familie. „Am crescut într-o familie de preoţi, tată, unchi şi străbunic, iar acest lucru a avut o influenţă marcantă asupra filosofiei mele de viaţă. Sunt foarte apropiată de familie. Mai am două surori, de 17 ani şi 11 ani, pe care le ador. De fiecare dată când iau o decizie mă consult cu familia, pentru că ştiu că îmi doreşte binele”, ne-a spus Mari.

Părinţii ei au fost conştienţi de talentele fiicei lor, de aceea, încă de la o vârstă fragedă, i-au oferit o educaţie în domeniul artistic: dans, canto. A făcut zece ani de dans la Palatul Copiilor, sub îndrumarea profesoarei de balet Irina Laza, pregătire care i-a permis ca mai apoi să facă singură coregrafie pentru diferite spectacole, alături de prietenele ei din liceu.

 

„Îmi place foarte mult să cânt şi să dansez”

Suceveanca a absolvit Colegiul Naţional „Petru Rareş”- secţia română engleză, după care a urmat facultatea de drept, la Cuj, pe care a absolvit-o anul trecut. În toţi anii de liceu a făcut parte din trupa de teatru a şcolii, în limba engleză, „The Knockers”, participând la diverse festivaluri. La terminarea liceului, Andreea Maria Vârlan a primit diploma de excelenţă pentru cea mai expresivă voce şi mişcare scenică.

Mari, nume de scenă pe care i l-a sugerat tatăl ei, este pasionată de limbile străine. Tânăra vorbeşte cursiv engleza, franceza, spaniola şi portugheza şi îi place foarte mult să călătorească. Accentul foarte bun în engleză i se datorează faptului că străbunica Mariei a fost americancă.

Îmi place foarte mult să cânt şi să dansez şi chiar vreau să fac o carieră în muzică. În 2008, Vali Coşug, care se afla la Suceava într-un concert, m-a auzit cântând şi a fost impresionat de vocea mea. Mi-a spus că îl cunoaşte bine pe Adi Ordean, cel care s-a ocupat de trupa A.S.I.A. , şi că poate să îl sune să imprim câteva piese la el în studio. Acesta a fost începutul”, ne-a povestit Mari.

 

“Like heaven”, piesă cu videoclip

“Like heaven”este o piesă compusă de Tiby Menyhart şi Silviu Păduraru, sub semnătura lui Adrian Ordean. Este singura piesă a artistei care are şi videoclip, semnat de Dan Panait.

„Am folosit ca locaţie casa unor prieteni, din Corbeanca. Filmările clipului au avut loc pe 6 mai 2009 şi au durat o zi întreagă. Mi-au fost alături Corina Iana - make-up artist şi Raluca Tuclei – hairstylist”, ne-a povestit Mari.

 

A cântat pe aceeaşi scenă cu Elena Gheorghe

Încă de mică a admirat-o pe Natalia Oreiro, iar mişcările lui Britney Spears au inspirat-o în coregrafiile sale. Din ţară o admiră foarte mult pe Elena Gheorghe, cântăreaţa afirmând că au foarte multe lucruri în comun, printre care şi dragostea pentru muzica latino. Anul trecut, la Zilele Sucevei, Mari a fost invitata Elenei Gheorghe la concertul pe care aceasta l-a susţinut în centrul municipiului, interpretând împreună cunoscuta piesă „Vocea ta”. Vara trecută, Mari a fost invitată la Kiss FM, unde a interpretat live două dintre piesele ei.

Trei dintre piesele din repertoriul artistei sunt lucrate la studioul lui Adi Ordean, două sunt făcute în colaborare cu Dj Stephano şi Dj Adrianno.

 

Participare onorantă la Eurovision 2010  

Anul trecut, Mari a participat cu piesa „Queen of tomorrow” la preselecţia naţională Eurovision 2010, unde a obţinut locul 32, din 117.

Îmi doresc cât mai multe colaborări. Pentru noua mea baladă am lucrat din nou cu compozitorul Daniel Antonescu, din Târgu Mureş, cu care am făcut o baladă, cu variantă dublă, una în limba română şi una în spaniolă, „Imaginea ta” şi „Palabras al viento”, piese ale căror versuri îmi aparţin. A fost pentru prima dată când am înregistrat live cu trupă de instrumentişti”, ne-a povestit Mari.

 

Mari va concerta la Vatra Dornei, la Serbările Zăpezii

Mari va concerta, împreună cu dansatorii ei (Ioana, sora artistei, Bogdan Mogoş - dansator, coregraf şi stilistul interpretei şi Ana), sâmbătă, 5 februarie, în jurul orei 18:00, la Serbările Zăpezii, la Vatra Dornei, alături de Hara şi Connect-R, Heaven. Tânăra ne-a povestit că a mai cântat şi la alte evenimente din ţară, fiind propriul eimanager.

Am libertate deplină în a alege evenimentele la care să particip. Muzica şi dansul sunt pe primul plan în acest moment, iar anul 2011 aş vrea să-mi aducă şi primul CD. Faptul că am imprimat în America îmi dă mari speranţe, mai ales că acolo eşti acceptat şi promovat doar dacă ai voce. Ei se ocupă de promovare, de imagine, doar dacă ai potenţial şi au văzut în tine o posibilă vedetă internaţională. De asemenea, sunt atrasă de muzica latino, de aceea mi-ar plăcea să ajung în Mexic. Încerc să postez piesele mele pe internet, le trimit la diferiţi oameni importanţi din muzică, pentru a mă face cunoscută. Sper să reuşesc, pentru că nu îmi stă în fire să renunţ uşor”, a completat Mari.

 

Pasiuni, curiozităţi...

La 5 ani a învăţat dansuri arăbeşti, chiar de la o arăboaică.
Şi-ar dori foarte mult să ajungă în Brazilia.
Este foarte optimistă, întotdeauna vede jumătatea plină a paharului.
Şi-ar dori să o întâlnească pe Natalia Oreiro, preferata ei din copilărie.
Culorile ei preferate sunt: turcoaz, roşu şi roz.
Este brunetă natural şi nu s-ar vopsi niciodată.
Piesele care o relaxează sunt „Ave Maria” şi „Balada” lui Ciprian Porumbescu.
Vorbeşte spaniola de la vârsta de 10 ani. Iubeşte mâncarea chinezească şi fructele de mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O suceveancă a înregistrat o piesă în studioul lui Eminem din Detroit.
 Vizualizări articol: 1669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.85/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 13 voturi
O suceveancă a înregistrat o piesă în studioul lui Eminem din Detroit4.8513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuni trimis de
( 4 feb 2011, 22:44:23
Nu vreau sa vorbesc de rau. Imi pare rau ca o sa comentez dar nu suport minciuna. Cunosc familia si pe fata asta. Nu canta rau dar limbi straine vorbite cursiv, inventii despre dansuri arabesti. La 5 ani nici nu stia sa-si sufle nasul in batista. Scuze dar ati cam intrecut masura. Familie dezbinata
2.   :) trimis de
( 4 feb 2011, 23:39:45
parca are muci sub nashappy
3.   ... trimis de
( 5 feb 2011, 02:29:32
Dar rai mai sunteti...
4.   Comentariu trimis de
( 5 feb 2011, 15:53:32
nu din rautate am scris asta. ma enerveaza inventiile. 90% din articol ii inventat. pai ii carte de povesti sau ziar?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei