Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 feb 2011 - Anul XVI, nr. 26 (4624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

După gratii

În patru nopţi, a comis cinci spargeri şi două tentative de furt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr din municipiul Suceava eliberat condiţionat din puşcărie în urmă cu doi ani s-a întors din nou în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv în cursul zilei de ieri, sub acuzaţia că în decursul a patru nopţi a comis nu mai puţin de şapte infracţiuni, cinci furturi şi două tentative de furt.

Ultimele fapte s-au petrecut în noaptea de duminică spre luni (30/31 ianuarie 2011), atunci când suspectul, Toni Todircă, în vârstă de 33 de ani, a spart sediul unei firme din municipiul Suceava şi a furat trei unităţi de calculator şi două monitoare LCD, prejudiciul fiind de circa 5.000 de lei.

În aceeaşi noapte, au stabilit oamenii legii, suspectul lor a intrat prin efracţie şi în incinta unui magazin din zona „Curcubeul” a cartierului George Enescu, de unde, dintr-un sertar, a sustras suma de 240 lei, bani pe care ulterior i-a cheltuit la jocuri mecanice .

Lista infracţiunilor de care este acuzat Toni Todircă continuă cu alte furturi şi tentative de furt.

Suceveanul, explică anchetatorii, a spart de două ori, pe timp de noapte, cabinetul unui avocat din municipiul Suceava, o dată în iunie 2010 şi a doua oară în ianuarie 2011, furând din interior două monitoare LCD, două unităţi de calculator şi un telefon mobil.

Restul faptelor în care Toni Todircă este suspectul principal s-au petrecut noaptea de 26/27 ianuarie a.c., atunci când tânărul, susţin anchetatorii, a spart o simigerie, de unde a furat 55 de lei.

În noaptea respectivă, Todircă a încercat să intre prin efracţie şi într-un cabinet notarial şi într-o cafenea, dar a fost nevoie să renunţe la planurile sale pentru că, în primul caz, pe stradă a observat prezenţa unui cetăţean, iar în al doilea, s-a declanşat alarma antiefracţie.

Toni Todircă a fost condamnat în 2004 la şapte ani de închisoare, tot pentru furt, iar în 2009 a fost eliberat condiţionat, cu un rest de pedeapsă de 859 de zile.

Anchetatorii au reuşit să recupereze mare parte din prejudiciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În patru nopţi, a comis cinci spargeri şi două tentative de furt.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În patru nopţi, a comis cinci spargeri şi două tentative de furt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei