Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 dec 2010 - Anul XV, nr. 296 (4587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Premiu

Suceveanul Vasile Petrescu a câştigat Porcul Gică de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Porcul Gică de Crăciun a fost câştigat de suceveanul Vasile Petrescu, care în perioada 23 noiembrie-3 decembrie 2010 a decupat şi completat cele zece taloane de concurs din ziarul Monitorul de Suceava şi le-a depus în urna amplasată la sediul ziarului. Extragerea câştigătorilor concursului a avut loc ieri, la ora 15,00, iar Vasile Petrescu a fost cel mai norocos dintre ei, dolofanul porc Gică urmând a ajunge de Crăciun pe masa acestuia.

Mioara Panciuc, din Mitocul Dragomirnei, a câştigat, tot la concursul Porcul Gică de Crăciun, premiul II, constând în 30 de sticle de vin.

Premiul III, constând într-un pachet cu podoabe şi bomboane pentru pomul de Crăciun, a intrat în posesia suceveanului Cătălin Varzaru.

Câştigătorii tombolei „Porcul Gică de Crăciun” sunt aşteptaţi, începând cu ziua de astăzi, cu buletinul sau cartea de identitate, la sediul redacţiei Monitorul de Suceava, pentru a-şi ridica premiile.

Tombola Porcul Gică de Crăciun s-a desfăşurat în perioada 23 noiembrie-2 decembrie 2010. În această perioadă, în ziarul Monitorul de Suceava au apărut zece taloane de participare la tombolă, numerotate de la 1 la 10. Aceste taloane, decupate şi completate, au fost depuse la sediul ziarului până ieri la orele 14:00.

În zilele de 4 şi 6 decembrie 2010 în paginile ziarului „Monitorul de Suceava” a apărut talonul „Joker” care a putut înlocui oricare alt talon din setul celor zece apărute în perioada anterioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Vasile Petrescu a câştigat Porcul Gică de Crăciun.
 Vizualizări articol: 1734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Suceveanul Vasile Petrescu a câştigat Porcul Gică de Crăciun3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei