Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 dec 2010 - Anul XV, nr. 289 (4580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Avertizare

De la miezul nopţii, 31 de ore fără apă potabilă pentru suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Locuitorii municipiului Suceava şi cei ai comunelor Cornu Luncii, Berchişeşti, Drăgoieşti, Moara, Ipoteşti şi Şcheia nu vor avea apă potabilă timp de două nopţi şi o zi, începând de miercuri, de la ora 24.00 şi până vineri dimineaţa, la ora 07.00.

Întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă timp de 31 de ore este condiţionată de lucrările ISPA de reabilitare a reţelelor de apă potabilă, care nu pot fi făcute decât după golirea conductelor, după cum a precizat ACET.

 “Este o veste neplăcută pentru suceveni, dar această întrerupere, de miercuri noaptea, joi toată ziua şi  până vineri dimineaţa este necesară pentru a fi făcută joncţiunea între noile conducte de apă potabilă, montate prin programul ISPA, cu pompele de apă de la Berchişeşti”, a explicat primarul Ion Lungu, care a anunţat şi asociaţiile de locatari de oprirea apei, cerându-le să îi informeze pe oameni cât mai rapid.

Primarul i-a sfătuit pe suceveni să îşi facă de astăzi provizii de apă, să le ajungă până vineri dimineaţa, când ACET va relua furnizarea acestui serviciu.

Oprirea apei reci în municipiul Suceava îi va lăsa pe suceveni şi fără apă caldă.

Singurele zone din municipiul Suceava unde furnizarea apei reci nu va fi întreruptă sunt cartierul Iţcani, precum şi zonele industriale Traian Vuia şi Calea Unirii.

ACET îi avertizează pe consumatori că, în urma manevrelor care se vor efectua pe parcursul celor 31 de ore în care municipiul Suceava şi cele şase comune nu vor beneficia de apă potabilă, există posibilitatea să apară unele perturbări în asigurarea acestui serviciu şi în perioada imediat următoare reluării acestuia.

Tocmai de aceea, atât persoanele fizice, cât şi cele juridice racordate la ACET sunt rugate să ia toate măsurile necesare pentru a-şi asigura rezerve proprii, necesare nu doar activităţilor curente, ci şi cazurilor de incendiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De la miezul nopţii, 31 de ore fără apă potabilă pentru suceveni.
 Vizualizări articol: 924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
De la miezul nopţii, 31 de ore fără apă potabilă pentru suceveni2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CATA INCOMPETENTA trimis de
( 8 dec 2010, 12:17:27
UNDE SA MAI POMENIT SA LASI (INTENTIONAT) ATATA TIMP UN ORAS FARA APA POTABILA? (SPITALE, SCOLI...) ASTA-I ULTIMUL MANDAT! CHESTIA ASTA SE FACE PE BUCATI, CA MAI APAR PROBLEME CU NOILE RETELE FACUTE IN BATAIE DE JOC... SI IN SPIRITUL DE "MI SE RUPE" STA ORASUL O SAPTAMANA FARA APA...
1.1  RE: CATA INCOMPETENTA trimis de
( 8 dec 2010, 17:54:20
Cum unde ? in urbea noastra condusa de edilul votat in mod democrat.
Cat despre faptul ca ar fi ultimul mandat... vin alegerile si partidele isi pregatesc de pe acu' banii pentru mita electorala.
2.   H CODOI trimis de
( 8 dec 2010, 18:04:39
....Lichidare de stoc la apa minerala ca e iarna si nu se vinde.Chiar nu stiti cine pastoreste izvoarele bucovinene....?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei