Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2010 - Anul XV, nr. 287 (4578)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Unul după altul

S-a sinucis, în ziua înmormântării fratelui său vitreg, mort într-un incendiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40-45 de ani s-a sinucis, ieri, în jurul prânzului, sub pasarela din Burdujeni, aruncându-se în faţa unui tren accelerat, iar oamenii legii cred că respectivul este un individ din satul Braşca, al cărui frate vitreg, mort într-un incendiu înregistrat săptămâna trecută, a fost, ieri, condus pe ultimul drum.

Duminică, în jurul orei 11:40, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi că un bărbat cu identitate necunoscută a fost lovit de trenul accelerat 1752 Suceava –Braşov, care plecase în urmă cu un minut-două din staţia CFR Burdujeni.

„Mecanicul de locomotivă ne-a spus că l-a văzut pe bărbatul respectiv cum s-a aruncat în faţa trenului”, ne-a mărturisit, ieri, comisarul Mircea Scutaru.

Imaginile de la faţa locului erau terifiante, bucăţi din trupul sfârtecat al victimei fiind împrăştiate pe o rază de câteva sute de metri.

Din această cauză, oamenii legii au privit neputincioşi, la sesizarea ziariştilor prezenţi, cum un câine vagabond le-a „furat” pur şi simplu o bucată din cadavrul bărbatului omorât de tren.

La faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Criminalistic, fiind găsit un telefon mobil şi două pachete de ţigări, care aparţineau cel mai probabil victimei.

Iniţial, pentru că victima avea amputat antebraţul uneia dintre mâini, oamenii legii au crezut că au de-a face cu o persoană din rândul boschetarilor.

Ulterior însă, deşi nu au dat peste nici un document de identitate asupra victimei, poliţiştii au stabilit că e foarte posibil ca victima să fie un bărbat din satul Braşca, comuna Ilişeşti, Vasile D., în vârstă de 42 de ani.

Ţinând cont că de pe telefonul mobil găsit la faţa locului s-a reuşit contactarea unei persoane din agenda telefonică care le-a spus că numărul aparţine lui Vasile D., de faptul că şi acesta, ca şi victima, avea amputată jumătate de mână, că persoana suspectată nu a mai fost văzută prin sat în ultimele 24 de ore, anchetatorii cred că probabilitatea să fi identificat victima e foarte mare. 

Totuşi, o confirmare oficială va fi făcută în cursul zilei de astăzi, când sunt aşteptaţi membrii familiei lui Vasile D., pentru a vedea dacă într-adevăr e vorba de una şi aceeaşi persoană.

 

Găsit mort, în casa cuprinsă de flăcări

Fratele vitreg al lui Vasile D. a murit joi dimineaţă, într-un incendiu care i-a cuprins casa, iar ieri a avut loc înmormântarea.

Bărbatul mort în incendiu, în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon, Nicuşor Popa, în vârstă de 36 de ani, era tatăl a trei fetiţe cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani.

Joia trecută, în jurul orei 8:00, a izbucnit un incendiu la gospodăria acestuia, flăcările distrugând acoperişul casei, planşeul şi pereţii, precum şi mai multe obiecte de mobilier şi aparate electrocasnice.

Din nefericire, proprietarul a fost găsit decedat în imobilul cuprins de flăcări, iar potrivit pompierilor, „cauza de producere a incendiului a fost efectul termic de la un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”.

 

S-a spânzurat cu cureaua în garaj

Un alt caz de suicid s-a înregistrat, la sfârşitul acestei săptămâni, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

De data aceasta la Câmpulung Moldovenesc, unde, sâmbătă dimineaţă, un bărbat din localitate, Nelu B., a sesizat poliţia că l-a găsit pe fratele său, Gheorghe B., în vârstă de 39 de ani, din localitate, spânzurat, cu o curea prinsă de o grindă în garaj.

„Cadavrul nu prezenta semne de violenţă pe corp şi nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele  decesului”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a sinucis, în ziua înmormântării fratelui său vitreg, mort într-un incendiu.
 Vizualizări articol: 3503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
S-a sinucis, în ziua înmormântării fratelui său vitreg, mort într-un incendiu3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei