Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 nov 2010 - Anul XV, nr. 275 (4566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Veniţi la miezul nopţii”

Aproape 30.000 de suceveni, devoratorii promoţiilor la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aproape 30.000 de suceveni (28.976 - număr oficial) au luat cu asalt magazinele Iulius Mall, sâmbătă, pe 20 noiembrie, când s-a organizat „Noaptea promoţiilor – reduceri de până la 80% la Iulius Mall Suceava”.

Startul s-a dat la ora 18:00, când devoratorii de promoţii au început să vină, grupuri, grupuri, la Iulius Mall, mulţi dintre ei petrecând circa şase ore alergând de la un magazin la altul, fără să obosească, aşteptând şi câte o oră până să ajungă la o cabină de probă.

Au avut timp suficient să facă cumpărături în voie, fiecare după buzunar. Cei cu bani, cum se zice, au fost încântaţi să-şi cumpere o pereche de cizme din piele la 299 de lei, faţă de 499 de lei, cum era preţul iniţial, sau cu 249 de lei, faţă de 399 de lei – preţ fără reducere. Aceştia, însă, au fost puţini.

 

S-au „bătut” pe blugi

Cei mai mulţi s-au „bătut” pe blugi, care ajungeau după reducere la 75 de lei, asta în condiţiile în care trebuia să cumperi în valoare de 300 de lei ca să plăteşti 150.

S-au vândut foarte multe tricouri de firmă, care, după reducere, ajungeau la 39 de lei, de la 70, cât costau iniţial, bluze, cu oferte de genul „două bucăţi la 89 de lei”, sau „bluză, pantaloni, cămăşi – de la 29 de lei”. Au fost şi firme care au făcut reduceri de până la 70% la lenjerie intimă, de exemplu, însă „la vedere” erau doar mărimi mai puţin căutate.

Fiecare magazin şi-a făcut propriul plan de bătaie, cu care să atragă clienţii. În magazinele BSB s-au făcut reduceri între 20 şi 50 de lei, în magazinul Eclipse la cumpărături de 200 de lei, cumpărătorii au primit o bijuterie, la Ely Alindor s-a oferit o cămaşă gratis la un costum achiziţionat, în timp ce la Il Bimbo s-a dat un produs gratuit la fiecare articol cumpărat. Bellissima Fashion şi Sprider Stores au făcut reduceri de 40% la toate produsele.

 

Carnavalul distracţiei

„Veniţi la miezul nopţii”, maratonul de shopping şi distracţie, care a marcat doi ani de Iulius Mall la Suceava, a coincis cu unica noapte din an când, după cum au spus organizatorii, preţurile sunt mai mici decât ziua. „Noaptea nu-i ca ziua”, putem spune, făcând referire doar la organizarea în ansamblu a evenimentului, care a stat sub semnul strălucirii, a misterului specific unui carnaval, de unde nu au lipsit dansul, muzica de bună calitate, buna dispoziţie şi, la final, un foc de artificii. Parada costumelor de carnaval, Parada Rio de Janeiro, Show-Ball, demonstraţii de menuet şi dans interactiv cu publicul, concursul naţional de dansuri de stradă „City Jam” au fost doar câteva din atracţiile serii. 

„Goana după promoţii, cu discount-uri până la 80%, i-a cuprins nu doar pe suceveni, dar şi pe clienţi din Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Botoşani, Rădăuţi şi Târgu Neamţ, care au venit la Iulius Mall Suceava şi pentru a se delecta cu recitalul live Ştefan Bănică Jr., dansurile de menuet, parada costumelor de carnaval, prezentările de modă, a-şi încerca norocul laceleşapte tombole ale serii şi a primi premiile care au depăşit 10.000 de euro”, a spus Cătălina Pruteanu, marketer, Departamentul PR Iulius Group.

 

2.000 de premii instant, 708 fani pe Facebook, în câteva ore

Amfitrionul petrecerii de la Iulius Mall a fost carismaticul Cătălin Dezbrăcatu’, prietenul Cârcotaşilor, care i-a provocat pe sucevenii aflaţi la cumpărături cu tot felul de concursuri, răsplătindu-i cu trei LCD-uri Samsung şi patru mini-frigidere Coca Cola.

Dezbrăcatu’ i-a făcut pe suceveni să se simtă bine, a fost amuzant, dar, din când în când, le-a reamintit de ce se află în Iulius Mall..., pentru că e „Noaptea promoţiilor”. Nu a dus lipsă de admiratori, pentru că o mare parte dintre cei aflaţi în Iulius Mall sâmbătă, mulţi tineri, şi-au ocupat locuri bune încă de la lăsarea serii, în faţa scenei amenajate la etajul Iulius Mall, urmărind cu nesaţ întreg spectacolul, fără să mai plece la cumpărături. „În cele aproape şapte ore de carnaval, clienţii Iulius Mall au primit 2.000de premii instant (torturi, şampanii şi răcoritoare Coca Cola), precum şi cecuri de cumpărături de 40, 70 şi 100 de lei”, a spus Cătălina Pruteanu.

Fiecare persoană care a călcat sâmbătă în Iulius Mall a primit o mască de carnaval, iar cei care au devenit fani Iulius Mall Suceava pe Facebook au fost răsplătiţi cu brăţări multicolore, ochelari fashionable şi sticle Coca Cola la un litru. Marele premiu pus în joc la tombola Facebook a fost un MP3 Player, câştigat de Florin Moldovan.

După cum ne-au spus organizatorii, sâmbătă, la ora unu noaptea, când s-a încheiat „Carnavalul promoţiilor”, Iulius Mall Suceava avea 708 fani pe Facebook.

 

„Super-love”, Ştefan Bănică Jr.

Miile de suceveni care s-au aflat sâmbătă noapte în Iulius Mall nu au ratat concertul live, de aproape o oră, susţinut de Ştefan Bănică Jr. şi echipa sa. Artistul a intrat în scenă în aplauzele şi ţipetele frenetice ale fanelor, care au cântat, împreună cu artistul, piesele cunoscute. Ştefan Bănică a interpretat piese de pe cel mai recent album, „Super-love”, inclusiv „Cântec pentru Violeta”, piesă pe care i-a dedicat-o fiicei sale. „Este un cântec pentru tătici. Mulţi dintre tăticii de fete o să mă înţeleagă. E un sentiment care nu poate fi descris”, a spus Bănică, care le-a făcut o surpriză sucevenilor, interpretând şi piesa „Trandafir de la Moldova”, în stil propriu, fiind acompaniat de colegii săi la trombon, trompetă, chitară, saxofon, tobe, chitară bas, clape şi backing vocals, o adevărată „armată” de profesionişti.

O altă piesă dăruită de Bănică sucevenilor a fost şi „Ani de liceu”, care le-a amintit multora şi de filmul „Liceenii”, în care Ştefan Bănică şi Oana Sârbu au interpretat rolurile principale. Artistul a mai interpretat şi piesele „Nu trece zi”, „Nopţi în turneu”, „S-o facem lată”, făcând un adevărat show în Iulius Mall. A demonstrat, dacă mai era cazul, că ştie să interacţioneze cu publicul, implică publicul în show, aşa cum a făcut şi la Suceava, într-un cuvânt, este un profesionist.

 

Concursul naţional de streetdance „City Jam”, un succes

Iulius Mall a găzduit, în cadrul acţiunii „Noaptea promoţiilor”, cea de-a II-a ediţie a Concursului naţional de streetdance “City Jam”, organizat de Clubul Sportiv BoomDance Suceava. Concursul s-a bucurat de mare succes în rândul tinerilor, mai ales că prezentator a fost tot Cătălin Dezbrăcatu’, care, de această dată, nu a fost deloc cârcotaş, ci, dimpotrivă, a încurajat fiecare trupă intrată în competiţie.

Concursul din acest an a fost structurat sub forma unui spectacol de muzică, dans, lumini şi emoţii. În faţa unui juriu cu renume (personalităţi din lumea dansului), trupele au urcat pe scenă pentru a impresiona atât publicul, care i-a susţinut din plin, cât şi pe membrii comisiei de jurizare. Printre trupele care au participat la “City Jam” se numără Glamour – Botoşani, Q Ladies – Iaşi, Black Heart – Suceava, Close to you – Fălticeni, In Action – Bistriţa, Black Fire – Suceava, Astro Jax – Fălticeni, Ro Q Fellaz – Iaşi, Extasy Crew –Botoşani, Noisy Bastards – Suceava, Fashion Crew – Botoşani, Energy – Fălticeni, Supersonic – Bucureşti. Cei mai buni, la final, au fost aleşi In Action - locul I, Ro Q Fellaz – locul II, Supersonic – locul III, Q Ladies – locul IV şi Extasy – locul V.

 

Premii de peste 1.000 de euro

Premiile acordate de Clubul Sportiv BoomDance au fost în valoare de peste 1.000 de euro. Primele trei trupe câştigătoare au primit cupe, medalii, diplome, bani, pungi cu cadouri. Trupa de pe locul I - 400 de euro, locul II - 300 de euro, locul III - 200 de euro.

Juriul a fost format din Mircea Exarcu (Simply That, Bucureşti), Ionuţ Minzat (OneSoul, Cluj-Napoca), Costin Cristiu (Diamonds, Constanţa) şi Laurenţiu Karbula (DLT Bucureşti Break Dance).

Printre probele de concurs, perechile de dans sportiv din cadrul Clubului BoomDance Suceava au prezentat un mix de dansuri latino (cha cha, rumba, samba, passo doble şi jive) şi standard (vals lent, vals vienez, tango, slowfox), care au impresionat publicul prin măiestrie, prin costume, prin ambiţia micilor dansatori de a deveni vedete.

Tot în cadrul acestui eveniment, au susţinut mini concerte trupele Ceilalţi – Suceava, Rawanne, au avut loc prezentări de modă, demonstraţie de dans din partea juriului concursului (aplaudată îndelung de tineri) şi mai multe dansuri cu trupa The Sky din Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 30.000 de suceveni, devoratorii promoţiilor la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Aproape 30.000 de suceveni, devoratorii promoţiilor la Iulius Mall3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 nov 2010, 13:00:56
Cred ca si un "rahat"(si nu turcesc), daca e la promotie, se vinde bine...Sucevenii, au/n-au bani - DAU! Vorba lui Tanase...
1.1  RE: Comentariu trimis de
(22 nov 2010, 13:15:49
nu cred.

am trecut pe acolo, si nu am vazut suceveni rupandu-se la cumparaturi. ba mai mult, unii plecau repejor ca-i dureau urechile de la bubuiala aia.
2.   Comentariu trimis de
(22 nov 2010, 14:25:20
nu am fost si nu imi pare rau.mall tot acolo ramine. il gasesc alta data numai sa fie monetar.au mai luat si comerciantii o gura de oxigen sa nu moara asfixiati in CRIZA,SI SA NU UITE CULOAREA BANILOR.isi fac plinul de sarbatori.
3.   Fain trimis de
(22 nov 2010, 20:25:06
Am fost si eu la mall.
Erau reduceri de 90% la pantofi marimea 52 si prezervative folosite 80%:)
4.   Iefteneala made in Romania trimis de
(22 nov 2010, 23:59:28
O pereche de cizme de piele in occident le ei chiar si cu 40 Euro! - poate chiar si mai putin - depinde daca cauti. Deci la romani 299 lei e promotie?!laughing Dar cu 60 le iau fara sa caut.
5.   Rautacisme! trimis de
(23 nov 2010, 08:59:27
Rautacisme ... vorba lui Hagi! Am fost la Mall, preturile maricele, dar ca sa spui ca in Occident iti cumperi pantofi cu 60 de eurolaughing. Poate pantofii facuti in China! Eu am stat in Norvegia vreo 3 luni si nu am fost nici slapi sub 20 de euro!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei