Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 nov 2010 - Anul XV, nr. 265 (4556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Măsură

Traficul rutier va fi blocat total pe unele porţiuni ale străzii Alexandru cel Bun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Strada Alexandru cel Bun, care trece prin spatele sediului Primăriei Suceava, va fi închisă circulaţiei pe anumite porţiuni, pe care trebuie făcute lucrări ISPA de înlocuire a vechilor conducte de canalizare.

Decizia a fost luată ieri, în comandamentul săptămânal de gestionare a lucrărilor ISPA, după ce constructorul, firma Pfeiffer, a spus că nu poate termina lucrarea mai devreme de două luni, pentru că ritmul lucrărilor este îngreunat de maşinile parcate pe stradă şi de traficul rutier din zonă.

“Voi concentraţi-vă să aduceţi mai multă forţă de muncă acolo, să lucraţi în paralel în două locuri. Vreau ca lucrarea de pe strada Alexandru cel Bun să fie finalizată până pe 15 decembrie, altfel mergem cu uratul pe o stradă plină de gropi. Ajunge cât i-am chinuit pe oamenii de acolo tot anul cu aceste lucrări, trageţi tare, ca de sărbători să nu mai aibă un şantier în faţa blocurilor. Noi ne vom ocupa de deblocarea străzii de maşinile parcate acolo, chiar de va fi nevoie să oprim total circulaţia pe anumite porţiuni”, a declarat şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

El a cerut inspectorilor de la serviciul Străzi să anunţe din timp, cu fluturaşe lipite pe parbrize, că maşinile parcate pe stradă trebuie mutate în altă zonă, pentru a nu bloca lucrările, iar, atunci când e necesar, să facă demersurile necesare pentru blocarea circulaţiei, dar numai în zona unde se lucrează, astfel încât şoferii să aibă ca alternativă străzile adiacente.

Firma Pfeiffer trebuie să reia acum lucrările oprite în urmă cu mai bine de o lună, când, din cauza avariilor dese provocate la reţeaua de apă potabilă, li s-a cerut să ia o “pauză” până când se reuşeşte scoaterea din funcţiune a vechii conducte de apă rece.

De luni, apa rece ajunge în casele locuitorilor de pe strada Alexandru cel Bun numai pe noua conductă, montată prin programul ISPA, iar cei de la Pfeiffer, care au reluat lucrările, trebuie să sape şi să înlocuiască vechea conductă de canalizare pe o porţiune de 130 de metri liniari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier va fi blocat total pe unele porţiuni ale străzii Alexandru cel Bun.
 Vizualizări articol: 719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficul rutier va fi blocat total pe unele porţiuni ale străzii Alexandru cel Bun5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei