Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 nov 2010 - Anul XV, nr. 258 (4549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ediţia a XII-a

A început Săptămâna Europeană a Tineretului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cea de-a XII-a ediţie a Săptămânii Europene a Tineretului a debutat zilele trecute şi va continua pe toată durata acestei săptămâni, au anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, principalii organizatori, Cornel Grosar, preşedintele Asociaţiei de tineret Juventus, şi Nelu Todireanu, preşedintele  Fundaţiei Ana.

Cei doi derulează acest proiect în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, cu Consiliul Judeţean Suceava, Asociatia “Youth Can Do It” şi Asociaţia “Promotorii Bucovinei”.

La manifestările din această săptămână vor participa şi reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret din Ucraina şi Republica Moldova, care se vor întâlni cu membri ai asociaţilor sucevene de tineret în vederea accesării finanţărilor pentru proiecte în parteneriat.

Un alt scop al proiectului este acela de a organiza evenimente care să contribuie la dezvoltarea relaţiilor de parteneriat ale ONG-urilor de tineret din Suceava cu administraţia locală, judeţeană, instituţii şi parteneri din Suceava, Ucraina şi Republica Moldova.

“Ne propunem şi realizarea unui calendar de activităţi pentru 2011 care să completeze imaginea culturală tradiţională a Bucovinei: festivaluri de folk, rock, jazz, teatru pentru tineret, film, muzică uşoară, muzică clasică, dans. Vom organiza, de asemenea, competiţii sportive care să permită participarea gratuită a unui număr mare de tineri”, au anunţat organizatorii, ieri, la conferinţa de presă.

 

Programul acţiunilor de la Săptămâna Tineretului

Potrivit unui comunicat de presă remis de organizatori, Săptămâna Europeană a Tineretului a debutat sâmbătă şi duminică (30-21 octombrie a.c.) cu Cupa Liceelor la fotbal, manifestare ce a avut loc la Iulius Mall.

Mâine, la Pub Fierărie, începând cu ora 18:00, e programată o întâlnire pe tema “Şi noi suntem în Bucovina”, iar joi, la ora 17:00, va avea loc, la Consiliul Judeţean, un seminar cu tema “Parteneriat transfrontalier”, la care participă reprezentanţi ai ONG-urilor de tineret din  Suceava, Ucraina şi Republica Moldova, ai administraţiei locale şi judeţene.

Tot joi, de data aceasta la ora 20:30, la Pub “No Limit”, va avea loc workshop-ul “European Pizza Party”.

Vineri, ora 19:00, începe la Pub Picadilly, seara de folk şi poezie.

Săptămâna Tineretului se încheie duminică, cu o altă competiţie sportivă.

Începând cu ora 12:00, la Club “Strikers” va avea loc Cupa Săptămânii Tineretului la bowling, tenis de masă şi biliard.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A început Săptămâna Europeană a Tineretului.
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A început Săptămâna Europeană a Tineretului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei