Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 oct 2010 - Anul XV, nr. 248 (4539)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Investiţie

Railex a deschis la Suceava cel mai mare magazin-service Premio din Sud-Estul Europei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Firma suceveană Railex a inaugurat, împreună cu Goodyear Dunlop Tires România, în cursul zilei de ieri, la Suceava, cel mai mare centru Premio din Europa de Sud-Est. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Vasile Ilie şi Daniel Cadariu, precum şi oficiali ai companiei Goodyear Dunlop Tyres România. Autorităţile sucevene au apreciat investiţia realizată de firma Railex, de aproximativ două milioane de euro, primarul Ion Lungu precizând că orice iniţiativă care creează locuri de muncă va fi susţinută de primărie.

„Vreau să vă asigur de tot sprijinul primăriei. Este o perioadă nu prea fastă din punct de vede financiar. Din acest motiv am încercat să păstrăm taxele la un nivel minim prevăzut de lege. Şi oraşul Suceava are unele dintre cele mai mici taxe locale din România. Aţi făcut o afacere de nivel european şi pentru asta vreau să vă felicit”, a spus Lungu.

 

Aparatură de ultimă generaţie în service-ul Premio Railex

Dedicat creşterii calităţii serviciilor pe piaţa de desfacere a anvelopelor, programul de franciză Premio recent introdus pe piaţa din România de subsidiara locală a Goodyear ajunge cu investiţia inaugurată în Suceava la cel de-al zecelea magazin - service Premio inaugurat în mai puţin de un an şi jumătate de la lansarea sa oficială, depăşind performanţele întregului program european de franciză dedicat zonei de Sud-Est a Europei.

Magazinul - service Premio inaugurat în Suceava dispune de o suprafaţă totală de 7.600 metri pătraţi, fiind cel mai mare din întreaga Europă de Sud-Est. Premio Railex atinge această performanţă nu numai la nivelul întinderii pe care o are, ci şi din punct de vedere al ratei iniţiale de investiţie şi al desfăşurării de personal pe care o presupune, fiind în momentul de faţă cea mai importantă investiţie pentru segmentul de service şi retail cu anvelope din regiune.

Situat pe strada Traian Vuia nr.10 B din Suceava, Premio Railex se impune atât prin designul clădirii, cât şi prin facilităţile pe care le oferă clienţilor săi. Astfel, din cei 7.600 mp alocaţi construcţiei iniţiale, peste 2.000 mp sunt alocaţi exclusiv activităţilor de service, 800 mp sunt destinaţi depozitului de anvelope şi accesorii, 100 mp recepţiei, 800 mp sunt pentru magazin şi birouri, iar 2.500 mp sunt rezervaţi parcării.

Premio Railex Suceava dispune de nouă rampe de lucru, dintre care două sunt destinate exclusiv service-ului pentru vehiculele mai mari de 3,5 tone, autoutilitare şi camioane. De precizat că toate boxele de lucru dispun de aparatură de ultimă generaţie.

„Conceptul Premio este unul deosebit, centrat pe client, ce propune pe piaţa de anvelope şi componente şi a service-ului auto o fericită îmbinare a activităţilor de service cu cele de vânzare cu amănuntul într-un cadru deosebit. Acest concept a apărut în contextul unei pieţe europene în care clientul final devenea mai pretenţios şi mai rafinat, în timp ce standardele internaţionale puneau din ce în ce mai mult accent pe respectul şi siguranţa ce trebuie oferite fiecărui client în parte. Prin Premio Railex continuăm să impunem pe piaţa locală din România aceste deziderate ale conceptului european Premio”, a declarat directorul general al Goodyear Dunlop Tyres România, Ovidiu Bălan.

 

Magazinul şi service-ul vor fi deschise efectiv pe 1 noiembrie 2010

La nivelul personalului calificat, în noul magazin-service Premio Railex activităţile sunt deservite de peste 30 de angajaţi, pregătiţi la locul de muncă, precum şi în centrele de pregătire puse la dispoziţie prin programul de franciză de la Goodyear.

„În momentul de faţă, investiţia realizată ne permite să ne desfăşurăm activităţile la cele mai înalte standarde, dar nu ne vom opri aici. Vom continua să angajăm personal şi să investim în dezvoltarea acestui segment până la acoperirea unui necesar de 50 de persoane în organigrama noastră de desfăşurare a activităţilor curente”, a declarat proprietarul SC Railex Suceava, Ilie Lahman, care a precizat că magazinul şi service-ul vor fi deschise efectiv începând cu data de 1 noiembrie 2010.

De asemenea, directorul general al Goodyear Dunlop Tires România, Ovidiu Bălan, a subliniat că „suntem încântaţi că am reuşit să atragem unii dintre cei mai buni parteneri pentru dezvoltarea programului nostru la nivel local. SC Railex Suceava este partener al Goodyear Dunlop Tyres România încă din 2004 şi s-a dovedit un partener de încredere şi pentru acest proiect al Goodyear de a impune un anumit standard al calităţii pe această piaţă a service-ului şi comerţului cu anvelope. Investiţia realizată în acest centru Premio, de peste două milioane de euro, reprezintă o sumă deloc de neglijat, mai ales în aceste condiţii financiare globale dificile de pe piaţa internă. Odată cu această investiţie, am acumulat o valoare totală a investiţiilor pe piaţa acestui nou concept de peste 5,5 milioane de euro şi am oferit o platformă socială pentru angajarea unor cadre necalificate şi calificarea lor la locul de muncă. Alături de partenerii noştri vom continua să dezvoltăm acest model de afaceri prin deschiderea a cel puţin trei noi centre până la sfârşitul anului doi de franciză Premio în România”, a încheiat Ovidiu Bălan.

Premio Railex Suceava este primul magazin-service Premio inaugurat în Suceava, al zecelea în România şi al treisprezecelea în cele două ţări gestionate de Goodyear Dunlop Tyres România, România şi Bulgaria. În momentul de faţă, alte nouă magazine-service Premio deservesc zonele Banat, Ardeal, Oltenia, Prahova, zona de Sud şi Nord a Moldovei şi Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Railex a deschis la Suceava cel mai mare magazin-service Premio din Sud-Estul Europei.
 Vizualizări articol: 2999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Railex a deschis la Suceava cel mai mare magazin-service Premio din Sud-Estul Europei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TAXE? trimis de
(21 oct 2010, 11:33:03
Placa asta cu cele mai mici taxe o tot aud!SI gigacaloria are cel mai mic pret din tara!si ca s-a pastrat pretul de anul trecut,cand era 178 si acum e 185 lei!D-le primar uitati-va ,daca nu si la alte localitati din tara ,macar la Bucuresti,ei cum suna 119(acum)125,fata de 178 sau 185?(lei).Oare chiar asa prosti ne crezi?
1.1  RE: TAXE? trimis de
(21 oct 2010, 11:53:41
Da.
2.   Minciuni trimis de
(21 oct 2010, 12:05:29
Avem cele mai mari impozite din tara!!! Abureste pe cei ce nu au cunostinta de practicile omologilor sai! Exemplu - Impozit cladiri: Cluj 0,75% - Suceva 1,50%. Dublu!!!! Exemplele ar putea continua
3.   Uau trimis de
(21 oct 2010, 14:18:09
ce le mai place la portocalii astia sa taie panglici! cu ce drept sa te lauzi cu munca omului ? bai primare esti cel mai lingau dintre totzi lingaii ! ce te tot lipesti de patronii astia care au putere sa faca ceva? de ce nu tai panglici si la chioscarii la care la dai autorizatie de constructie pe spatiile verzi din suceava? cum v-ar sta la vreo 4 burtosi portocalii in fata unui chiosc lat de vreo 3 metrii? l-ati eclipsa cu totul mai baligutzelor!
4.   ATENTIE trimis de
(21 oct 2010, 16:48:35
PRETURILE SUNT FOARTE MARI!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei