Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 oct 2010 - Anul XV, nr. 238 (4529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Situaţie de urgenţă

Minoră bătută de concubinul care i-a sechestrat copilul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O mamă minoră a fost internată de urgenţă, împreună cu bebeluşul ei, care nu a împlinit încă o lună şi jumătate, într-un centru maternal, după ce concubinul tinerei a bătut-o şi i-a sechestrat copilul.

Tânăra locuia, cu concubinul, în casa acestuia, având împreună un bebeluş. Asta reiese doar din declaraţiile mămicii minore, pentru că sugarul nu are certificat de naştere. După o ceartă între cei doi parteneri, bărbatul a devenit violent şi şi-a lovit concubina de mai multe ori. Aceasta a reuşit să scape din mâinile agresorului şi a încercat să-şi ia copilul şi să fugă. Bărbatul a sechestrat copilul, s-a închis în casă, timp în care tânăra mamă a fugit să ceară sprijinul autorităţilor locale, pentru a-şi recupera bebeluşul, care se afla în situaţie de risc.

„Întrucât sugarul era alimentat la sân, iar mamei i s-a refuzat acceptul în locuinţă de către concubin şi familia acestuia, pentru minor exista riscul major de a i se pune viaţa în pericol, fapt pentru care ne-a solicitat sprijinul”, ne-a declarat directorul adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc.

 

Mamă şi bebeluş, în grija statului

Presupusul tată nu a fost impresionat de faptul că reprezentanţii primăriei, împreună cu agentul de poliţie din localitatea de domiciliu, au venit să-i ceară copilul, pentru a fi dat mamei, motiv pentru care autorităţile locale au cerul sprijinul Protecţiei Copilului Suceava şi al poliţiei judeţene.

„La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, precum şi un psiholog şi un asistent social. Mama copilului ne-a spus că bebeluşul nu are certificat de naştere, deci bărbatul care ţinea copilul închis în casă nu putea să dovedească că este tatăl copilului”, ne-a spus directorul adjunct al Protecţiei Copilului Suceava.

Având aceste argumente, specialiştii au mers pregătiţi să ia copilul de la presupusul tată şi să-l dea spre îngrijire mamei. Când a ajuns poliţia în faţa casei, bărbatul a intrat în panică şi le-a dat copilul fără să se opună.

„Având în vedere situaţia de risc în care se află mama minoră, ea a fost internată, împreună cu bebeluşul, într-un centru maternal, unde va beneficia de consiliere psihologic. De asemenea, o vom ajuta pe mămică să-i facă acte copilului”, a mai completat Nicoleta Daneliuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minoră bătută de concubinul care i-a sechestrat copilul.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Minoră bătută de concubinul care i-a sechestrat copilul5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei