Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 oct 2010 - Anul XV, nr. 235 (4526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Finanţare

9,4 milioane de lei pentru reţele de apă şi canalizare şi pentru baze sportive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Guvernul României a alocat suma de 9,4 milioane de lei (94 de miliarde de lei vechi) pentru realizarea unor lucrări de construcţie a reţelelor de apă şi canalizare şi a unor baze sportive în mai multe localităţi ale judeţului.

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a spus că cea mai mare sumă, de 7,6 milioane de lei, a fost alocată pentru proiectele de reţele de apă şi canalizare din 25 de localităţi ale judeţului. Banii vor ajunge în Arbore, Bogdăneşti, Boroaia, Câmpulung Moldovenesc, Coşna, Dorneşti, Frătăuţii Noi, Frumosu, Fundu Moldovei, Gura Humorului, Horodniceni, Iaslovăţ, Mănăstirea Humorului, Marginea, Moldoviţa, Ostra, Poiana Stampei, Pojorâta, Preuteşti, Râşca, Stulpicani, Suceava, Suceviţa şi Zvoriştea.

Gheorghe Flutur a spus că pentru construcţia de baze sportive s-a alocat suma de 1,8 milioane de lei, pentru 21 de localităţi în care ar urma să se construiască un teren de sport cu tribună. Fondurile sunt alocate pentru localităţile Bălcăuţi, Bosanci, Broşteni, Calafindeşti, Ciprian Porumbescu, Dolhasca, Dorna Candreni, Dumbrăveni, Fântânele, Frătăuţii Noi, Gura Humorului, Iaslovăţ, Mălini, Milişăuţi, Poiana Stampei, Putna, Şcheia, Todireşti, Ulma, Vatra Dornei şi Zvoriştea.

„Este un efort mare făcut de Guvern, având în vedere perioada prin care trecem. Iar având în vedere că fondurile au fost deja alocate, lucrările pot începe chiar de anul acesta”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 9,4 milioane de lei pentru reţele de apă şi canalizare şi pentru baze sportive.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
9,4 milioane de lei pentru reţele de apă şi canalizare şi pentru baze sportive3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Genocid trimis de
( 6 oct 2010, 12:25:41
lumea moare de foame si isi pierd casele din cauza datoriilor la banci pentru ca li s/au taiat salariile si guvernul ne face sali de sport.nu am auyit ca vreun cetatean din comunele enumerate mai sus sa moara de sete ori ca nu are unde isi face necesitatile nu cred cxa rea absolut nevoie de acetste investitii pentru ca oamenii in general si/au rezolvat aceste utilitati pe cont propriu nu au asteptat sa vina la putere acesti oameni plini de bunavointa sa le traga apoa in curte .acum cind se spune ca nu sunt bani si oamenii se calca in picioare ptr, cite un kg de zahar ori faina cum am vayut cxa se intimpla astazi in bucuresti altele erau prioritatile ptr. a chaltui acesti bani.sa va fiue rusine domnilor guvernanti.ve/ti plati scump ptr. bataia de loc daca nu pe lumea asta in mod sigur pe cealalta pe teritoriul lui scaraoschi pentru ca infometati niste batrini neputinciosi,sa va inghita iadul pe toti de la cel ai mic membru de partid pina la cel din virf.
2.   Da trimis de
( 6 oct 2010, 15:33:47
„Este un efort mare făcut de Guvern, având în vedere perioada prin care trecem. Iar având în vedere că fondurile au fost deja alocate, lucrările pot începe chiar de anul acesta”, a spus Flutur. De maine incepeti.In loc sa reparati drumurile sa terminati lucrarile deja incepute voi faceti terenuri de sport.Romanul nu are ce manca dar lasa ca poate joaca fotbal,sau merge la meciuri.Va vin niste idei nene de ti-e scarba ca traiesti in Romania.Hai ca poate in alt oras nu i ca in Suceava,si sunt sigura de asta.Numai in Suceava abonamentul poate costa 50 de lei.Avem drumuri,avem caldura,pensii,alocatii..ne lipseau terenurile sportive.Vai si amar de noi cu asa oameni la conducere
3.   Bani aruncati trimis de
( 6 oct 2010, 15:38:27
interesant este ca balcautiul nu are echipa de footbal
si nici nu-mi amintesc sa fi avut vreodata

cred ca in acest moment nu exista echipa de fotbal nici la
todiresti , ulma sau iaslovat(acestia au totusi echipa buna de juniori)
4.   Dar la Horodnic de jos ? trimis de
( 6 oct 2010, 19:03:13
Mai dati-i si primarului de la Horodnic de jos ca tot portocaliu este dar el maninca fotbal pe piine.stie el Flutur ca Petrica Onica nu le are cu sportul acesta!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei