Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 oct 2010 - Anul XV, nr. 231 (4522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

A scăpat cu viaţă, după ce maşina i s-a zdrobit de un stâlp, în valea de la Grup

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un accident rutier extrem de violent, care putea însemna un sfârşit tragic pentru un tânăr în vârstă de doar 18 ani, s-a produs ieri după-amiază pe Calea Unirii din municipiul Suceava, în zona de coborâre de după staţia din centrul Sucevei. În jurul orei 17.15, în apropiere de ultima curbă dinainte de Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, Ionuţ Apăvăloaie, în vârstă de 18 ani, din comuna Zvoriştea, aflat la volanul unui autoturism VW, venind dinspre centrul Sucevei, a ieşit în afara drumului şi s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Până aseară, poliţiştii nu reuşiseră să stabilească cert pe care bandă se deplasa şoferul, ploaia ştergând urmele de la locul accidentului, iar tânărul nefiind audiat, deoarece se afla încă sub şocul impactului. Cert este că pe o porţiune de drum în curbă uşoară la dreapta acesta a scăpat maşina de sub control şi, după ce a rulat în derivă şi a derapat, s-a izbit în stâlp cu partea lateral stângă. Impactul a fost exact în zona portierei şoferului, din forţa acestuia maşina aproape încolăcindu-se în jurul stâlpului.

 

Impactul a fost chiar în zona portierei şoferului

Echipa de „Descarcerare” de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, ajunsă la faţa locului, l-a găsit pe tânărul de 18 ani în partea din spate a maşinii, unde ajunsese cu tot cu scaun, ca urmare a forţei impactului. După o intervenţie dificilă, specialiştii în descarcerare l-au scos pe tânăr din autoturismul transformat într-un morman de fiare, el fiind preluat imediat de personalul medical, care i-a acordat un prim-ajutor chiar la faţa locului. Deşi toată lumea se temea că teribilul şoc l-a afectat grav pe tânăr la nivel de organe interne, el a trecut cu bine peste primele ore de la producerea accidentului. Aseară, medicii de la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava apreciau că acesta are leziuni uşoare, în zona costală, iar viaţa nu-i este pusă în pericol.

Aşadar, un accident rutier care, din fericire, nu s-a soldat cu repercusiuni grave, dar din care trebuie să tragă concluzii nu numai tânărul şofer, ci şi mulţi alţi conducători auto.

După cum se ştie, zona în care s-a produs accidentul este una foarte periculoasă, care şi-a luat ani la rând tributul de vieţi omeneşti. Cu permis de conducere abia luat din luna iulie a acestui an, tânărul de 18 ani a abordat zona cu viteză, care, coroborată cu lipsa sa de experienţă, a dus la acest accident.

La spital, tânărului şofer i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A scăpat cu viaţă, după ce maşina i s-a zdrobit de un stâlp, în valea de la Grup.
 Vizualizări articol: 7232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
A scăpat cu viaţă, după ce maşina i s-a zdrobit de un stâlp, în valea de la Grup5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un idiot! trimis de
( 1 oct 2010, 11:48:25
Bine că n-a omorât pe nimeni. Ăsta a luat permisul pe naşpa!
2.   .. trimis de
( 1 oct 2010, 12:12:41
Un tampit vitezoman cu un car de noroc. Bine ca nu era nimeni pe langa stalp. Poate va intelege ceva din aceasta intamplare desi ma cam indoiesc.
3.   Despre borduri trimis de
( 1 oct 2010, 12:58:34
Noroc ca nu erau borduri si in acea zona pentru ca astfel circulatia pe acel fir ar fi fost blocata complet ! Ce-l mai injura pe Lungu soferii de la SMURD, nici nu aveti idee! Toata ziua il baga si-l scot din cauza bordurilor!
4.   Putea sa sfirseasca frumos, sau sa omoare pe altii trimis de
( 1 oct 2010, 14:58:12
Putea sa sfirseasca frumos, sau sa omoare pe altii!... Parca ar fi pe soselele lor personale! Stau ca nesimtiti si ,,dorm’’ pe le stopuri cind verdele dureaza doar citeve secunde! Nu te lasa sa treci pe zebra sau te grabesc! Incolo, nu au deloc rabdare ca, de, ,,trebuie sa fie in fata '', te depasesc pe stinga, pe dreapta, pe linia continua ( nu conteaza), iar cind iti vin din fata ,,taie’’ tot! Astia sfirsesc prin a muri ca lighioile si prin inconstienta lor, omoară pe altii nevinovati. Asta a ajuns sa fie o regula pe drumurile publice…. MOARTEA II CHEAMA!. Se moare, din prostie si mirlanie, iar altii pe acasa jalesc, sufera!!
Specimenile astea si altii ca ei omoara animalutele, copii si batrinii neputinciosi...
Halal legi!
5.   Pacat! trimis de
( 1 oct 2010, 16:37:44
Bine ca nu a patit el nimic:( putea sa fie mai rau:( k fiare se mai fac:(
PACAT:(
6.   Da trimis de
( 1 oct 2010, 16:48:12
frumoasa parcare, a lasat si spatiu pentru pietoni sa aiba pe unde trecebig grin
7.   ... trimis de
( 1 oct 2010, 20:31:37
Stalpul este vinovat ca se afla acolo si nu s-a ferit din fata dobitocului. Concluzia... un idiot ma putin pe sosele.
8.   Politia?!?!?!? trimis de
( 1 oct 2010, 21:03:53
A fost curios cineva sa vada cati dintre soferii incepatori au accidente dupa ce si-au luat permisul? Poate si acest lucru arata cat de "exigenti" sunt examinatorii.

Parerea mea este ca totul porneste de la atribuirea acelui "carnet". Daca nu ar lua tot nestiutorul carnet si daca ar fi GREU sa-l obtii atunci, poate, cei care-l au l-ar pretui mai mult. Legi sunt dar cei ce ar trebui sa le aplice nu-si fac treaba pana la capat iar unii le incalca chiar ei. De aici dispretul fata de lege , legiuitor si in ultimul rant (pacat) de noi care riscam in orice moment sa cadem prada "dispretului" LOR.

Sa auzim numai de bine!
9.   Ratare trimis de
( 1 oct 2010, 21:08:40
Moartea nu era in SV la momentul respectiv...
10.   Greseala sau Destin ? ! trimis de
( 2 oct 2010, 14:09:52
Cred ca Mortea i-a dat tarcoale, dar Dumnezeu a vrut sa-l "trezesca".
Cu siguranta era pacat sa moara asa tanar. Nimic nu e intamplator.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei