Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 sep 2010 - Anul XV, nr. 223 (4514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ameninţare

Lungu a cerut Poliţiei Rutiere să amendeze firmele care lucrează pe ISPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Firmele Pfeiffer şi TMUCB, care execută lucrările de înlocuire a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava, prin programul ISPA, se vor afla în vizorul Poliţiei Rutiere, care le va amenda ori de câte ori le prinde că nu şi-au făcut treaba bine şi că din cauza lor are de suferit traficul rutier din Suceava.

În comandamentul ISPA care a avut loc ieri la sediul Primăriei Suceava, primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a certat din nou pe constructori pentru lipsa de seriozitate cu care tratează lucrările de refacere a străzilor distruse, dar şi lucrările recent începute.

El a reproşat firmei TMUCB faptul că a blocat timp de două zile traficul pe Calea Unirii, fără ca măcar să facă ceea ce şi-a propus şi fără să mai continue lucrarea, deşi în urma sa a rămas un şanţ pe care firma de reparaţii stradale tot trebuie să-l umple cu balast, ca maşinile să poată trece.

Edilul sucevean s-a arătat total nemulţumit şi de modul în care cei de la Pfeiffer lasă în urmă străzile pe care au terminat lucrările ISPA, mai ales că nu vor să recunoască că dezastrul rămas în urmă e provocat de utilajele lor, ci se limitează doar la a astupa şanţul săpat de ei. De asemeni, el i-a atenţionat că alocă prea puţini oameni lucrărilor de refacere a străzilor afectate.

„În ritmul acesta nu vom repara străzile afectate anul acesta. Nu-mi place acest rol de <neam prost>, dar nu avem soluţii. Noi îi constrângem prin blocarea ultimei tranşe de bani, iar acum am insistat şi pe lângă Poliţia Rutieră, să-i amendeze. Altă soluţie nu văd. Dacă altă dată îl rugam pe comisarul-şef Laurenţiu Hermeniuc să dea dovadă de clemenţă faţă de firmele care fac lucrările din Suceava, pentru ca acestea să poată merge mai repede, acum apelăm la ajutorul Poliţiei Rutiere să-i determinăm să repare mai repede aceste străzi”, a declarat Lungu, care a cerut Poliţiei să dea dovadă de asprime totală în sancţionarea acestor firme.

Problemele întâmpinate la Suceava vor fi reclamate şi conducerii acestor firme, în încercarea de a impulsiona ritmul lucrărilor.

“Din păcate, sunt discuţii interminabile cu reprezentanţii acestor firme, nu vor să recunoască distrugeri făcute de ei, nu recunosc nici măcar semnătura colegilor lor, care şi-au însuşit o serie de aspecte deficitare. Şi răbdarea noastră are o limită. Mergem în nişte discuţii penibile. Constructorii sunt mai dificili în general, la toate lucrările au mai fost şi probleme cu ei, dar până la urmă am scos-o la capăt. Cu cei de la ISPA tot discutăm, dar degeaba, nu se întâmplă mai nimic”, a adăugat Lungu, care vrea să se întâlnească cu directorii generali ai firmelor Pfeiffer şi TMUCB.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu a cerut Poliţiei Rutiere să amendeze firmele care lucrează pe ISPA.
 Vizualizări articol: 978 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Lungu a cerut Poliţiei Rutiere să amendeze firmele care lucrează pe ISPA3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vrajeala lu lungu trimis de
(22 sep 2010, 11:37:53
Vin indata alegerile si lungu umbla ca de obicei cu vrajeli, sa para el, alba ca zapada.
Porcusorul asta gras nu mai trebuie reales, trebuie sa mai ingrasam si pe altul.
E bun doar la protap.
2.   ... trimis de
(22 sep 2010, 13:45:21
aceste declaratii ale edilului... praf in ochi pentru cetatenii urbei noastre.
3.   FLUTUR SI LUNGU NISTE MAFIOTI trimis de
(22 sep 2010, 18:55:55
BAI JAVRA DE LUNGU DECE NU AI DAT LA O FIRMA DIN SUCEAVA SA FACA LUCRAREA DAR AI ADUSO TU CU FLUTUR DE LA DRACU DIN ILFOV BAI IMPUTITULE SI ACUM MIMEZI CREZI CA SUCEVENI IS PROSTI
4.   Abureala trimis de
(22 sep 2010, 18:59:49
La fel a facut si primarul Bucurestiului. S-a facut ca-i cearta pe asfaltatori, iar ei s-au facut ca muncesc. Rezultatele vor fi aceleasi, iar Lungu va fi reales. DE CE? Pentru ca asa suntem noi Romanii, foarte, foarte prosti. Deci, ne meritam soarta.
5.   . trimis de
(23 sep 2010, 10:07:21
LUNGU, SUCEAVA TE URASTE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei