Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2010 - Anul XV, nr. 215 (4506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

Şofer cu maşina în biserică, după un accident în intersecţie, în Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr proaspăt posesor de permis de conducere a provocat un accident în intersecţia din dreptul Bisericii Sfânta Cruce, în cartierul Obcini al municipiului Suceava, în urma impactului celălalt şofer implicat în coliziune izbindu-se în schelele lăcaşului de cult. Evenimentul rutier s-a produs vineri seară, în jurul orei 20.30, şi, din fericire, nu au fost victime, o femeie transportată iniţial la spital acuzând doar şocul impactului, fără a avea însă leziuni.

Constantin Ciornei, în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava, conducea un autoturism VW Golf. Se afla pe strada Bistriţei, venind dinspre Metro şi, ajuns în intersecţia cu strada Corneliu Coposu, a intrat în coliziune cu o maşină de aceeaşi marcă, condusă dinspre Şcoala Generală „Ion Creangă” de Daniel Hodel, un bărbat în vârstă de 41 de ani, şi el localnic din Suceava.

 

Impact în intersecţie, cu maşina pe trotuar şi apoi, prin gard, în biserică 

Trezindu-se în faţă cu maşina care venea din dreapta sa, şoferul de 41 de ani a tras puternic de volan, spre stânga, încercând să evite impactul. Nu a reuşit, cele două autoturisme lovindu-se destul de violent, după care maşina lui Daniel Hodel a urcat pe trotuar, a trecut prin gardul Bisericii Sfânta Cruce şi s-a oprit în schelele metalice ale lăcaşului de cult.

Poliţia a fost chemată imediat la faţa locului, iar femeia care acuza leziuni, pasageră în maşina care circula regulamentar, a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Suceava.

Din punctul de vedere al Poliţiei lucrurile sunt foarte clare. Vinovat de producerea accidentului este şoferul în vârstă de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere în intersecţie, ignorând indicatorul „Cedează trecerea”.

Un accident rutier produs pe fondul lipsei de experienţă în condus şi a neatenţiei, marele noroc al tânărului şofer fiind că cealaltă maşină, scăpată de sub control, nu a lovit nici unul dintre oamenii aflaţi pe trotuarul din faţa bisericii. În privinţa celuilalt şofer, nu i se poate reproşa decât faptul că circula cu viteză destul de mare, poliţiştii ajungând la această concluzie având în vedere cât de greu a reuşit să oprească.

Conform procedurilor, agenţii Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei Rutiere în Mediul Urban i-au verificat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.

Intersecţia în care s-a produs accidentul este una destul de periculoasă, adesea şoferii care vin de pe drumul fără prioritate pătrunzând în aceasta fără să se asigure.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer cu maşina în biserică, după un accident în intersecţie, în Obcini.
 Vizualizări articol: 4648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
Şofer cu maşina în biserică, după un accident în intersecţie, în Obcini3.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pe cind la Doamne, Doamne, ca esti asteptat? trimis de
(13 sep 2010, 15:58:25
Se pare ca este un ,,baiat bun''- D-zeu l-a vrut la el!
1.1  RE: Pe cind la Doamne, Doamne, ca esti asteptat? trimis de
(13 sep 2010, 17:11:55
...asta e un apropo? Tare mi-as fi dorit sa fii tu acolo LAATU...ca vad ca ai impresia ca tu le cam stii pe toate cand tu de fapt nu stii nimic. Asta e...a fost o intamplare nefericita care din fericire s-a terminat cu bine pentru ca nimeni nu a fost ranit; o intamplare care i se poate intampla oricui, indiferent de varsta sau masina pe care o conduce. Cat despre soferul vitezoman...aloo, domnii politisti, cand ii vedeti pe astia prin oras ca depasesc cu 50-55 acul kilometrajului le aplicati amenzi usturatoare, iar debilului astuia cu semne de incepator si care dupa spusele martorilor avea cca 80 km/h IN ORAS, il lasati in pace si va luati de un biet tanar, care daca nu frana la timp era mort...Neacordarea de prioritate? Va invitam domnilor politisti sa cedati si dumneavoastra trecerea pe-acolo pentru ca vizibilitatea este redusa total si trebuie sa iesi cu masina pana aproape de mijlocul intersectiei ca sa vezi ceva pe sensul invers...soferii imi pot da dreptate aici!
2.   Ics si zero trimis de
(13 sep 2010, 17:37:56
tinere ,era cumva radar sau avea asta de 18 ani cedeaza trecerea ? nu a cedat trecerea ,a facut bufff,crezi ca ii pasa cuiva da martorii lui ca ala mergea tare ? si inca ceva. ce vrei la cateva luni de cand a luat permisul ?
3.   ALIN_ONOFREI29 trimis de
(13 sep 2010, 18:01:43
Sunt foarte multi care au luat permisul si care se descurca mult mai bine decat altii care au permisul de ani buni.Un exemplu este cazul de fata.Soferul care circula pe drumul cu prioritate cu viteza ridicata nu a apasat deloc piciorul pe frana, singurul lucru care l-a facut a fost sa vireze stanga spre directia in care se deplasa soferul celuilalt autoturism, facand doar mai rau pentru ca acesta aproape traversase intersectia, deci daca circula in continuare pe drumul sau nu se intampla absolut nimic.Si spun ca soferul golfului 3 nu era incepator deoarece am auzit intamplator ca aceasta are permisul de ani buni, ori nu-mi explic cum ai putea sa te pierzi intr-o asemenea situatie si mai ales cand stii ca mergi cu o viteza excesiva, nerespectand conduita preventiva.Stim foarte bine ca de multe ori poti sa astepti mult si bine pana traversezi o intersectie, iar daca s-ar intampla asa tot timpul, ar fi numai accidente.A fost pur ghinion pt soferul de 18 ani!!
3.1  RE: ALIN_ONOFREI29 trimis de
(13 sep 2010, 18:23:26
la cum arata, din filmare si poze .... daca nu vira probabil facea POC direct in lateral la golful 5, ceea ce sincer era ok pt golful 3 pt ca lateralul e moale, amortiza impactul, totusi soferul golfului 5 nu scapa teafar!!! ganditi inainte sa comentati ... bine ca a tras stanga .... pagube minore ...
3.2  RE: ALIN_ONOFREI29 trimis de
(13 sep 2010, 19:00:12
Daca te uiti atent la poze ai fi vazut ca daca nu vira stanga trecea prin spatele acestuia, pentru ca golful 5 aproape traversase intersectia si de asemenea a franat cand a vazut ca golful 3 se indreapta spre el.
Insa probabil e mai bine ca s-a produs acest accident, pentru ca daca cel cu golful 5 frana si ramanea cu botul intrat in intersectie,iar soferul cu golful 3 facea aceeasi manevra, accidentul putea fi mult mai urat, puteau exista chiar morti tinand cont ca acesta nu franat deloc.Iar odata ce golful 5 nu era implicat in accident, soferul acestuia putea scapa sau pur si simplu de sperietura sa plece mai departe.
3.3  RE: ALIN_ONOFREI29 trimis de
(13 sep 2010, 19:05:24
Si inca ceva....Crede-ma ca gandesc bine inainte sa comentez pentru ca din intamplare ma uitam la golful 5 cat astepta in intersectie si ii spuneam unui amic de-al meu ca abia astept sa-mi iau si eu unul anul viitor daca o sa mai strang niste banuti.
4.   Inca ceva trimis de
(13 sep 2010, 18:05:26
Golful 5 a oprit la cedeaza trecerea si a stat ceva timp, lasand doua masini care circulau din partea opusa a celui cu care s-a petrecut accidentul, desi ar fi putut sa forteze si sa treaca inainte ca prima din cele doua masini sa ajunga in intersectie.Singura explicatie logica e ca nu a vazut masina cu care s-a petrecut acel accident, asta datorita minunatilor oameni care isi parcheaza masinile cum si unde pot stiind ca nu se dau amenzi.
5.   Mariuse trimis de
(13 sep 2010, 18:22:33
pana una alta asta tinerel e vinovat si bun de plata
6.   ... trimis de
(13 sep 2010, 18:36:51
Tind sa cred ca esti un prieten de-a soferului caruia ii apartine Golful 3 sau un alt roman din cei 20 si ceva de milioane care au mai ramas si au votat a doua oara cu domnu` Basescu pt ca nu au o gandire rationala si logica(fara ofensa).O seara buna iti doresc!
7.   ... trimis de
(13 sep 2010, 18:43:16
Si apropo, nu ii iau partea celui care a fost declarat vinovat, insa ma deranjeaza cand vad ca se intampla astfel de lucruri, iar la noi in Romania sistemul este prost si niciodata nu se iau in calcul alte aspecte.Toata lumea face lucrurile pe fuga, stric dupa ce scrie in legislatie.O fi fost respectivul neatent, insa nu poate fi acuzat ca nu a luat in considerare acel semn atata timp cat a cedat trecerea altor masini.Si ma deranjeaza si mai tare cand ii vad pe domnii care vin de la munca de prin alte tari, isi cumpara BMW`uri si alte masini de lux si trec prin intersectii cu o viteza de-ti faci cruce, fac depasiri in panta cu vizibilitate 0 si mai si scapa fara sa li se intample nimic, iar cei care circula cum trebuie au un asemenea ghinion.Cel putin ma pun in postura tanarului cu golful 5 si ma gandesc ca asta o puteam pati si eu si oricine altcineva, fie el sofer cu experienta sau nu.
8.   :)) trimis de
(13 sep 2010, 19:46:37
Ce prosti superficiali cu impulsuri staliniste sunt astia de deasupra mea
9.   Consultati-l pe baisanu... trimis de
(13 sep 2010, 20:10:25
...ala are multa experienta in a musamaliza astfel de accidente iar cit despre parerea mea umila de vina cred ca e biserica ,ce cauta ea acolo,logic de n-ar fi fost biserica nu se-ntimpla nimic ,valabil si pt. copacii de pe marginea drumurilor.S conduceti bine luind in considerare ca in fiecare moment puteti da de copaci ,carute si bolizi minati de tirgoveti cu ifose sau simplu oameni de la tara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei