Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spectacol

“Păpuşile” ruseşti ale Annei Lesko au încins atmosfera de la Galleria Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două dintre cele mai frumoase interprete din lumea muzicală din România, Anna Lesko şi Lavinia, s-au aflat vineri seara la Suceava, la Galleria Mall, unde au oferit publicului un spectacol incendiar.

După demonstraţii de dans modern, o expoziţie de modă pentru copii şi tineri, în uralele unui public entuziast şi tânăr, pe scenă a apărut Lavinia, însoţită de dansatoarele sale, încălzind atmosfera cu ritmuri latine şi greceşti, dar şi cu melodii de dragoste.

“Mi-e frică, mi-e frică, să dorm singurică”, le-a mărturisit Lavinia sutelor de oameni veniţi să o asculte, făcând mulţimea să cânte alături de ea refrenul care a făcut-o cunoscută atunci când a debutat în muzică.

Ritmurile greceşti ale melodiei „Elefteria” te îmbiau să dansezi, cu braţele petrecute după umerii celor de alături, în vreme ce melodiile latine, pline de foc, au făcut sala să sară şi să danseze, cu mâinile în aer.

O prezenţă oarecum exotică a show-biz-ului românesc, basarabeanca Anna Lesko, şi-a făcut intrarea în scenă îmbrăcată cu un veşmânt tradiţional rusesc, foarte colorat, alături de dansatoarele ei semănând foarte bine cu acele păpuşi ruseşti admirate de toată lumea.

Numai că, după prima melodie, veşmântul “cuminte”, care acoperea nurii Annei Lesko şi ai dansatoarelor sale, a dispărut ca prin minune şi, asemeni păpuşilor Matrioska, de sub rochiile largi, au apărut alte haine, mult mai provocatoare.

Melodii precum “Anicyka maya”, „24”, „Ard în flăcări” şi „Ispita” i-au făcut pe toţi din sală să danseze şi să cânte alături de ea, iar cei trei tineri chemaţi din public să i se alăture pe scenă au fost “torturaţi” cu atingeri provocatoare, priviri ispititoare, vorbe dulci şi amăgitoare, pentru un sfert de oră ei devenind partenerii de dans şi de scenă ai uneia dintre frumuseţile din România şi ai dansatoarelor ei încântătoare.

Spectacolul de vineri seara a transformat centrul comercial Galleria într-un pol al distracţiei,într-o zonă în care asemenea manifestări nu au existat deloc foarte multă vreme, deşi Obcini este unul dintre cele mai mari cartiere ale Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Păpuşile” ruseşti ale Annei Lesko au încins atmosfera de la Galleria Mall.
 Vizualizări articol: 1990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
“Păpuşile” ruseşti ale Annei Lesko au încins atmosfera de la Galleria Mall1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un nur, doi nuri... trimis de
(23 aug 2010, 16:42:43
"Numai că, după prima melodie, veşmântul “cuminte”, care acoperea NURII Annei Lesko şi ai dansatoarelor sale, a dispărut ..."

Incerc sa-mi dau seama cum "vesmantul acopera nurii" ...
Dl redactor greseste, imaginandu-si ca nuri inseamna ceea ce doamnele afiseaza pe litoral si nu numai, atunci cand fac topless.

NUR, nuri, s.m. (Pop. și fam.) Calitate a unei femei de a atrage, de a plăcea (unei persoane de sex opus) prin farmecul, drăgălășenia, grația ei; p.ext. aspect atrăgător al unei femei; vino-ncoace. – Din tc. nur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei