Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 aug 2010 - Anul XV, nr. 194 (4485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La spital

Bătrân de 72 ani, bătut cu parul şi tăiat cu cuţitul de un tânăr de 27 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bătrân în vârstă de 72 de ani, din satul Stamate, comuna Fântânele, a ajuns la spital, ieri după-amiază, după ce a fost bătut cu un par şi tăiat cu cuţitul, în plină stradă, de un de tânăr în vârstă de 27 de ani.

Potrivit poliţiei, ieri, în jurul orei 14:30, agenţii postului de poliţie Fântânele au fost sesizaţi chiar de către victimă, Ioachim Feraru, în vârstă de 72 de ani, despre faptul că, cu câteva ore înainte, a fost victima unei agresiuni.

Plin de sânge, cu tăieturi de cuţit la ambele picioare, bătrânul le-a povestit poliţiştilor că agresorul este un tânăr de 27 de ani, din Corocăieşti, comuna Vereşti, Vasile Voloşincu, şi că, în timp ce se afla cu oile la păscut, a fost atacat de către acesta şi lovit în repetate rânduri cu un par în zona capului şi tăiat cu un cuţit la picioare.

Ioachim Feraru a fost transportat la Urgenţele Spitalului Judeţean, unde a primit primul ajutor, medicii de gardă apreciind că bătrânul nu a suferit leziuni grave.

„Victima a fost înştiinţată că are dreptul de a depune plângere penală împotriva suspectului şi a fost îndrumată la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea obţinerii certificatului medico-legal”, a declarat, aseară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, precizând că agresorul a declarat că a vrut să-i dea o lecţie bătrânului, pentru faptul că, în ziua precedentă agresiunii, a fost înjurat de un nepot de-al acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân de 72 ani, bătut cu parul şi tăiat cu cuţitul de un tânăr de 27 de ani.
 Vizualizări articol: 1397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân de 72 ani, bătut cu parul şi tăiat cu cuţitul de un tânăr de 27 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei