Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Plăceri periculoase

Tâlhărit în spatele mănăstirii, după ce a fost ademenit cu o partidă de sex

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat din municipiul Suceava a fost tâlhărit, vineri după-amiază, în parcul din spatele Mănăstirii „Sf. Ioan” din localitate, după ce a fost ademenit de una dintre femeile care cerşeau în zonă, cu o partidă de sex contra cost.

Bătut, fără bani şi cu verigheta luată, bărbatul a sunat la 112, iar în câteva ore oamenii legii au reuşit să-i reţină pe suspecţi, aşa-zisa prostituată şi un amic-de al acesteia, ambii recidivişti.

Întreaga poveste s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, atunci când victima, Constantin I., în vârstă de 50 de ani, a fost acostată în zona Mănăstirii „Sf. Ioan” de o tânără, care i-a cerut suma de un leu.  

Constantin I. i-a propus cerşetoarei să întreţină relaţii sexuale cu el, iar femeia a fost de acord, cei doi îndreptându-se spre parcul Şipote, din spatele lăcaşului de cult.

Ce nu ştia victima, susţin poliţiştii, era faptul că partida de sex era de fapt un pretext pentru a o duce într-un loc ferit de privirile trecătorilor.

Avea să afle acest lucru câteva minute mai târziu, când, aflaţi în păduricea din spatele mănăstirii, cei doi amorezi au fost ajunşi din urmă de un al treilea individ, care l-a lovit cu un băţ pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, după care a început să-l lovească cu pumnii în zona feţei şi a corpului.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Constantin I. a fost jefuit de două telefoane mobile, un ceas de mână, trei bijuterii din argint, două inele (printre care şi verigheta) şi o brăţară, precum şi un portofel în care avea documentele, cheile şi suma de circa 65 de lei, prejudiciul fiind de circa 700 de lei.

 

Recunosc agresiunea, dar neagă tâlhăria

La câteva ore după ce-au fost sesizaţi de tâlhăria petrecută în parcul Şipote, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Suceava au reuşit să dea de urma suspecţilor, Constantin Robu (42 de ani), din localitate, şi Elena Posteucă (35 de ani), din Broscăuţi, judeţul Botoşani, persoană fără adăpost.

Anchetatorii au reuşit să recupereze şi o parte din bunurile sustrase de la victimă, respectiv un telefon mobil, bijuteriile din argint, ceasul de mână şi cheile.

Elena Posteucă recunoaşte totul până la tâlhărie, iar Constantin Robu susţine că a vrut să-i dea o lecţie victimei pentru că i-a propus amicei sale să întreţină relaţii sexuale.

Bărbatul, ieşit nu de mult din penitenciar, neagă varianta tâlhăriei, însă poliţiştii anchetatori sunt siguri că cei doi recidivişti s-au înţeles pentru a jefui victima.

După o noapte petrecută în arestul poliţiei, sâmbătă, în jurul prânzului, Robu şi Posteucă au fost aduşi cu cătuşe la mâini în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, iar magistraţii au decis să îi prezinte instanţei cu propunere de arestare preventivă.

„Au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi suspecţi”, precizează Biroul de Presă al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlhărit în spatele mănăstirii, după ce a fost ademenit cu o partidă de sex.
 Vizualizări articol: 5801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Tâlhărit în spatele mănăstirii, după ce a fost ademenit cu o partidă de sex3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cersetori trimis de
( 9 aug 2010, 12:39:38
nu stiu de ce nu se iau masauri drastice asupra acestor cersetori care invadeaza orasul, peste tot dai de ei: in jurul bisericilor, in fata marketurilor, pe strazi, piete, nu mai poti trece de ei....
inteleg ca este f.greu, dar cui ii este usor ?
toti avem salarii, pensii mici, deci....traim f.modest toti......
sa incepem toti a sta cu mina intinsa ?
primesc atitea ajutoare de la stat : bani, produse, ei sunt mai bine decit un salariat cu 6 - 700 lei;
de c e nu-i pune Primaria la munca? strazile sunt murdare, la fel parcurile, de ce nu fac zile munca pt. ajutoarele primite? ar trebui distribuite conditionat, nu asa...totul degeaba si mai ataca si oamenii la drumul mare......
tara de cersetori...... au invadat capiutalele lumii...... mai mare rusinea......
2.   Educatia bat-o vina trimis de
( 9 aug 2010, 12:41:44
...un alt exemplu de copil cu parinti de bani gata, pe timpul lui Ceausescu tatal lui Constantin fiind un influent si cunoscut in biroul CC al PC din Suceava
2.1  RE: Educatia bat-o vina trimis de
(10 aug 2010, 00:47:41
Fii mai explicit: e vorba de 2 "Constantini" in articol...
3.   Cerşetori milionari trimis de
( 9 aug 2010, 12:58:13
Dacă ar ştii lumea cât câştigă un cerşetor pe lună nu le-ar mai da nici măcar un ban. Au fost câteva articole de-a lungul timpului în Monitorul despre cerşetori. Îmi amintesc că era unul care avea ditamai vila şi nu ştiu câţi bani la bancă, încă un cuplu de cerşetori ce stăteau prin hoteluri şi circulau cu taxiul între localităţi etc.

Eu nu am dat bani la cerşetori de ani de zile şi nici nu o să mai dau vreodată... când mă apucă câte o stare de "binefacere" donez ceva bănuţi la ONG-uri care se ocupă cu ajutorul copiiilor, bătrânilor, sinistraţilor etc.
3.1  RE: Cerşetori milionari trimis de
( 9 aug 2010, 13:38:50
Ehee..dar este unul care de vreo 10 ani cere bani pt inmormantarea unui copil , individul are barba si e imbracat in negru frecventeaza locurile aglomerate.. in ultimul timp l-am vazut in incinta spitalului...Nu de mult timp i-am zis sa o taie de acolo amenintindu-l cu politia dupa care a devenit foarte agresiv s-a uitat in jur si a incercat sa ma imbranceasca
4.   Cerşetori agasanţi trimis de
( 9 aug 2010, 13:51:23
N-ai ce să-ţi pui mintea cu ei... dacă te iei de un cerşetor rişti să fii înjurat şi chiar scuipat. Ţin minte că eram în gară şi a venit la mine o borâtanie de ţigan care cerşea şi logic că nu i-am dat nimic. A început să mă blesteme... că moartea sa îmi fie nu ştiu cum, că familia mea nu ştiu ce, chestii de astea. Şi aşa făcea la fiecare persoană care nu îi dădea bani... păi nu merita ăla îmbrâncit niţel când intra trenu' în gară??? Şi aşa nu sunt buni la nimic, paraziţi care trăiesc pe spatele altora.
5.   Tiganul de la Bucovina trimis de
( 9 aug 2010, 13:57:21
dar ce ziceti de acel tigan cu matura in mana care cerseste in zona marketului Bucovina ? Am observat ca se impaca bine cu agentii de paza din magazin lasandu-l inauntru sa cerseasca , vine la cofetarie si la terasa luandu-ti banii mai mult cu japca dupa ce platesti 4 lei pt o bere . Acest tigan este mana in mana cu patronul barului si a cofetariei care de fiecare data il trece neobservat. Tiganul castiga foarte bine are telefon mobil si intr-o seara a chemat un taxi(am vazut cu ochii mei eram la terasa) sa-l duca acasa, iar cineva din satul lui mi-a zis ca ar avea ditaimai herghelia de cai
5.1  RE: Tiganul de la Bucovina trimis de
( 9 aug 2010, 14:10:16
Ioane, fii sigur că nu e singurul. Ăştia oricum câştigă minin 200-250 RON pe zi, socoteşte cât adună într-o lună... îşi permit să meargă cu taxi-ul mai des decât îţi permiţi tu, eu sau mulţi alţii. Şi când stai şi te gândeşti că trebuie doar să stea cu mâna întinsă.
6.   Traiasca presa libera! trimis de
( 9 aug 2010, 14:05:34
Din nou, Monitorul de Suceava se intrece pe sine in a incalca regulamentul ce ei insisi l-au intocmit in privinta comentariilor postate! Cui foloseste faptul ca opriti postarile pe cu totul alte considerente decat cele ce tin de regulamentul ce l-ati impus? Vreti sa spun ca Romania nu-i cel mai binecunoscuta in Europa si in lume prin cersetorie, vreti sa spun ca nu asta-i brandul Romaniei, ci frunza dnei Nuti? Va foloseste la ceva faptul ca ascundeti realitatea? Va asigur eu ca nu, decat pe moment.
7.   O opinie trimis de
( 9 aug 2010, 14:18:36
Spuneam in comentariul ce mi-a fost interzis ca un om care ducandu-se la biserica, sa se roage la cele sfinte, uita de ce-a ajuns acolo si-o da pe sex, nu cred ca-i normal la cap. Mai spuneam ca cersetoria a luat o asemenea amploare, incat mi-i mie rusine, ca roman, sa vad cum sunt agasati trecatorii romani ori straini, dar ca exact cei ce-ar trebui sa-si faca simtita prezenta - serviciile sociale si cele de ordine publica - pur si simplu nu-s. Si mai spuneam despre brand, dar fiindca am intrebat de ce politicienii - chiar daca n-au niciun fel de afinitati spre arta - iau decizia in locul artistilor si in special a artistilor plastici - cazul frunzei aduse de spanioli dnei Udrea - comentariul mi-a fost interzis. De ce mereu apare senzatia unei manarii, in locul unui lucru facut temeinic si curat?
7.1  RE: O opinie trimis de
(10 aug 2010, 00:56:29
Cred ca frunza d-nei Udrea sau artistii plastici nu aveau legatura cu continutul acestui articol, de asta cred ca ti-au sters comentariul... Am vazut ca exista rubrica "Parerea mea"
8.   Extraordinar! trimis de
( 9 aug 2010, 16:47:17
Bătut, fără bani şi cu verigheta luată,"credinciosul" din articol,nu a fost batut de Dumnezeu ci a fost indemnat de Satan sa se "spovedeasca" unei prostituate cersetoare chiar in spatele bisericii.Isi merita "salata" incasata,bine ca a scapat cu viata.Pana la urma,hormonii i-au iesit repede din "tatarcuta" individului .Cat despre agresori,cred ca merita fiecare cate un "bilet de odihna" la Botosani,cu oferta sejur prelungit.
9.   Ce s-ar fi intamplat?... nimic. trimis de
(10 aug 2010, 10:21:37
Ce s-ar fi intamplat daca victima mergea linistita mai departe, cu integritatea morala nepatata, fara sa-i propuna respectivei o asa-zisa partida de sex?... Nevasta-sa stie?... nu mi se pare nimic strigator la cer in aceste circumstante.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei