Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 aug 2010 - Anul XV, nr. 185 (4476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Summer Fashion Party

Spectacol incendiar cu Alb Negru, blonde şi brunete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sute de suceveni au gustat din plin frumuseţea nopţilor de vară într-un incendiar spectacol în aer liber, care a avut loc sâmbătă seara în parcarea Shopping City Suceava. Cele mai noi creaţii vestimentare potrivite pentru a fi purtate pe plajă – înflorate, colorate, punctate, mulate sau diafane – s-au perindat prin faţa ochilor spectatorilor adunaţi în parcare, admiraţia lor, pentru vestimentaţie sau poate pentru cele care o prezentau, fiind adeseori apreciată zgomotos de o parte din public.

Cei care au dat startul la Summer Fashion Party au fost Dj Vlado şi Dance Generation, care au făcut o demonstraţie electrizantă a unuia dintre cele mai noi stiluri de dans, apărut în Franţa – electro-dance.

În vreme ce fotomodelele lui Cristian Câtea au fermecat publicul purtând costumele de baie din colecţiile oferite de magazinele Insense, Jolidon, Gatta, Ani’s Lingerie,  House of Art,  Fox şi Carrefour, doi tineri, CriZZa şi CelZiDor, campioni naţionali ai României la electro-dance, au încins ringul de dans cu mişcărilor lor fulgerătoare, figuri spectaculoase şi un ritm alert, fiind ca băgaţi în priză şi zgâlţâiţi pe ritmuri muzicale.

Cei doi talentaţi dansatori au demonstrat că nu le lipseşte nici simţul umorului, făcându-şi intrarea în scenă pe melodii uşoare, mai puţin specifice stilului pe care îl reprezintă, dar combinând mişcările lor de dans cu cele impuse de ritmul muzicii au reuşit să ofere un spectacol amuzant şi interesant în acelaşi timp, mai ales că la încheieturi, la mâini şi picioare, aveau cerculeţe fluorescente, care subliniau în penumbra serii mişcările lor cursive şi surprinzătoare în acelaşi timp.

Lăsarea serii a adus noi colecţii de bikini coloraţi, sutiene cu floricele sau sute de punctuleţe.

Nu au lipsit nici interesante piese de lenjerie intimă cu corsete victoriene, o reuşită combinaţie între modern şi clasic, fetele intrând când în rolul unor îngeraşi dintr-un Rai extrem de pământesc, când diavoliţe dornice să împingă lumea în păcate.

 

Alb Negru şi două culori fierbinţi

“Fără sens, fără soare, fără tine nu ard / Doar în doi, fără ploi, fără nori peste noi/
Vreau să-mi dai tot ce ai, lângă mine să stai/Te voi duce uşor către Rai”, sunt versurile care au răsunat în parcarea centrului comercial, cântate de care aduce un plus de culoare pieţei muzicale din România – Alb Negru.

Cei doi tineri interpreţi ai unor melodii care au fermecat milioane de oameni, fiind difuzate non-stop la radiourile din ţară şi pe canalele TV de muzică, Andrei şi Kamara, au pus pe dată în mişcare mulţimea adunată la Summer Fashion Party, versurile lor răsunând pe sute de voci în acelaşi timp.

O frumoasă pată de culoare în spectacol au fost şi cele două dansatoare ale trupei Alb Negru, care au oferit un show incendiar, exotic şi erotic.

“Lasă-te iubită acum/ Fără foc nu iese fum”, au spus, cântând, cei doi simpatici interpreţi, care au ştiut să facă atmosferă, glumind cu publicul, implicându-l în cântecele lor, fermecându-l cu melodiile lor şi glasurile plăcute, cu vorbe dulci, rostite în franceză şi engleză, cu ritmuri fierbinţi, precum cele din “Lasă-te iubită”, “Fierbinte”, „Fără sens”, „Jumătatea mea”, „Hello” sau tribale, precum cele din “Kalimba”, ori cu “Charisma” lor, cea mai nouă piesă, lansată în 2010, cu care au şi încheiat spectacolul, inclusiv atunci când au fost rechemaţi pe scenă de public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol incendiar cu Alb Negru, blonde şi brunete.
 Vizualizări articol: 2263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Spectacol incendiar cu Alb Negru, blonde şi brunete5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei