Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 aug 2010 - Anul XV, nr. 183 (4474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Târg expoziţional

Expo Casa Ambient, locul în care găseşti tot ce ai nevoie pentru a construi şi amenaja casa ta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zeci de firme din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare şi exterioare şi-au dat întâlnire cu potenţialii clienţi, interesaţi de noutăţile şi ofertele din domeniu, la cea de-a treia ediţie a Târgului expoziţional Expo Casa Ambient, deschis ieri în parcarea Shopping City Suceava.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu SCS, are loc în perioada 05 – 08 august 2010, vizitatorii fiind aşteptaţi zilnic, inclusiv sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 – 19.00.

La invitaţia de participare de anul acesta au răspuns afirmativ peste 30 de companii de profil, din cel puţin patru de judeţe ale ţării, dovedind faptul că Expo Casa  a devenit un târg de tradiţie pentru toţi cei care activează în industria construcţiilor şi amenajărilor.

Târgul este organizat pe trei saloane tematice - Expo Casa, Expo Imobiliare şi Expo Casa Verde.

Deschiderea Târgului Expo Casa a fost făcută de directorul general adjunct al Camerei de Comerţ şi Industrie, Lucian Grigoriu, în prezenţa subprefectului judeţului Suceava, Angela Zarojanu, şi a directorului Shopping City Suceava, Mircea Petrariu, care a subliniat faptul că manifestarea are ca scop întâlnirea clientului cu oferta, mai ales că judeţul Suceava este de ani de zile în top la numărul de autorizaţii de construire eliberate, prin urmare fiind este o piaţă cu un potenţial ridicat.

Subprefectul Sucevei, Angela Zarojanu, a salut iniţiativa CCI, dar a venit şi cu propunerea să se organizeze această manifestare în altă perioadă a anului, când lumea nu e preocupată atât de mult de vacanţe, numărul celor interesaţi putând fi atunci mai mare. Ea a menţionat că, faţă de anul trecut, se observă o creştere în construcţii, mai ales din partea persoanelor fizice, acesta fiind un semn bun pentru mediul de afaceri şi pentru dezvoltarea judeţului.

 

Mii de produse şi servicii, într-un singur loc

Târgul Expo Casa Ambient, eveniment de referinţă pentru industria construcţiilor şi amenajărilor, este specializat în materiale de construcţii; faţade şi finisaje interioare; pereţi de sticlă, vitralii, glasvand-uri, luminatoare; balcoane si terase, scări exterioare şi interioare; şarpante – lemn, metal, beton armat, mixte; învelitori – ţigle ceramice, tablă, plăci, materiale plastice, folii bituminoase, lemn. Nu lipseşte nici tâmplăria de lemn, Al, PVC, de mansardă şi acoperiş; uşi blindate, antifoc, batante, pliante, garaje şi porţi; vopsele, tencuieli, chituri, masticuri, benzi, spume; produse si tehnologii termo-, fono-, hidro-izolante, antifoc; de impregnare, protecţie, tratamente de suprafaţă.

Pentru că locuim într-o zonă cu ierni destul de aspre, o importanţă mare este acordată  instalaţiilor termice şi de climatizare, pardoselilor calde şi reci; instalaţiilor electrice şi energiilor regenerabile.

Pentru confortul fiecăruia, foarte importante sunt şi obiectele, instalaţiile şi accesoriile sanitare; corpurile de iluminat; mobilă şi produse din lemn; feronerie; căsuţe din lemn; sisteme de securitate, supraveghere şi prevenire antiefracţie; amenajări şi decoraţiuni interioare si exterioare; plante si aranjamente din plante; dotări şi mobilier de grădină; borduri şi pavaje pentru alei.

Pentru firmele, dar şi pentru persoanele fizice care au treabă cu construcţiile sunt prezentate diverse maşini şi utilaje, echipamente, scule şi dispozitive pentru construcţii; maşini, scule, instalaţii, dispozitive şi accesorii pentru industria lemnului; materii prime, semifabricate şi componente din lemn; fiind oferite şi servicii specifice pentru construcţii şi imobiliare, inclusiv servicii bancare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expo Casa Ambient, locul în care găseşti tot ce ai nevoie pentru a construi şi amenaja casa ta.
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Expo Casa Ambient, locul în care găseşti tot ce ai nevoie pentru a construi şi amenaja casa ta1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei