Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 iul 2010 - Anul XV, nr. 160 (4451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Provocare

Două zile de show incendiar cu maşini tunate şi curse de drifting

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cele mai tari maşini de drift şi cele mai frumoase maşini tunate din România se vor confrunta timp de două zile, sâmbătă şi duminică, la Suceava, într-o competiţie care reprezintă o premieră pentru întreaga Moldovă, fiind o etapă oficială din Campionatul Naţional de Drift.

Cea mai spectaculoasă competiţie sportivă cu maşini din România este găzduită în acest final de săptămână de Shopping City Suceava, peste 25 de piloţi din toată ţara venind aici pentru a-şi demonstra îndemânarea în arta derapajelor controlate la bordul unor maşini foarte puternice.

Maşinile tunate şi cele care scot mii de waţi din instalaţiile de Car-audio, întrunite într-o expoziţie impresionantă, vor fi o atracţie cu atât mai mare cu cât sunt însoţite de fete frumoase. În cadrul expoziţiei de Tuning şi Car audio vor fi premiate cele mai frumoase maşini, cel mai frumos interior, cele mai frumoase jante şi cea mai puternică maşină la Car-audio.

Demonstraţiile şi concursurile din cadrul Suceava Drift Show & Tuning au loc în zilele de 10 iulie şi 11 iulie, între orele 11.00 – 18.00, intrarea fiind gratuită.

Mai mult, spectatorii vor avea posibilitatea de a câştiga curse de karting gratuite oferite de Tokyo Drift, iar în pauzele dintre competiţii, au şansa de a face curse alături de cei mai tari piloţi de drifting din ţară, contra cost (50 lei).

 

Campionii drifting-ului, prezenţi la Suceava

La Suceava vor concura maşini foarte puternice, cu motoare modificate ce dezvoltă între 300 şi 500 de cai putere. Maşinile sunt cu tracţiune spate, pentru a putea lua curbele traseului special amenajat de-a latul.

În competiţie va intra şi Traian Buse, câştigătorul ultimei etape oficiale de la Bucureşti, care va participa cu un BMW E30, cu o putere de 400 de cai.  Alături de el va lua startul şi Călin Ciortan, singurul pilot român care a urcat pe podiumul internaţional la competiţia King of Europe, ocupând locul secund, tot la bordul unui BMW cu motor de 5.000 de centimetri cubi, V8, de peste 440 de CP.

Cei mai cunoscuţi piloţi de drift din România, HAI şi KNS, vor fi de asemeni prezenţi în competiţia de la Shopping City Suceava. HAI-ul conduce un Nissan Silvia, iar KNS un Nissan Skyline, ambele cu peste 250 de CP fiecare. Cei doi piloţi de drift, buni prieteni şi concurenţi în campionat, au devenit celebri în România mulţumită show-ului pe care îl fac împreună la toate evenimentele auto.

 

Doi suceveni, concurenţi în competiţia naţională de drifting

De remarcat faptul că Suceava este reprezentată de doi piloţi în Campionatul de Drift al României, Mihai Maxim şi Răzvan Frăţianu. Răzvan conduce un BMW M3 de 321 de CP şi va încerca  la bordul acestuia să câştige cupa, la el acasă. La ultima etapă a ratat podiumul la numai un punct.

Competiţia de drift va fi jurizată de către oficialii King of Europe, cea mai mare competiţie de acest gen din Europa. Mike Procureur din Franţa, Preşedintele King of Europe (KOE) va juriza evoluţiile piloţilor români. Piloţii vor fi punctaţi în funcţie de viteza maşinii, de derapajul controlat şi de apropierea faţă de jaloanele de pe traseu.

La Suceava, în cadrul etapei din Campionatul Naţional, se vor aplica aceleaşi norme de jurizare şi securitate ca la o competiţie de nivel internaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două zile de show incendiar cu maşini tunate şi curse de drifting.
 Vizualizări articol: 2311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Două zile de show incendiar cu maşini tunate şi curse de drifting4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei