Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iun 2010 - Anul XV, nr. 139 (4430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

„Pachet” pentru anchetatori

Soţia unui individ arestat pentru spargeri de locuinţe a venit la poliţie cu o maşină plină cu bunuri furate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Soţia unui bărbat arestat la sfârşitul lunii trecute pentru mai multe spargeri a venit, ieri dimineaţă, la sediul Poliţiei municipiului Suceava, cu o maşină încărcată cu bunuri furate de soţul ei.

Femeia le-a spus anchetatorilor, lucrătorii Biroului Poliţiei Rurale Suceava, că a reuşit să recupereze o parte din bunurile sustrase, sperând că restituirea acestora îi va mai scurta din pedeapsă soţului ei.

Poliţiştii au descărcat din maşină veselă, tacâmuri, scule şi unelte electrice, lenjerie de pat, pături, drujbe, aparate de sudură etc., bunuri estimate la aproximativ 20.000 de lei.

Ştefan Andronic (42 de ani), care locuieşte în Pârteştii de Jos, a fost arestat preventiv în urmă cu circa două săptămâni, fiind acuzat că a comis două spargeri, în aprilie 2007, şi alte opt, în perioada martie-mai 2010, faptele petrecându-se pe raza localităţilor Todireşti, Pârteştii de Jos, Cacica, Ilişeşti şi Gura Humorului.

În cazul celor zece fapte pentru care Andronic a fost pus sub acuzare (nouă spargeri de locuinţe şi un furt dintr-o şcoală) s-a stabilit un prejudiciu de peste 80.000 de lei (800 de milioane de lei vechi).

Până în prezent, cadrele Biroului Poliţiei Rurale au reuşit să recupereze peste jumătate din prejudiciu, o parte din bunuri, de la alimente şi băuturi până la scule electrice, laptopuri ori plasme, fiind găsite şi în urma percheziţiilor la domiciliul lui Andronic şi al unei rude de-ale sale.

Interesant este faptul că multe bunuri au fost găsite ascunse într-o groapă din curtea unei rude de-a suspectului, iar altele au fost arse, Andronic aşteptându-se la „vizita” poliţiştilor, după ce cu o săptămână înainte a fost prins în flagrant în timpul unei spargeri la care prejudiciul era mic şi nu se impunea arestarea preventivă.

Poliţiştii au reuşit să-i probeze întreaga activitate infracţională, iar pe 26 mai a.c. i-au bătut la uşă cu mandat de percheziţie.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit că Andronic şi-ar fi vândut şi maşina şi a plătit cu banii luaţi calculatoarele furate de la o şcoală.

El este cercetat pentru furt calificat în formă continuată şi riscă până la 15 ani de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţia unui individ arestat pentru spargeri de locuinţe a venit la poliţie cu o maşină plină cu bunuri furate.
 Vizualizări articol: 3361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Soţia unui individ arestat pentru spargeri de locuinţe a venit la poliţie cu o maşină plină cu bunuri furate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte tare trimis de
(17 iun 2010, 10:56:03
ce ti-e femeia......a adus politistilor probe sa-l lege pe barbata-su

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei