Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2010 - Anul XV, nr. 137 (4428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Căldură mare

Ştrandul din Iţcani, luat cu asalt de sucevenii dornici să se răcorească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Temperaturile sufocante din ultimele zile i-au făcut pe mii de suceveni să dorească să se răcorească în apropierea unei ape, unde să poată sta şi la soare să se bronzeze. Tocmai de aceea, mulţi dintre ei au ales ca destinaţie de relaxare şi distracţie Ştrandul din Iţcani, care sâmbătă şi duminică a fost luat cu asalt de cei dornici de o baie răcoritoare, de o baie de soare, aşezaţi pe şezlong sau pe o pătură întinsă pe iarbă, ori, pur şi simplu, de cei care au vrut să se simtă bine în compania prietenilor.

Din cele trei bazine cu apă ale Ştrandului, cele mai căutate au fost cele două pentru copii, care se bălăceau încântaţi, jucându-se cu mingea în apă ori coborând pe tobogan direct în bazin, în vreme ce părinţii îi supravegheau de pe margine, or li se alăturau în apă, răcorindu-se.

La bazinul mare, cu o adâncime de 2,4 metri, s-au adunat în special tinerii, care se distrau aruncându-se în apă şi împroşcând pe toţi din jurul lor, făcând ture de bazin sau făcând scufundări, pentru a atinge fundul bazinului.

Spaţiile din jurul bazinelor erau înţesate de lume, o parte dintre ei veniţi chiar de la 7.00 dimineaţa, pentru a ocupa cele mai bune locuri, în vreme ce noii veniţi ocupau locurile rămase libere pe terenurile cu iarbă tunsă recent.

Unele tinere, dornice să se bronzeze cât mai uniform, au renunţat şi la partea superioară a costumelor de baie, încât atmosfera de la Ştrand, cu muzică, apă împroşcată în toate părţile, cu meciuri de fotbal şi volei, cu şezlonguri şi pături pe care sute de persoane stăteau tolănite la soare, semăna cu cea de la mare, dintr-o staţiune precum Costineşti sau Vama Veche.

Ştrandul Sucevei s-a deschis încă de la 1 iunie, de Ziua Copilului, dar abia în ultimele zile a început să fie căutat de mai multă lume, dornică de o alternativă de a se răcori şi relaxa în aer liber.

În continuare, în luna iunie, zilnic, primilor 50 de copii le este oferită câte o îngheţată, în vreme ce primii 20 de adulţi care vin la ştrand primesc câte o sticlă de vin cadou.

Taxa de intrare la ştrand a rămas aceeaşi ca şi acum doi ani, adică 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi, indiferent de cât de mult timp vor să-şi petreacă acolo, clienţilor fiindu-le oferite gratuit şezlonguri şi umbrele de soare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştrandul din Iţcani, luat cu asalt de sucevenii dornici să se răcorească.
 Vizualizări articol: 1896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
Ştrandul din Iţcani, luat cu asalt de sucevenii dornici să se răcorească3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei