Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iun 2010 - Anul XV, nr. 130 (4421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Plan

În 2010 vor fi finalizaţi 5,6 kilometri din şoseaua de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

5,6 kilometri din şoseaua de centură a Sucevei vor fi finalizaţi până la sfârşitul acestui an, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a inspectat în cursul zilei de ieri şantierul de construcţie din zona Moara, declarându-se mulţumit de ritmul în care se realizează lucrările. În prezent, firma SC CF Grup Colas Iaşi a ridicat aproape în totalitate unul dintre cele trei viaducte care ar urma să fie construite pe tronsonul care leagă Drumul European E 85 şi drumul judeţean Suceava – Berchişeşti.

„Vreau să le mulţumesc constructorilor şi celor care coordonează lucrarea, Direcţia de Drumuri Naţionale Iaşi, pentru că s-au concentrat aici cu tehnologii moderne, în aşa fel încât această porţiune, de la ieşirea spre Gura Humorului spre Fălticeni, să se poată finaliza cât mai repede”, a spus Flutur.

El a arătat că la proiectul şoselei de centură a fost făcută o modificare, în sensul că la intersecţia între ruta ocolitoare şi drumul judeţean Suceava – Berchişeşti va fi construit un sens giratoriu. Şeful administraţiei judeţene a spus că în urma discuţiilor cu reprezentanţii firmei care realizează lucrările, aceştia au dat asigurări că în anul 2010 vor fi finalizaţi 5,6 kilometri de drum, dintre care doi kilometri, de la Pătrăuţi şi până la râul Suceava.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a arătat că pentru anul 2010 Guvernul României a alocat zece milioane de euro pentru construcţia şoselei de centură.

„Constructorii s-au implicat foarte mult pentru a termina în termen şi cu lucrări de calitate. Iar dacă constructorii vor fi harnici, vom solicita bani suplimentari pentru a termina cât mai repede această lucrare”, a spus Flutur.

Şoseaua de centură a Sucevei va avea o lungime de 13,2 kilometri, valoarea investiţiei fiind de 67 de milioane de euro.

 

Şosele de centură în Rădăuţi şi Fălticeni

Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a declarat că în cursul acestui an ar putea să înceapă şi lucrările pentru construcţia şoselei de centură a municipiului Rădăuţi. De asemenea, el a arătat că proiectul pentru construcţia rutei ocolitoare a municipiului Fălticeni a primit punctaj maxim, 100 de puncte, la ultima sesiune de evaluare a proiectelor depuse prin programul ISPA.

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a precizat că săptămâna viitoare va avea loc licitaţia pentru desemnarea firmei care va realiza lucrările de modernizare a DN 29 între Botoşani şi Suceava. Tot anul acesta, Compania de Drumuri Naţionale va finanţa şi lucrările de întreţinere a DN 2K între Solca şi Milişăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În 2010 vor fi finalizaţi 5,6 kilometri din şoseaua de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
În 2010 vor fi finalizaţi 5,6 kilometri din şoseaua de centură a Sucevei4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei