Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2010 - Anul XV, nr. 116 (4407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Poliţia de Frontieră

Trei focuri de armă pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

După mai puţin de zece zile de când poliţiştii de frontieră au fost forţaţi să facă uz de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări, situaţia s-a repetat pe aceleaşi „coordonate”.

Marţi noapte, în timp ce un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina executao acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră au observat patru persoane care se deplasau dinspre Ucraina spre România, cu mai multe colete voluminoase. Potrivit celor afirmate de către ofiţerul de presă de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, persoanele suspecte au fost somate verbal, însă acestea au ignorat somaţiile şi au încercat să fugă. Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă în plan vertical, cu respectarea procedurilor legale, fiind reţinută doar o persoană, în condiţiile în care ceilalţi au reuşit să dispară în întuneric.

În urma verificărilor a fost identificat cetăţeanul român Gabriel Ionescu, în vârstă de 29 ani, din localitatea Zamostea. În acelaşi timp au fost descoperite 11 colete de culoare neagră, cu  5.490 de pachete de ţigări, marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 27.450 lei, ţigări care au fost ridicate în vederea confiscării.

Poroch-Seriţan a mai precizat că bărbatul este acuzat de complicitate la contrabandă, cercetările fiind continuate  de către  procurorul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial  Suceava şi poliţiştii de frontieră suceveni delegaţi de către acesta în vederea  identificării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei focuri de armă pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări.
 Vizualizări articol: 2910 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Trei focuri de armă pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei