Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2010 - Anul XV, nr. 115 (4406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Demers

Primăria Suceava insistă ca firmele de pe ISPA să lucreze în două schimburi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Solicitările conducerii Primăriei Suceava, ca măcar pe principalele artere de circulaţie din municipiu să se lucreze în două schimburi sau până seara târziu, pentru a fi evitată blocarea traficului rutier în orele de vârf, au fost tratate cu indiferenţă de firmele care lucrează pe ISPA. Perioadele de lucru propuse de către primarul Ion Lungu sunt cuprinse între 6.00 – 11.00 şi 15.00 – 21.00, ori chiar până la ora 22.00, fiind evitate orele de vârf ale amiezii.

Reprezentanţii acestor firme, care participă la comandamentele săptămânale de la sediul Primăriei Suceava, au dat din umeri atunci când au fost întrebaţi de ce nu s-a pus încă în practică această solicitare, formulată cu mai bine de două săptămâni în urmă.

“Nu putem obliga oamenii să facă ore suplimentare. Legislaţia nu ne dă voie”, a fost răspunsul după care s-au ascuns cei de la firma Pfeiffer, ca după un paravan, ignorând faptul că se poate lucra cu echipe diferite sau că orele muncite în plus pot fi plătite sau compensate cu zile libere.

În aceste condiţii, şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a spus că se va adresa direct conducerii celor două firme, în mod oficial, dar şi personal, pentru a vedea ce au de spus.

“Văd că nu mă înţeleg cu voi. Am să vorbesc direct cu cei care conduc aceste firme, să văd dacă ei răspund la fel. Vom trimite şi o adresă oficială. Să vedem dacă propunerea noastră este absurdă, în condiţiile în care seara s-ar putea lucra mult mai eficient şi fără să dăm peste cap circulaţia din Suceava”, a spus Lungu.

Aceeaşi solicitare va fi transmisă şi de către beneficiarul lucrărilor ISPA, societatea furnizoare de servicii de apă şi canalizare, ACET Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava insistă ca firmele de pe ISPA să lucreze în două schimburi.
 Vizualizări articol: 1342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava insistă ca firmele de pe ISPA să lucreze în două schimburi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei