Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Corupţie la Parchet?

Percheziţie în casa grefierei de la Parchetul Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa grefierei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, Angelica Mariana Bulughiană, a fost percheziţionată, în urmă cu două zile, de ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie –Serviciul Teritorial Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Din informaţiile noastre, oamenii legii bănuiesc că s-ar fi măsluit acte din dosarele penale existe la nivelul parchetului de la Vatra Dornei, pentru a-i favoriza pe anumiţi indivizi cercetaţi de procurori.

Faptul că s-a făcut o percheziţie la locuinţa grefierei Angelica Mariana Bulughiană a fost confirmat chiar de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, Vasile Mandici, care, însă, a spus că amănunte despre acest caz vor fi date publicităţii în zilele următoare. 

Procurorul general al Sucevei a mai spus doar că Angelica Mariana Bulughiană ar fi în concediu şi este internată într-un spital din Cluj.

În cursul zilei de ieri, am încercat să luăm legătura şi cu prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, Irina Ciobanu, care este şi purtător de cuvânt, însă nu am reuşit acest lucru, deşi am sunat de mai multe ori într-un interval de câteva ore, atât pe telefonul personal, cât şi pe cel de serviciu.

Operaţiunea a fost una ţinută la cheie, foarte puţini oameni ştiind de percheziţia de la casa grefierei.

 

Dosare penale „lucrate” acasă

Surse demne de încredere ne-au mărturisit că din casa grefierei au fost ridicate mai multe dosare penale înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

O ipoteză ar fi aceea că, din lipsă de personal, grefiera şi-a luat ciornele de serviciu la domiciliu pentru a le redacta la timp, însă rămâne de văzut cât e de legală această operaţiune.

Totuşi, pentru atâta lucru, e greu de crezut că ofiţerii anticorupţie şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava ar fi obţinut mandat de la judecători şi ar fi descins la casa grefierei.

Acestea sunt singurele informaţii pe care am reuşit să le obţinem aseară, până la ora închiderii ediţiei.

Mai multe amănunte în ediţia de mâine a „Monitorului de Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţie în casa grefierei de la Parchetul Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 4239 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 12 voturi
Percheziţie în casa grefierei de la Parchetul Vatra Dornei3.6512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 7 mai 2010, 17:27:49
Respectiva a intrat in concediu medical si este internata in spital... oare de ce nu ma mai mira chestia asta ? Daca stii ca esti nevinovata... te ocoleste boala.
1.1  RE: ... trimis de
( 8 mai 2010, 08:05:56
Eu zic ca ar fi corect sa nu ne dam cu parerea despre ceva ce nu stim sigur.
Chiar daca,intradevar,se mai intampla astfel de practici de a te feri de raspundere,vedem tot timpul la TV,nu putem sti cat de bolnav este un om pentru ca nu suntem medici sa punem diagnostic si chiar daca am fi medici nu putem pune diagnostic daca nu vedem pacientul.Chiar daca tara noastra e bolnava de "scenarita".
2.   Nu trimis de
( 8 mai 2010, 07:21:32
In tara asta,observ ca anticoruptia ii loveste doar pe amarati :arbitri,instructori auto,controlori de tren,fotbalisti,politisti cu grade mici,secretare si mai nou grefiere.Si presa pune umarul din greu la asta ajutand marii corupti sa-si vada linistiti de treaba in timp ce lumea amarata e ocupata cu stiri de genul acesta care ii sunt servite zilnic pentru a avea pe cine sa-si verse naduful.Cred ca mergem pe o directie gresita,nu cu aceste gainarii vom rezolva problema coruptiei si a iesirii Romaniei din criza actuala si din pacate viitoare.
De ce nu s-ar imbolnavi oamenii daca lucreaza non stop ba chiar si in zilele fara plata care au fost si vor veni?
In Parchete lipsa de personal este foarte mare iar daca infractionalitatea creste permanent din cauza starii natiunii automat creste si volumul de munca al acestor fuctionari.Acest volum mare de lucru conduce la scaderea vigilentei,operativitatii si la unele erori sau greseli,precum si la afectarea sanatatii acestor oameni.Pacat...
2.1  RE: Nu trimis de
( 8 mai 2010, 08:18:49
Subscriu.In ziua de azi e foarte greu de pastrat un loc de munca.Cu toate reducerile de personal si salariale oamenii ajung sa munceasca pana se imolnavesc sau,dupa cum am vazut la TV,pana mor,pentru salarii mai mari sau mai mici,in zile cu plata sau fara plata.Uneori,dupa ce fac toate aceste sacrificii pentru a-si creste copiii sunt aruncati in strada sau in inchisori pe motive de tot rasul daca nu ar fi tragic.
3.   Sa fim lucizi trimis de
( 8 mai 2010, 07:56:37
Se tot vorbeste de reducerile din sistemul bugetar insa eu,avand niste plangeri depuse la aceste institutii, am putut observa multimea de oameni veniti cu cele mai diverse probleme iar o mana de salariati, pe care ii puteai numara pe degete ,alergau de zor sa faca fata cererilor justitiabililor.Stiu ca e la moda sa critici justitia dar adevarul este ca sunt foarte putini angajati in raport cu cu toate problemele pe care trebuie sa le rezolve.Din aceasta cauza sufera toata lumea : si angajatii si cetatenii cu probleme in justitie.
3.1  RE: Sa fim lucizi trimis de
( 9 mai 2010, 17:31:22
Ai dreptate.Sunt total de acord cu tine.Din ce am vazut si eu precum si altii, este groaznic pentru oamenii care lucreaza in instante, parchete si politie. Grefierii sunt terminati, sunt foarte putini, lucreaza in conditii cumplite, mor pe capete si nimanui nu ii pasa. Se fac doar reduceri de personal si nu se mai suplimenteaza cu vreun post, nici sa moara cineva.E si drept ca unii destepti si lingusitori la sefi stau degeaba, iar ceilalti trag greul pana isi gasesc sfarsitul printre dosare. Sincer, nu mi-as dori sa lucrez si nimeni din aceasta tara sa nu lucreze in asemenea conditii.Protectia muncii doarme in aceasta privinta, intrucat ar trebui sa se sesizeze din oficiu. Bine ca nimeni nu le are grija politicienilor, care fac atatea hotiii si acte de coruptie. E trist in Romania, de tot ce se intampla! Se fac reduceri de personal, dar nimeni nu intreaba salariatii bugetari daca mai pot lucra, ca sincer, nu este usor pentru ei. Sunt niste conditii mizerabile!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei