Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mai 2010 - Anul XV, nr. 102 (4393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Modernizare

Un milion de dolari curge, de ieri, spre reabilitarea interioarelor Spitalului Vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Toate cele patru secţii ale corpului vechi al Spitalului „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava vor fi reabilitate şi modernizate şi în interior. Secţiile Oncologie, Dermatologie, Boli infecţioase şi Pneumoftiziologie vor fi reparate, recompartimentate şi amenajate astfel încât să arate corespunzător anului 2010, într-o ţară europeană. Lucrările vor fi executate de firmele SUCT şi AGACON Suceava, contra sumei de un milion de dolari. Potrivit managerului general Vasile Rîmbu, banii sunt alocaţi de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Suceava. Lucrările sunt supervizate de arhitectul Constantin Gorcea pentru a se asigura păstrarea arhitecturii iniţiale a clădirilor, printre puţinele foarte vechi din oraş, precum şi a unor elemente originale, cum este mozaicul de la parterul secţiei Oncologie.

În paralel, continuă lucrările de modernizare a Unităţii de Primire a Urgenţelor, care vor fi finalizate în circa două săptămâni. Finanţarea este asigurată de firmele Synevo şi Explora, prima „în gazdă” la spital cu un laborator şi a doua cu RMN, pe care Rîmbu le-a „convins” să sponsorizeze lucrările de amenajare din UPU. Investiţiile se ridică la circa 75.000 de euro şi vor asigura modernizarea completă a Urgenţelor din spitalul sucevean.

Anul trecut, Synevo a mai sponsorizat spitalul cu circa 100.000 de euro pentru amenajarea unei săli de conferinţă. De asemenea, în viitorul foarte apropiat va fi gata şi modernizarea secţiei Psihiatrie din cartierul Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un milion de dolari curge, de ieri, spre reabilitarea interioarelor Spitalului Vechi.
 Vizualizări articol: 2011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Un milion de dolari curge, de ieri, spre reabilitarea interioarelor Spitalului Vechi5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =)) trimis de
( 4 mai 2010, 12:22:01
"Un milion de dolari curge?!" aaaahahalaughing)
2.   Va sa zica...agacon trimis de
( 4 mai 2010, 16:14:54
Firma lu Avram & Girigan....oare Girigan nu ocupa ceva functie publica prin institutiile statului respectiv Prefectura Suceava? cine dracu ii mai verifica pe astia....
3.   Pe praful asta... trimis de
( 4 mai 2010, 16:22:28
apropo, oare verifica cineva lucrarile astea la sfarsit, ce anume s-a lucrat pe acolo? se semneaza vreo garantie de lucrari? se ia vreo garantie sub forma de procent din suma...in caz ca lucrarile sunt prost executate? se verifica daca oamenii sunt calficati pentru respectivele lucrari? exista certitudinea ca firmele executante au experienta in repararea unor centre spitalicesti? SAU TOT LA CA VOPSIT TROTUARE SE VA FACE SI LUCRAREA ASTA? CA ALTE LUCRARI NU AM VAZUT DIN PARTEA ACESTOR FIRME...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei